Додати запис

Сім’я чоловіка, який в комі уже кілька місяців, просить допомогти

14 лютого 2015 року стало жахливою датою для сім’ї Курило, яка проживає в селі Маньків Локачинського району. У страшній аварії постраждав глава сім’ї Курило Іван Іванович. З п’яти осіб, які їхали в авто, найбільше постраждав саме водій - пан Іван, 1972 р.н.

Діагноз читати просто неможливо – важка закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеню, лівобічна та правобічна внутрішньомозкова гематома, набряк головного мозку, множинні забої і садна м’яких тканин голови, тулуба, кінцівок, двобічна пневмонія, трахеостома, хронічна виразкова хвороба дванадцятипалої кишки, ускладнена кишково-шлункова кровотеча...

Після аварії чоловіка направили в обласну лікарню, де 16 лютого зробили трепанацію черепа, потім перевели у стані коми в реанімацію районної лікарні. Уже майже два місяці, як чоловіка доглядають вдома дружина й донька. Стан стабільний, нема тиску і температури, але він весь час – у комі, до тями не приходив. Щодня, щохвилини рідні очікують, що батько відкриє очі. А поки що щоденна картина для близьких невтішна: годують його через трубку, дихає через трахеостому.

У перші місяці на лікування витратили сотні тисяч гривень, напозичались у всіх, кого могли, трохи допомагали родичі. Нині ж фінансове становище сім’ї знову погіршилось, коштів не вистачає, але й невідомо, що взагалі буде далі, якщо, дасть Бог, Іван Іванович вийде зі стану коми. Очевидно, що попереду довге лікування і тривала реабілітація.
Якщо у когось з небайдужих людей є змога допомогти цій сім’ї, то зробіть це, будь ласка. Біда, на жаль, ходить поруч з радістю, і від цього ніхто з нас не застрахований.

Номер карки Приватбанк доньки Курило Іванни: 5168 7572 5900 4846.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оля стала ще чарівнішою.
Відповісти