Додати запис

Волинським чиновникам національна символіка «до заднього місця»? ФОТО

У Луцьку відбулися Міжнародні змагання зі спортивної ходьби. У той час, коли звучав Національний гімн, "великі" люди у свій спосіб виразили шану до України, її народу та символіки зокрема.

Замість того, щоб рівнятися на прапор і тримаючи руку на серці, слухати гімн, ініціатори змагань почали крутитися, не знаючи в який бік повернутися.

Частина організаторів стала лицем до українського прапора, але глянувши, що більшість "своїх" повернуті до національної символіки сидячим місцем - також показали Україні "п'яту точку".

І лише один з владців поклав руку на серце (що можна побачити на фото).

Серед найпомітніших постатей, яких можна побачити на світлині - начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Галина Карнаухова, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук, представники комітету з фізичної культури і спорту Луцької міської ради і ДЮСШ обласної ради, товариства «Спартак» та інших.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До автора: а з чому ви вирішили, що вони зробили щось НЕ ТЕ?

Поясніть, будь ласка яку норму закону/постанови/правила/традиції вони порушили?
Відповісти
Це елементарне поняття поваги до Національної символіки під час масових урочистостей. Наприклад, під час відкриття змагань, спортсменам завжди кажуть про рівняння на прапор. У військових в порядку урочистостей записано "Після військового вітання командир бригади (полку, окремого батальйону) командує: “На Державний Прапор України, СТРУНКО, рівняння – ПРАВОРУЧ (ЛІВОРУЧ, НА СЕРЕДИНУ)". А козаки шикуючись в шеренгу перед боєм також рівнялися на прапор. Це давні традиції.
Відповісти
Про рівняння на прапор при його підняття, опущенні, вносі, виносі я теж знаю. Як і про традиції військових
Я вас про докази питаю. Якщо при розумовому процесі прийнято здавна чу хати лоба, це не значить що без чухання лоба не буде розумового процесу. Ваша аргументація: вони зробили неправильно, бо інші так не роблять. Це м'яко кажучи не серйозно. Просто кажучи - тупо. Шонібуть
Або давайте серйозні аргументи, або не ганьбіться
Відповісти
Правильно, озабочені шароварні куркулі нє шоби сходи в підїзді помити то вони колупаються де не тра
Відповісти
У кожного своя точка зору. Я поважаю Національну символіку, шаную славних Героїв України. Думаю, що так повинні робити й інші.
Відповісти
от холуї, ще й прапор неправильно повісили!!! це неповага до державної символіки, у цивілізованому світі карають за таке... але яка країна - такі чиновники
Відповісти
А було би краще, аби вони до людей м"яким місцем повернулися? Маразм автора.
Відповісти
У півоберта. А бо так - спиною. З Вашої логіки усім учасникам потрібно тоді повертатися один до одного лицем - смішно.
Відповісти
Молодець, Вадимко!
А то ...лизів у чинуш, судячи з коментів, і так вистачає(((
Чому, як тільки молода людина підмітить хоч нотку правди в брехливому суспільстві, то їй приписують маразм???
Відповісти
Дякую) Приємно, що є однодумці. Я поважаю думку кожного.
Відповісти
Зрозумів, що у автора - прямі стосунки з волинським телебаченням і нітрохи не здивований про його абсолютну необізнаість про те, що він хоче сказати. Там усі такі. По-перше, невдале і примітивне фото: прапори висять, ніби випрані кальсони на шпагаті для білизни (вперше таке бачу (!), а під ними - сумки і (очевидно), ящик з горілкою. По-друге, якщо виконується гімн держави, усі повинні стояти "на струнко", в якому б місці не застала їх мелодія гімну, а не ходити по сесійній залі обласної ради в пляжній кепці і гумових виступцях, як це практикують телевізійники. По-третє, команда "рівняння на прапор", яка існує на парадах строєвих оглядах і інших торжествах, передбачає знаходження прапора, принаймні, в центрі подій. По-пяте, переважна більшість чоловіків на фото - "плоскостопні", які не служили в армії (крім Кравчука!). По-пяте, покладання руки на серце при виконанні державного гімну було започатковане на початку 90-х років Рухом, згодом цей жест перейшов до політичної сили "Наша Україна", а екс-президент Ющенко зробив його банальним і цинічним. І, нарешті, я ніде і ні в яких статутах не читав вказівок, що усім при виконанні гімну треба покласти правицю на область серця. Виходячи з цього, абсурдна інформація і самі коментарі до неї. (Служив 2 роки в армії офіцером).
Відповісти
Дорогий "журналіст", ображати людей - не гарно.
Відповісти
Першим руку на серце при виконанні гімна поклав Андрій Шевченко, а ющенко і компані уже у нього перехопило цей жест. Вадим - ти молодець! тепер не лише влада буде знати, що до прапора потрібно повертатися серцем із прикладеною до серця рукою
Відповісти
А чито ежели гимна застала тебю в клозети верхом на UNIтази?
Чявойто делать?
Обо-----ся и не жить?
Відповісти
Судячи по розмовах і ході думок багатьох людей, так, дійсно - їм не варто жити в цьому світі.
Відповісти
МОЛОДЕЦЬ!!! Молодий,енергійний,перспективний! А взагалі кожен судить по своєму розвитку.Маємо країну і нарід на який заслуговуємо?!
Відповісти