Додати запис

Засідання депутатських комісій в інтернеті...

Повернувся з засідання бюджетної комісії Волиньради. По суті вона зібралась на моє наполягання, адже більшість хотіла провести її в онлайн-режимі, типу в інтернеті проголосувати по заявлених в порядку денному питаннях або ж все вирішити по телефону.

Вважаю таку практику неприйнятною, тому і заявив голові обласної ради, що у випадку коли у протоколі проведення такої онлайн-комісії, у графі присутність депутатів, стосовно мого прізвища буде стояти відсутній – відразу подам заяву до прокуратури. Аргументи подіяли і комісія відбулась у звичному режимі.

Якщо депутат не може приїжджати на засідання такої динамічної комісії, як бюджетна, то нехай переходить в іншу, де засідання відбуваються не так часто. От і весь вихід з ситуації.

А то сьогодні в інтернеті засідання комісій будуть проводити, а завтра сесії обласної ради там же. Просто скажуть, що регіональна більшість вже проголосувала питання порядку денного то і не варто в принципі збиратись.

Хіба я не правий у своїх аргументах?

p.s. І ще, в прес-центрі облради висить портрет двічі судимого громадянина Януковича. Вважаю таку позицію керівництва обласної ради просто непристойною) Тому оформляю звернення зняти такий портрет і на його місце повісити світоча Української Нації Тараса Шевченка. Може хтось скаже, що то дрібниця, але для мене ні! Свого часу я піднімав питання стосовно “нагинання” директорів шкіл у Луцьку, з приводу розміщення портретів “сонцеясного” у шкільних кабінетах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я думаю, слово "янукович" колись буде вважатись страшним матюком)))
Відповісти
На жаль, поки що це карма усіх наших Президентів - бути матюками
Відповісти
Шановні, вважаю, що який би не був Президент але це наш Президент... і це ми маємо розуміти і сприймати... а розвиток держави Україна залежить не від розміщення портретів чи зображень на них, а від позиції громадянина... треба розпочинати із самих себе...
Відповісти
неповажати януковича - моє право.
Відповісти
Ірино, я дуже поважаю твоє право не поважати януковича)
Відповісти