Додати запис

Путін в Луцьку?


Їду дорогою Луцьк-Львів...
Цікаво спостерігати, як люди обговорюють зникнення Путіна, немов Ла-ЛА-ЛА винний, що дорога між обласними центрами гірша, як в зоні АТО після гусениць танків і обстрілів. А я чомусь думав, що ставленик Єремєєва і Ко, міністр інфраструктури, хоч по-земляцьки поремонтує...
А може дійсно це все Путін, може, це його ФСБ не хоче помічати порушень у держзакупівлях, приватизації стратегічних підприємств, «беспрєдел» в правоохоронних органах, судовій системі і митниці?
Напевне, теж саме х..ло покриває дерибан землі в Луцьку, палить ЦУМи, лобіює непотрібні підземні переходи, сірі тарифи за комуналку та проїзд громадським транспортом? Може це сепаратисти дахують шабаші під час днів трауру та цілодобовий продаж наркотиків, алкоголю та тютюну дітям, це вони давлять малий і середній бізнеси своїми відписками, розвиваючи записані на родичів і знайомих свої бізнеса?
А ми, замість об’єднання в боротьбі з цими х..лами, чекаємо неначе Паску, що Путін сам протягне ноги, корупція в місті і країні сама по собі зникне, війна закінчиться і долар впаде…
P.S.Трішки офтопу. Проходячи біля ЦУМУ повз «валютчиків», завжди вважав їх присутність, як індикатором чи готова правоохоронна система змінюватись. Є інформація, що кожен валютчик платить міліції за «дах» по 100 у.о. на місяць, аби його не чіпали, тому, мабуть, зрозуміло, чому їх при будь-якій владні не помічають. Так, дійсно адміністративні покарання малоефективні, але який валютчик хоче витрачати 3 години безцінного часу в міськвідділі. Розумію, їхня "роль" в умовах обмеження видачі валюти банками, але ну хоч у двір панове міліціонери їх кудись передислокуйте.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тіло путіна в Росії, а його душа вже давно вселилась в романюків, гунчиків, прокурорів, суддів. Путін з нами!!!
Відповісти
Вірно! А души Че Гевари та Рози Люксембург вселилися в данильчуків, гузів та москвич. Погано інше: мізки нікуди не вселяються, як не було, так і немає. Як би то на тому світі виправити?
Відповісти
Молодець чувак, гарно написав
а я ще чув від людей, що то у всьому винні жиди, що ми так погано живем)))
Відповісти

З валютчиками тут питання до Вас Богдане
Тут Самооборона взяла відповідальність за Шпигу
Тому питання з бурштином, валютчиками( що вони Вам зробили?)), повіями
Це питання в першу чергу до себе))
Десь так
Відповісти
і всі проблеми розійдуться, як яблунь білий дим... Гаркнемо: Слава Україні!
Відповісти
автор сам оффтоп чистої води
крім писанини "х..ло" нічого не вміє
Відповісти
Романюк - наш Путін. Розвів срач, корупцію тиху, але нищівну, розкрадають все потроху, а Колямба червоні стрічки перерізає і віскарь потягує!
Відповісти
і віскарь - це достойно. Живемо ж ми....
Відповісти
Путін-Романюк!
Відповісти
Чи то на жаль, чи то на щастя, мізки не переселяються і навіть не трансплантуються. Відсутність мізків може бути причиною тупості, але не завжди їх наявність є причиною розуму
Відповісти
Невже ви послідовник даосізму Лао Дзи, який вважав хребет носієм розуму як частина провідної системи "земля-людина-космос"?
Відповісти
сьогодні народрий фронт тролить романюка а завтра буде підтримувати його на виборах
Відповісти
Не знаю політичної позиції автора, але згоден з ним на всі 100. Поки тінь Путіна висить над Україною наші порохи, еремеї, івахіви, мартиняки цинічно і нахабно обкрадають країну, зовсім не задумуючись, що буде завтра, бо завтра вони сподіваються так само красти, аж допоки оскаженілий народ розпоре їхні ненаситні черева і наповнить їх до щенту українською землею.
Відповісти
То тінь Путіна винна! А я думав, що комуняки та жиди. Ой бідні, бідні українці...
Відповісти
Неправильно думав, бо комуняк в Україні мабуть ніколи не було, було таке собі сміття з компартійними квитками. Всі жиди живуть в Польщі. Може через те вона так активно розвивається. В Україні є євреї, але чимало "патріотів" спочатку їм руки лиже, гроші випрошує, а потім верещить, що йому не дали. А Путін - це наволоч. Її повно у владних кабінетах, ходить як тінь за предметом та хлопів лякає
Відповісти
Тут я згідний з автором. Нам завжди хтось винуватий....
Відповісти
"думав, що ставленик Єремєєва і Ко, міністр інфраструктури, хоч по-земляцьки поремонтує".
Ха-ха! А може тобі ще ключі від заправки WOG дати??
Відповісти
У всьому винні Кононовичі та комуністи бо вони не стрибали як слід і за це їх треба знищити, бо все це виключно із за них.
Відповісти
Канановичи - це грибок, плісня, яка шириться завдяки гунчикам, романюкам, кравчукам. Допоки вони при владі, житимуть і процвітатимуть комуністи та їх сучасне відображення: свободівці, батьківці... А при владі вони доти, доки народ вірить, що люди з минулого можуть зробити майбутнє.
Відповісти
Скажу слово в захист валютчиків. Треба було купити 50 доларів і віддати борг. В беніному приватбанку не дали навіть за 26 грн / долар, можна тільки купити і на депозит покласти, а валютники дають по 25,20 грн/ долар. Чому такі курси, коли офіційни 22? Де можна купити долари, щоб віддати борг? Виходить валютники дешевші за всякі банки?
Відповісти
Thanks for helping me to see things in a direeffnt light.
Відповісти