Додати запис

ЛИЦЯ Мистецтво портрету - бачене онлайн)

У Волинській галереї мистецтв представлена поціновувачам живописно-портретного жанру виставка прекрасних творів молодого митця Костянтина Мазурика.Вільна і смілива манера письма то розтягується стікаючими доріжками, то широко і пастозно лягая мазком. Експресивність молодого віяння і настрою, який не підлягає під наслідування правил і закономірностей в прояві свого бачення.
Цікаве зображення великих лиць у яскравій палітрі художник пояснює тим, що це наслідок спілкування "онлайн". Коли "живе" спілкування з друзями із-за кордону не може відбуватися, то ясно всім, що дякуючи "нету" ми багато "доганяємося", та що казати, коли навіть з села до Луцька "скайпляться" дуже багато знайомих і рідних. Отже, спостерігаючи за лицями величезними, на весь екран))), а ще з ефектами "завісання", коли вся наша прекрасна суть розмивається, або зміщується верхня чи нижня частини, то це дуже прекрасно, як виявилося і як показав нам молодий митець Костя Мазурик.
Виставка цікава новим баченням портрету і сміливістю подачі, величезними полотнами. В нашому місті такого ще не було! Раджу всім подивитися експозицію, як художникам, так і пересічним людям, бо це дійсно цікаво і талановито!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дякую за цікаву ідею і яскравість художніх образів
Відповісти
Дуже талановито! Можна використовувати такий портрет замiсть африканськоi маски проти духiв...
Відповісти