Додати запис

Чиновницька дискримінація


Отримали цікаву відповідь з Держпідприємництва по моєму проекті «Про додаткові заходи щодо підтримки українського виробника». Як виявилось мою ідею щодо обов’язкового маркування товарів російського окупанта, цитую: можна віднести до анти конкурентних дій, внаслідок яких окремим суб’єктам господарювання (прим. авт. російському виробнику) створюються несприятливі чи дискримінаційні умови діяльності... Крім того, у аналізі регуляторного впливу вищевказаного проекту рішення не здійснено аналіз очікуваних вигод та витрат суб’єктів господарювання, громадян та держави внаслідок дії регуляторного акта.


Ще було цікаво прочитати коментарі щодо ініційованих Самообороною змін в регуляторці щодо збільшення відповідальності порушників режимів продажу алкоголю в м. Луцьку. Мабуть пану Савчуку чи його шефу Шейку невідомо, що завдяки цьому обмеженню на даний момент кількість правопорушень в м. Луцьку зменшилась щонайменше на 15%. Знову ж таки встановлення обмежень на режим роботи злісним порушникам, які продають алкоголь цілодобово а й не рідко дітям Держпідприємництво вважається дискримінаційним. Можливо чиновники банально лобіюють інтереси виробників алкогольних напоїв?
А ще хтось говорить що нам не потрібна люстрація…

P.S. Сьогодні на міськвиконкомі наполіг на створенні карти вільних місць під малі архітектурні форми. Було дане відповідне протокольне доручення головному архітектору міста Герасимюку Леоніду Васильовичу в термін 20 днів ( до 11.02.2015) розмістити на сайті міської ради карту, де кожен підприємець буде мати змогу отримати інформацію про вільні площі в місті під розміщення малих архітектурних форм.
Буду вдячний за пропозиції по підвищенні прозорості роботи чиновників. Надсилайте на e-mail: [email protected]
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раніше на три літери посилали, а тепер на фронт. Роблять це ті, кого на фронті немає, не було і не буде. Маркування має бути. Нічого протизаконного в цьому немає. Але треба добиватись не вилучення російських товарів, а податкового зобов’язання - 80% доходу від реалізованої продукції, в тому числі кримського виробництва, до часу припинення окупації півострова, стягувати у вигляді добровільного податку на потреби ЗСУ.
Відповісти
підтримувати своєму виробнику...
Відповісти
автор, у вас така фотка гарна у камуфляжі, замість того щоб статті писати - їдьте на фронт
Відповісти
А ти, сіра мишо, чого когось посилаєш, а сам не їдеш, лише пищиш зі своєї смердючої нори?
Відповісти
По - перше Я людина а не сіра миша. по друге моя нора пахне а не смердить. Відповідаючи на Ваше питання - інформую вас, що я не зобов*язаний вбивати людей які спілкуються зі мною на зрозумілій мені мові. Я не хочу їхати воювати за країну яка не забезпечує своїх вояків, я не хочу, щоб у разі отримання травми мої рідні і близькі ходили і збирали гроші мені на лікування, я не хочу стояти в полі на блокпосту, і щоб мої координати з києва по телефону диктували на донцьк чи луганськ, я не хочу мерзнути в окопі, а при цьому щоб мій командувач чи його діти мого віку блатували в барах. Тому і не їду. Шутка. не їду бо мені страшно і я не мужик.
Відповісти
Усе, що ти тут виклав, переконливо доводить, що ти все таки сіра миша і живеш саме у смердючій норі. Бо люди їдуть захищати свою землю, не дивлячись ні на які злигодні.
Відповісти
ну то їдь)
Відповісти
Тема російських товарів є актуальную, бо з одного боку це питання творення умов для вітчизняного виробника, а з іншого - виведення з українського ринку продукції країни-ворога. Настав час перевести обговорення цього питання з сайтів на рівень громадських зборів, на які треба запросити підприємців-продавців, чиновників. І нехай вони покажуть перед громадою всю глибину свого "інтелекту". А за результатами оглядин поставити питання про доцільність подальшого перебування деяких службовців, особливо тих, хто умпішно мандрує з крісла в крісло.
Відповісти
Свинопас горохівський,миттю дуй в Ато
Відповісти
Лайка - ознака слабкості і розумової обмеженості
Відповісти
Вали,не відмазуйся,все одно з депутатством пролетів
Відповісти
Стиль лайкі свідчить, що вона належить Олегу Савчуку, зарахованому на ставку ФСБ. Якщо Климуку не вистачить духу провести громадськи збри з питання очищення українського ринку, то такі, як цей чиновник будуть переможцями
Відповісти
А може час поїхати з Волині. Ти зрадив всіх.
Відповісти