Додати запис

Сєня - продовження

Днями волинський важкопоранений військовий Арсен Боярчук, мій друг, про якого я вже інформувала, перебував у Києві на огляді в лікарів. Його і дружину супроводжувала волонтерка Катерина Кухаренко. Ось що написала вона у своєму facebook після приїзду:

"Потребує допомоги волинянин АРСЕН БОЯРЧУК!!!

Арсен Боярчук - танкіст 24 ОМБ, який був важко поранений 29 жовтня 2014 р. на Луганщині під селом Кримське. Перша допомога була надана в Лисичанській ЦРЛ, а потім у Харкові, далі гелікоптером перевезений у Львівський шпиталь, де нейрохірургами було проведено ряд складних операцій.

Діагноз дуже складний – множинне осколкове поранення верхньої тім’яної частини головного мозку, втрата ока, поранення тулуба та правої руки.

26 грудня 2014 р. була надана відпустка на місяць з подальшою госпіталізацією.

Любомльські волонтери заздалегідь записали Арсена на прийом до відомого лікаря-офтальмолога з Литви доктора Валтерса, який спеціалізується на виготовленні протезів ока із креолітного скла.

Мене попросили супроводжувати його з дружиною Тетяною до Києва, оскільки в Любомлі тоді було поховання, і волонтер мав опікуватись сім’єю загиблого…

Спочатку було обстеження в одній клініці, а на другий день в Інституті мікрохірургії ока професор Сергієнко вселив надію, що ліве око можна спасти. Для цього треба лікування і час. Призначили лікування на місяць – РЕСТАСИС, який знайшли в одній аптеці Києва, коштує 2 516 грн.

Також попереду чекають операції на правій руці, яка взагалі нерухома (був параліч всієї правої частини тулуба), потрібно поставити пластину в голову і, звичайно, тривала реабілітація.
Щиро просимо усіх, кому небайдужа доля захисника нашої Батьківщини, допомогти сім’ї врятувати годувальника, повернути дітям тата, а дружині – коханого!

Картка «ПриватБанку», 5168 7554 0729 2099 (гривні);
картка «ПриватБанку», 5168 7572 4051 7781 (євро);
картка «ПриватБанку», 5168 7572 4051 7500 (долари).
Власниця карток – дружина Арсенія Боярчук Тетяна Іванівна.
Сім’я буде вдячна кожній гривні.

По соціальних мережах шахраї вже збирають кошти під іменем Арсена!!! Будьте уважні, і наголошуємо, що тільки одна дружина, мати двох хлопчиків, збирає кошти на лікування!"

Додам також, що невдовзі Арсен знову відправляється на лікування, потім його чекає серйозна і тривала реабілітація. Час від часу ми в силу можливостей провідуємо його сім'ю в смт. Головне: там постійно два синочки (1 і 5 років) та мама літнього віку, яка їх доглядає. Дружина Тетяна завжди поруч з чоловіком.

Кілька разів сім'ї надавали допомогу наші волонтери Т.Должко, С.Шараєвський (Територія 2.2.), координаційний центр допомоги учасникам АТО та інші. Але найбільше, звісно, допомагаєте ви, шановні українці!

Мусимо й далі допомагати, молодий чоловік заслуговує на щасливе життя разом зі своєю чудовою сім'єю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чітко сформулюйте питання, бо зі всього сказаного, обидва є важливими. Але одна справа - допомога пораненому, а інша - шахрайство на ниві благодійницької роботи.
Відповісти
"Сім’я буде вдячна кожній гривні". Гривня - папірець. "...вдячна за кожну гривню".
Відповісти
В день заплати трохи перекину грошей. Здоровя і сили хлопцю.
Відповісти