Додати запис

«200 + 1»

«200 + 1»

Це не про сумний «груз-200», це про ще сумніше, якщо вчитатись і вдуматись в текст звернення до Генерального прокурора та Міністра Внутрішніх справ. Це число «200», саме на таку кількість суддів, за повідомленням генпрокурора Шокіна, Генеральна прокуратура готує матеріали кримінального провадження у зв’язку із протиправними діями суддів, якими порушувались права громадян України щодо свободи слова та проведення мирних зібрань.
А скільки суддів, яки чинили свавілля в інших справах? Скільки ще суддів треба позбавити права на суддівську діяльність, або покарати позбавленням волі?
Так тоді, наприкінці 2013-го на початку 2014 року «система Януковича» рятувала себе, як могла. Думалось, що у всьому винний саме він – колишній зек та найближче його оточення, але під тиском Майдану оточення разом з Януковчем втекли, а система, виявляється, залишилась. Залишилась в особі чиновників, правоохоронців і суддів.
Тоді вони засуджували людей за будь що, навіть за перевернутий догори дригом чи знятий зі стіни портрет Януковича, а тепер вони готові покарати людей, які нагадали їм про те, що час розпочинати реформи, що в суди треба повернути правосуддя, що треба покарати всіх, хто довів країну до жебрацького стану.
Система захищається, значить вона жива, а якщо вона живе, то треба чекати на неадекватні закону дії з її сторони, на фальшування матеріалів, все, що вона може робити заради свого збереження.
Чи не надто м’яко ми боремось з цією системо? Чи не надто віримо ми тим, хто за посадою, бореться з цією системою?
Чи не хоче Квятковський згодом стати 201-м?


Генеральному прокурору України
Шокіну Віктору Миколайовичу;

Міністру Внутрішніх Справ України
Авакову Арсену Борисовичу


Власов С.О.
Дмитрук Ю.В.

ЗВЕРНЕННЯ

Просимо надати правову оцінку, на нашу думку, неадекватним діям працівників міліції, зокрема Начальника УМВС у Волинській області Шпиги Петра Петровича у зв’язку із реагуванням на заяву голови Луцького міськрайонного суду Волинської області Квятковського Михайла Семеновича щодо на думку останнього погроз на його адресу.
10 березня 2015 року Дмитрук Ю.В., Власов С.О. з дозволу охорони суду та за погодженням з помічником голови суду, вручили голові суду Квятковському М.С. сувенір у вигляді не бойового (використаного) тубусу гранатомету з наклеєним до нього побажанням з таким текстом: «Судді Квятковському та в його особі усім суддям Волинської області! на пам'ять й з нагадуванням про обов'язок перед народом України найближчим часом повернути правосуддя в суди - закрити
всі сфабриковані справи, законним і справедливим судом засудити причетних до фальсифікацій, корупціонерів незалежно від посади та місця їх роботи: олігархів, чиновників, міліціонерів, прокурорів, а також назавжди звільнити суди від малограмотних та продажних суддів. Віримо і сподіваємось, що пам'ять та почуття честі вам ніколи не зрадять.»
Суддя прийняв сувенір, при цьому не висловивши заперечень чи обурення. З нашого боку все робилось доброзичливо зі сподіванням, що суддя Квятковський, який користується повагою серед своїх колег та адвокатів області, сприйме це як символ заклику до дій з повернення правосуддя в суди міста та області.
Наступного дня суддя Квятковський звернувся з заявою до органів міліції зі звинуваченням нас в тому, що ми йому погрожували, що сувенір є погрозою, що не відповідає дійсності. Вся процедура проходження через охорону, прийняття сувеніру помічником судді, суддею Квятковським нами зафільмована, що може слугувати доказом доброзичливості наших дій.
11 березня 2015 року

Повідомила Татьяна Гунчик
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Татьяна чи Тетяна? Чи це - псевдонім?
Відповісти
Мабуть є всі підстави для звинувачення Квятковського у поширенні ним завідомо неправдивих відомостей, а це стаття Кримінального Кодексу України. Бути йому 201-м, а деяким його колегам: 202, 203, 204....
Відповісти
Квятковський брехун. Свідченням того є відео!!! Точно. Бути йому 201-м.
Відповісти
Так тримати,ви молодці..неможна це просто так залишати!Чим більше до них з повагою відносишся,тим вище вони задирають ніс,і готові за будь що оговорити людей в свою користь!Невже це личить судді-наводити наклепи на людей!Яка після цього може бути повага і взагалі довіра!А ось тепер сиджу і думаю,нічого так і не змінилося в нашій державі,"банда" продовжує творити свої ділішки!!!!
Відповісти
Суддi треба було послати секретарку в сексшоп за декiлькома парами наручникiв. Пластмасових, звичайно. I урочисто подарувати шановним доброзичливцям разом iз вiдео з Башкаленком та будинку мiлiцii.
Відповісти
Суддя втрачає свідомість без пластмасових наручників. Більше такого не пиши.
Відповісти
Файна думка! А може на часі офіційно оголосити Квятковського носієм почесного звання "С-201" та вручити йому відповідеу ксіву! А?
Відповісти
Суддя Квятковський-201!!!!


Відповісти
Які наручники? Його збуджує пластмасова трубка. І схоже це його налякало.
Відповісти
Маємо двох явних брехунів. Один керує судом, інший мєнтами.
Відповісти
Я теж в цьому переконався. Переглянув на "Волинських новинах" публікацію та відео, як справді все відбувалося. Назва публікації "Чи насправді погрожували активісти луцькому суду" Квятковський брехун! Квятковський -201!
Відповісти
А чи не час луцький громаді запропонувати Квятковському, для початку, піти у відставку. Йому і йому подібним, тобто відпочити перед зоною.
Відповісти