Додати запис

А мер був парубок моторний, удавсь на всеє зле проворний


У нас, правда, в Луцьку Троя не горіла, але згорів ЦУМ, якого викупив на той час патрон Романюка Палиця. Коли ж постало питання реконструкції, кудись треба було подіти кіоски, які заважали. МАФ «Волиньтабака» без будь-яких погоджень і вироблення відповідного паспорта прив’язки, як цього вимагає законодавство, перемістили в скверик на територію готелю України близько 3-х років тому.
Коли ж нещодавно на міськвиконкомі було підняте мною питання щодо законності переміщення даного кіоску, головний художник і головний архітектор підтвердили, що дана споруда розміщена в центрі міста незаконно, з приводу чого 1.04.2015 було прийняте рішення про демонтаж даного МАФа.
Сьогодні ж Романюк із його вірними підлеглими розіграли комедію, що кіоск якісь «джини» демонтували і перенесли від ЦУМа з вул. Винниченка на вул. Словацького у квітні-травні цього року, хоча насправді стоїть він там уже більше 2-х років, а чиновники міськради вперто не бачать, як порушується закон.
https://youtu.be/42KJ6mWVTds?t=48m38s
Тайм код 48 хв. ,37с.
Для довідки: на даний момент МОНОПОЛЬНИМ дистриб’ютором усіх тютюнових виробів в Україні є російська компанія МЕГАПОЛИС, власник якої виробляє зброю, якою вбивають наших вояків.

https://youtu.be/mV8hp6LbbO4
http://www.epravda.com.ua/publications/2012/10/17/339969/
Мер із замами та їх посіпаками голосували ж на виконокомі за розміщення кіосків «Волиньтабак» для провадження підприємницької діяльності головних дистриб'юторів російських цигарок у Луцьку. Отаке от...
P.S. Дякую тим членам виконкому, які мене підтримали і проголосували за демонтаж тютюнових кіосків хоча б з центральної частини міста та з місць поруч навчальних закладів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Член виконкому - інтелектуал!!! Що меле? Аж страшно. Пане член виконкому, навчіться грамоти.
Відповісти
Страшно від брехні і локшини на вухах довірливих лучан. Комсомольські вожаки завжди йшли попереду і в комедіях теж.
Відповісти
Дурень ти, Климчук. Тобі парашу драяти, а не членом виконкому бути. Ти справжній "член".
Відповісти
Причому не парашу,а сільський розбитий нужник в горохівському районі! І з під свиней вибирати лайно
Відповісти
Я не зрозумів меседжу статті.
Ну подумаєш - продавали на вулиці Словацького, а будуть продавати на вулиці Винниченка..
Якби пан Климчук добився того, щоб в місті заборонили повністю продавати тютюн - Я б особисто Вам пожав руку/проголосував би за Вас/пропіарив би серед сусідів.....а так....Ваша стаття схожа на крик малої дитини, товариш якої має більш крутий велосипед.
Відповісти