Додати запис

Надання Україні безвізового режиму стане відновленням справедливості

Неприйняття Європейським Союзом політичного рішення щодо безвізового режиму для України спонукатиме Путіна реалізовувати свій план та перешкоджати європейській інтеграції України.

Коли планувались парламентські слухань на тему: «Перспективи запровадження Європейським Союзом безвізового режиму для громадян України», які відбулись сьогодні, то було очікування, що на Саміті в Ризі буде прийнято політичне рішення, і Україна отримає безвізовий режим з ЄС. Зараз ми чуємо чимало аргументів, проте ключовими є не технічні питання, а прийняття політичного рішення. Як аргумент, який перешкоджає безвізовому режиму, називають війну на Сході. І це при тому, що Україна обороняється від російської агресії.

Розв'язання війни - це реалізація плану Путіна, а також перешкоджання Україні стати членом НАТО і ЄС.

Тому, якщо ЄС не прийме політичного рішення стосовно того, що Україна через безвізовий режим наближатиметься до ЄС, це означатиме, що кремлівський план реалізується. І це заохочуватиме їх до подальшої агресії в Україні.

Надання безвізового режиму стане відновленням справедливості.

Насамперед, безвізовий режим потрібен молодим людям, адже реалізовувати ідею європейської інтеграції і вступу України до Європейського Союзу буде молоде покоління.

Варто зауважив, що, відповідно до даних Eurostat, близько 90% європейської молоді щонайменше один раз побували за кордоном. Тоді як аналогічний показник для українців - лише близько 22%.За статистичними даними, тільки 5% українських студентів брали участь у програмах міжнародного обміну, при тому, що 80% бажають це зробити.

Насамперед, для молодих людей безвізовий режим дасть можливості кращого розуміння ЄС. Тому ми сподіваємося, що цього року таке рішення буде прийнято.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Україна давно була в ЄС та НАТО, якби в 2005 році кремлівська агентка Тімашєнка не почала склоки та брехливі авантюри.Тімашєнка втопила Ющенка. чим розчистила дорогу до влади Януковічу .
Відповісти
А чи допомогли черговi парламентськi слухання досягти консенсусу в спірних питаннях, що мають лягти в основу рекомендацій цих слухань для врахування при доопрацюванні полiтичного рiшення про безвiзовий режим?
Відповісти
Ціною на газ всі повинні "дякувати" кремлівській агентці Тимошєнко, яка в 2009 році підмахнула газовий пакт з Путлєром, чим загнала всю країну у газову кабалу. Дотепер різниця в ціні для населення компенсувалась з податків, тобто гроші замість лікарень та шкіл йшли в Кремль. Бютоголова секта весь час бреше про вигідний кантракт та "дешевий" український газ. За субсидіями на газ нехай люди звертаються у штаби БЮТ, вул.Ковельська 2, телефон 78-50-63., відділ субсидій.
Відповісти
бо Європу заполонили всі, хто не чекав безвізового... Будете чистити нужники дома.
Відповісти
Что бы вы не говорили и не писали, Вова сделает своё!
Відповісти
шо в голові аутора...жестяк, зато ніхто не зачепить...
Відповісти
Що добре: людина точно пише собi сама. Що погане: може краще вiршами вийде?
Відповісти
Турция стоит в очереди о введении безвизового режима уже 40 лет, сколько стоять в очереди Украине.......
Відповісти