Додати запис

недоторкані

Декілька слів з приводу президентського законопроекту щодо зняття недоторканості. Значить так, не можна бути трошки вагітним, злодієм, а отже не можна знімати недоторканість трішки не для всіх. Принциповими є питання, щодо зняття недоторканості з депутатів. Але, нагадую, що більше ніж депутатів наш народ ненавидить суддів. В сенсі їх корумпованості, заангажованості і т. д…До речі було повідомлено, що депутатів в Україні 423 штуки, а суддівського корпусу 9 000 з левовою часткою негідників. Не слід також забувати, що недоторканий Янукович теж є злочинець, а отже президентську недоторканість теж слід зняти, тим самим зробити усіх рівними перед законом. Включення до порядку денного цього законопроекту не передбачає обговорень, змін та доповнень, а жаль.
Подивіться на такий прикол: дане питання зараз піде до Конституційного Суду і буде довго довго розглядатись. Після того, коли буде знову внесений цей законопроект в сесійну залу для обговорень, всі інші зміни і доповнення до даного законопроекту знову будуть їздити довго і нудно в КСУ. І на виході получиться, що за цю каденцію ніхто недоторканості не зніме. А це неприпустимо, адже ми давали слово громаді. Можливо деякі депутати хочуть себе убезпечити від корумпованих правоохоронців, куплених олігархами, які зможуть використовуючи свої права, впливати на депутатів. Наприклад, слідчий Петренко якогось «невідомого» райвідділу міліції найнятий олігархом Х може прикрити депутата під варту за образу чи наклеп і т.д. Тому вважаю, що цьому законопроекту не вистачає прописаної процедури притягнення до відповідальності усіх вищенаведених. Але залишення такої «тихої гавані», як ВРЮ (до речі, толком не сформованої та досі не працюючої) для суддів - є неприпустимим!!! Отже сирий, половинчастий законопроект Президента сьогодні внесений до зали поставив депутатів в позу.
1.Не проголосував – значить проти зняття недоторканості.
2.Проголосував – значить не підтримуєш зняття з Президента і мало того, підтримуєш збереження прокладки у вигляді ВРЮ для суддів.

Не всі люди зможуть адекватно оцінити ситуацію, тому пояснюю, народ: я за зняття недоторканості з президента, депутатів, суддів!!! Слава Україні!!!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бардак продовжується...
Відповісти
Бардак продовжується, це правда. І одна з причин такого стану справ у державі - ось такий рівень розуміння, а насправді цілковитого нерозуміння депутатом суті проблеми. І таких "лапіних" там переважна більшість.
Відповісти
То ви пане депутате за зняття недоторканості з суддів та нардепів, чи проти? З тексту важко зрозуміти, чого ви хочете.
Відповісти
Повідомлення Лапіна наводить на думку, що він і його колегі плутають недоторканість з незайманістю. Юрист мав би чіткіше пояснити свої переживання
Відповісти
Ігор довів свїми голосуваннями в раді, що є патріотом
стійкості Вам Ігоре

Відповісти
Молодець Дапін, так тримати! Гроші олігархів і їх самих жорстко контролювати (Єремейкін і Ко), заставити працювати на людей, а не на власну кишеню.
А ставлеників олігархів кинути в смітниковий бак.
Відповісти
Пан Лапін, можна все-таки не займатися "словоблудієм"? В тому вигляді, в якому поданий закон, який стосується тільки (!) народних депутатів, ви проголосуєте за зняття саме з них недоторканості, чи ні? Не кажіть за депутатів "взагалі", скажіть за себе. Не треба якихось "відмазок" про суддів та Президента.
Відповісти
Хто заявляв, що снимуть з себе недоторканiсть? Суддi? Нi. Президент? Нi. Саме народнi депутати пiд час виборiв. А тепер замiсть дотримання обiцянки - вiдмазки iз трьома знаками оклику)) ну i "Cлава УкраiнI", куди без цього патрiоту...
Відповісти
Лапін, ти молодець, тільки паралельно з депутатством вчи мову. Ти - серйозно неграмотна людина. В тексті понад сто помилок, кострубаті речення, навіть депутатів рахуєш на "штуки". Мені соромно за тебе, адже я за тебе голосував.
Відповісти
Я не по тому.
Моя справа - автомат і стальная каска, окрашена в защитную окраску...
Відповісти
Вивчи українську і не хизуйся псевдовійськовими гаслами. Справжнє військо – це досконалість і порядок у всьому. Якщо ти не потому, то ти не потому у всьому
Відповісти
А мені подобається, як Ігор виміряє депутататів в штуках, пере важна більшість їх і є штуки.
Відповісти
Ви права, пані Олено, але в такому разі слово "штука" треба брати в лапки.
Відповісти
Якщо нардепи - це штуки, то хто такий Лапін? Ще одна штука.
Відповісти
Хто він Ігор Лапін? Народився в 1969 році, у 1986 році закінчив середню школу, 1988 – 1992 роках навчався в Курганському військово-політичному авіаційному училищі за спеціальністю «соціальний педагог», отримав диплом з відзнакою. Відомо, що до цього училища «принимались военнослужащие срочной и сверхсрочной службы, выпускники суворовских и нахимовских училищ, прапорщики и мичманы, а также гражданская молодёжь из числа членов и кандидатов в члены КПСС и комсомольцев, рекомендуемых политорганом или районным (городским) комитетом ВЛКС проявивших желание и годных по состоянию здоровья» . Тобто потрапив до училища або з війська, про що в офіційній біографії немає відомостей, або за компартійною рекомендацією. 1992–1996 р. – служба у Військо-повітряних силах України, але чомусь, будучі соціальним педагогом, на посаді заступника командира аеродромної експлуатаційної роти м. Луцьк. У 1997 році закінчив факультет правознавства Львівського університету. Трирічний заочний курс, бо служити і вчитись на стаціонарі неможливо. 27.03. 1997 року, тобто за кілька місяців до отримання диплома про вищу юридичну освіту, здобув Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю №167. Свідоцтво видане уповноваженным органом Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури - Волинська обласна КДКА. В Законі України «Про адвокатуру» від 19 грудня 1992 року в ст. 2 йдеться «Адвокатом може бути особа, яка має вищу юридичну освіту, … стаж роботи у галузі права не менше двох років,…». (продовження буде).
Відповісти
Продовження буде.
Відповісти
Нічого дивного. Ігор поступає як справжній політпрацівник - язиком молоти не мішки совати. Головне приймати участь у процесі. Поки депутат найде "тему", "осідлає" її, буде "кришувати" і мати свій відсоток. Виходячи з "тем" Волині це може бути: конртабанда автомобілів та кузовів, сигарети та буштин. Чекаємо де він випірне.
Відповісти
Уже випірнув на бурштині та митниці.
Відповісти
Ось і відбулись перші торкання недоторканого Лапіна
Відповісти