Додати запис

15 речей, які б я зробив, якби був... жінкою

В рамках традиційних публікацій від журналу FreeTime погодився відписати в одну із рубрик.

Відразу хочу попередити, що сприймати наступні сентенції потрібно з почуттям гумору:)


15 речей, які б я зробив, якби був... жінкою

1 Для початку б оцінив на дотик рук свої груди (сподіваюся, будучи жінкою, я мав би достойні груди), міцно обхопивши їх таким чином, щоб виглядати, як фірмова секс-бомба зі струйового глянцевого журналу.
2 Попрактикувався б у гімнастиці одягання джинсів із відповідними рухами ніг і стегон, зокрема, із характерним напівприсіданням, яке таке властиве жінкам

3 Хотів би спробувати покормити дитину грудьми. Священна інтимність, яка перетворює жінку з просто живої істоти на одухотворену особистість! :)

4 Спробував би в березні, коли тільки-тільки починає тепліти, прохолодним вечором прогулятися проспектом Волі в спідничці, під якою будуть тільки трусики і панчохи. :) Цікаво все-таки, якими такими способами представницям слабкої статі вдається тримати себе в тонусі? :)
5 Спробував би походити декілька тижнів вагітною. Мабуть, ідеальне відчуття відповідальності за когось, окрім себе хорошого.

6 Однозначно зайнявся б сексом, оцінивши всі глибини проникнення у своє підсвідоме. :)

7 Будучи жінкою, спробував би сходити в туалет по-чоловічому. Цікаво, як би це виглядало?

8 Сходив би в сауну з баринями, потер би комусь спинку, а ще когось пошмагав би березовим віником. Ну, і розмови, типові жіночі розмови про чоловіків і їх достоїнства...)

9 Спробував би пережити день місячних. :) Добре, годину. Ну, гаразд, хвилин 5 вистачило б.
10 Оцінив би на практиці, що таке депіляція і тому подібні речі.

11 Якби, будучи жінкою, мав великі груди, однозначно б спробував оцінити свої переваги над жінками з маленькими грудьми у спринтерських забігах... Коливання грудей у їх спогляданні поступаються хіба спогляданню за вогнем чи чужою роботою.

12 Зробив би все можливе, щоб не заплакати на ключових моментах фільму «Титанік»
13 На якийсь би день оцінив сповна, що таке носити на своєму обличчі півкіло тоналки, шар штучної засмаги та декілька сотень грамів іншої різнокольорової бойової маски. Це ж рівноцінно перебуванню на полі бою. Стрьомно! :)

14 Пофантазував би на тему сексу :)
– цікаво, які сексуальні фантазії переслідують жінок в моменти Х...

15 Зрештою спробував би (СПРОБУВАЛА!) за один ранок: прокинутися раніше за всіх, наварити їсти, зібрати дітей і чоловіка в школу і на роботу відповідно, зібратися самій, нафарбуватися, нікого не обматюкати в маршрутці, не спізнитися на роботу і при всьому цьому виглядати цілий день так, наче ти ні разу не смажила котлет о 6-й ранку і не шукала півгодини у своїй півметровій торбі, куди ж поділися ключі від квартири.
:)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Примітивно. Нерозумно. Цинічно. Грубо. Списано. Компіляція. Текс властивий кримінальному елементу з важким минулим позаду і харектеризує збочену людину. Але коли придивився, то цей елемент у вишиванці. Нонсенс!
Відповісти
щось волинські тролі мовчать. дивно це
Відповісти
мабуть, вони наразі не можуть придумати нічого смішнішого за фразу "Мартинюк - волинянин?!" ))))
Відповісти
полудурки вже на місці! тут як тут - камєнти пакамєнти! Колос зібрав зачьотну армію піарщиків!)
Відповісти
я б також )
Відповісти
Опус несмішний, недотепний, нерозумний, просто ніякий. Схоже, що в автора не має элементарної поваги до жінки, а все що вище схоже на звичайний "випендреж" підлітка, який захотів похизуватись перед "корєшами", як він круто і ржачно розкаже, "шо таке тьолки".
Відповісти
Немає) Дерти тих баб як сидорових кіз!!
Аня ви навєрно не Аня. Є такі пОдОзрєнія. Він навєрно Коля. Чи Стьопа. Або у вас давно не було сєкасу. Хотя який сєкас???? Який сєкас??? Комєнти!! Сєкасом хай Колос і інші нармальні пацани занімаюццца. А ми будемо комєнти писати. Да Аня, Коля, Стьопа?))))
Відповісти
До чого був ваш комментар?
Відповісти
Серьожа, не нервуй
Відповісти
В конструктивності вашому камєнту він не поступається!
Відповісти
Якщо ви не бачити конструктиву в моєму комментарі, думаю варто про це так і написати і пояснити в чому саме ви не згідні, а не переключатись на особистості і писати незрозуміло що.
Відповісти
Де ви тут особистей побачили?) Тут просто ніки і картиник, за виключенням деяких людей. Ніхто ні на що не переключався. Ведемо світькі бесіди на тему суспільної гармонії у спілкуванні між троллями.
Відповісти
Будемо вважати, що "увімкнути дурачка" вам вдалось.
Відповісти
О, прокинилися! Я вже грішним ділом подумав, що вони зависли за розгляданням оголених жіночих тіл :)

Ну. дєрзайте пацани
Відповісти
Та фігня повна - і збочені фантазії, і коменти))) Чого це автор взагалі взявся писати??? Співає - хай собі співає! "В Большом пусть поют, а я буду оперировать"... Забули дядька-Булгакова???
Відповісти
А мені сподобалось) Нормальні жіночі речі, які завжди дивують і цікавлять чоловіків, і саме які могли б показати "мужикам", дійсно, що таке бути жінкою) аби вони могли нас нарешті зрозуміти) і навпаки)схожі речі жінка також захотіла би зробити, якби була протилежної статі.
Відповісти