Додати запис

«Не мильні опери», Голівуд , Техас, Шайба – і ще 100 способів нездорової дорослості

Війна війною, а життя триває. Молодь хоче веселитися, танцювати, кайфувати і щоб це все не закінчувалося ніколи… В нас у Луцьку, незважаючи на кризу, відвідувачів у розважальних закладах не меншає навіть у траурні дні. Щоправда, зараз нічні клуби навчилися хитрувати. В день трауру дискотек не проводять. Дискотеку розпочинають після 24:00. Все правильно - наступна ж доба розпочалася.

Тут піде мова про нічні клуби нашого міста. І не просто про клуби, а контингент, міру дозволеності і, думаю не помилюся, якщо скажу, розпусти. Колись, ще раніше, якось завше пропускала мимо вух мамину фразу: «У нас такого не було», здавалося, що там вона (мама) може знати про нас, про наше покоління і хоча ще вхожу в рамки цього покоління, але вже маю свою фразу: «А де воно у нас таке взялося?». Отож ласкаво просимо до подорожі нічним Луцьком.

Опера

Перший заклад, за який згадаю – це Опера. Почали так би мовити зверху – адже саме цей клуб у Луцьку вважається наймоднішим. Сюди справді приходять відірватися «хлопчики», про яких говорять «золота молодь», та солідні, на думку однієї моєї знайомої, мужчини. Цей заклад, напевне, вимагає посиленої уваги до зовнішності. Про це можна здогадатися по вигляду дівчат. Ну всі як одна: макіяжі, міні-спідниці, або лосіни, які останнім часом чомусь у тренді, хоча виглядають, особливо у поєднані з короткими прозорими кофтинами, якось вульгарно. А от оперні «хлопчики» з нагельованим волоссям, мабуть трохи байдужі до цієї всієї краси та різноманіття. Такі висновки напрошуються з їхніх нудьгуючих облич. Окрім того, у кафе Панорами, що зверху над Оперою, можна зустріти геть байдужих до дівчат юнаків. Адже, як по-іншому пояснити ситуацію, коли один хлопчик ніжно обіймає і цьомає в щічку іншого, та погладжує нижче спини.

Інша справа - «солідні мужчини», вони мені, якось здалося, більше приділяють уваги прекрасній статті, і різниця у 10-15 років для цих мужчин зовсім не грає ролі.

Закінчення такого вечора доволі банальні - новоутворені тимчасово закохані парочки, які роз'їжджаються у місця більш інтимної обстановки. А хто без пари, або до дому, або на продовження, припустимо у Рінг-кафе. До слова, саме на цей заклад не перестають скаржитися лучани. Адже під стіни кафе з форсом під'їжджають автівки, в яких буквально «рубає» на всю катушку музика і це в 3:00.

Реальний епілог. Кінець дискотеки в Опері. Хлопець у піджаку, на якому нашивка схожа на емблему Хогзвартса (фільм Гарі Потер) підтримує двох панянок, які у зв'язку з втратою координації рухів, обперлися на «надійне чоловіче плече». Володар плеч саме в цей момент телефонує друзям і каже, що зараз привезе на квартиру двох «тьолочьок». Ну і ще – зі слів очевидців, під Оперою кілька місяців тому помітили зовсім мало вдягнену пані. Точніше сказати вона була в одній білизні.

Голівуд

Голівуд - заклад №2 – цей рейтинг доволі суб'єктивний, але якось так виходить, що Голівуд іде після Опери. Це дуже популярний у нашому місті клуб. Про нього ходять різноманітні чутки. Ще колишній головний міліціонер Волині Олександр Терещук неодноразово згадував цей заклад. Одна з найвражаючих історій, які, до слова, не мали поголосу – це згвалтування у туалеті. Ось так, просто серед дискотеки. Оскільки історія давня і чули її не від міліції, то будемо вважати це дурними плітками.

Отож про Голівуд. Там якось все простіше. Простіші дівчата, простіші хлопці і простіші «солідні мужчини», і навіть, якщо туди приїжджають «оперні», вони теж якось «попускаються» і стають «простішими». Загалом все добре і весело. Цікавими спостереженнями поділилися дівчата, які зазвичай полюбляють «відтягнутися» саме у цьому клубі: «Хлопці тверезих дівчат не пригощають. А вже, коли випивша, починають пропонувати ще алкоголю. Певно п'яну дівчину дешевше допоїти, аніж тверезу».

Серед Голівуду є спеціальні місця, на яких танцюють піджеї, зараз цей термін вже відомий всім і вже ніхто певне, окрім мене, не дивується на дискотеці дівчатам без бюстгальтерів. Але піджеї і стриптиз - це окрема тема.

Отож, реальний епілог по-голівудськи, свідком якого довелося стати. Одна з молодих відвідувачок трохи не розрахувала своїх можливостей щодо стійкості до алкоголю. У туалеті панянці стало зле. Дівчина втратила свідомість. Щоб привести до тями, один з чоловіків хотів покласти її на диван, проте охорона не дозволила цього зробити, а вигнала чоловіка з дівчиною на руках із закладу. На прохання викликати швидку, працівники Голівуду відмовили.

Версаль

Версаль у Луцьку, в моєму суб'єктивному рейтингу по полярності, нехай буде третім. Ще колись цей заклад був, напевне, під номером один. Там, як говорили серед молоді, «тусувалися» «модні дядьки» і дівчатка, які були не проти більш тісного знайомства. Подейкували, що у Версалі можна було зустріти і «нічних метеликів», які пропонували любов за гроші. Одним словом, клуб можна порівняти з Версальським палацом, свободу моралі якого так гарно описали Анн і Серж Голон у своїй славнозвісній «Анжеліці». Студентам туди ходити було дорого, та й не дуже цікаво із-за специфіки контингенту та закладу.

Зараз клуб відремонтували, у ньому 2 зали. Час від часу там стриптиз, як чоловічий, так і жіночий.

Реальний епілог. Троє чоловіків гукають по завершенню дискотеки товариша, який торгується за троянди з квіткаркою для панянки. Врешті мужчина, виторгував за 200 гривень усі квіти, але романтичне знайомство не відбулося. Його друзі гукнули, що дівчата вже є і треба їхати в сауну. Чоловік розгубившись, таки віддав панянці виторгувані троянди, але знайомитися побіг до дівчат, що вже є.

Трьошка (ХХІ століття)

Не варто обминати увагою клуб ХХІ століття. Зараз він у Луцьку не збирає багато відвідувачів, хоча свого часу був на тому ж рівні, що й Версаль. Цей нічний заклад довготривалий час був закритий після того, як біля нього у 2008 році зарізали хлопця. Зараз Трьошка продовжує працювати.

Шайба-Техас-Наталка

«Шайба-Техас-Наталка» - місцеві «двори чудес», «чудеса» в яких не мають обмежень. Там можна побачити кого завгодно та що завгодно, і дивуватися не варто. Фейс-контроль тут відсутній. Контингент – довільний. Всі зручності для відвідувачів. Якщо наприклад хтось стомився - без проблем може поспати за столиком. Також у цьому клубі нерідко можна лишитися без гаманця. Місцеві люди, які проживають біля Техасу (Старе місто) розповідають, що там твориться неймовірний безлад. До слова, у Техасі є готель, але якщо грошей, щоб зняти кімнату не вистачає для «цікавих занять на двох», то підходять і найближчі двори будинків. Постійно бійки, крики. А навпроти Покровська церква. Колись на вивісці цього клубу дуже добре відображалися куполи храму.

Схожий клуб за характеристиками – це нічний заклад «Наталка». Про те, що спокій лучан у цих клубах порушують доволі часто всім відомо, але ніяких санкцій не приймають.

Про «Колізей», по народному «Шайба», взагалі ходять легенди. З нього у своїх виступах на місцеву тематику навіть жартують КВНщики, настільки клуб прославився своїми історіями. Бійки між дівчатами та хлопцями там звична річ. Проте адміністрація закладу «слідкує за порядком». Якщо дебошири влаштовують розбірки, їх охорона виводить за межі закладу, і там хоч повбивайте один одного.

Реальний епілог вечора в «Шайбі». Компанія хлопців та дівчат напідпитку почали чіплятися до однієї з відвідувачок закладу. Дівчину вдарили. Адміністрація по-своєму владнала конфлікт. Проблемну компанію виставили, але також почали видворювати потерпілу дівчину. Нікого не хвилювало, що зачинщики конфлікту пообіцяли почекати її біля воріт, і погрожували фізичною розправою. Міліцію ніхто не викликав.

Про випадки зазначені у дописі розповідали свідки подій. Деякі ситуації довелося побачити на власні очі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 65
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
собі - безкоштовна реклама. Чи якась інша мета у автора цієї "статті"?
Відповісти
І де тут реклама?
Відповісти
Молодець, Поліна! Мета цієї статті актуальна: частина покоління молодих людей, відступивши від елементарної моралі, перетворює себе в суспільне лайно. На щастя - це незначна частина молоді. Мова в статті йде про тих недалеких людей, які палять ночі в таких "закладах" за батьківські гроші, зароблені рабською працею на збиранні польської полуниці чи наймитуванні в Італії, де українські жінки миють дупи престарілим італійцям. Я далекий від думки, що серед цих гоп-компаній високий відсоток дітей з інтелігентних сімей, які вміють цінувати копійку, своє тіло і честь. Переважна частина з них - теперішні і майбутні покидьки суспільства. Такі публікації сьогодні вкрай необхідні. Написано гарно, красивою мовою, хоч для таких матеріалів не завжди можна підібрати слова, які є в словнику. Поліна не переступила ту межу, де мову переводять у "феню", на якій "спілкуються в цих (вибачте) закладах. А дописувач (дописувачка), яка поставила слово "стаття" в лапки, безперечно, є учасником цих диких "пізньоримських" гульбищ. Сказати то нІчого! "Король" чи "королева" - голі.
Відповісти
Наталка, вона ж Поліна) А скільки разів ти під Оперою стояла з цибаркою в руках напідпитку? Немає чого тикати в когось пальцем. В дзеркало подивися)
Відповісти
Скажу більше, я була у всіх цих клубах, а не лише в Опері. Так, я палю. І що ти мені хотів цим сказати "СВІДОК"... ? На рахунок того, що часто бачив під Оперою напідпитку, то наступного разу очі помий. в Опері була два рази, може це я тобі просто ввижалася "СТІЛЬКИ РАЗІВ"? Пальцями ні у кого на відмінну від тебе не тикаю...
Відповісти
отут треба було дописали "ПНХ, придурку" та й на тому.
Відповісти
"Окрім того, у кафе Панорами, що зверху над Оперою, можна зустріти геть байдужих до дівчат юнаків. Адже, як по-іншому пояснити ситуацію, коли один хлопчик ніжно обіймає і цьомає в щічку іншого, та погладжує нижче спини". Це ті "хлопчики", які педерастять один одного... Навіщо їм жіноча стать? Вони вже давно думають про одностатеві шлюби. Виродки.
Відповісти
Поліна, ти не "палиш",а, очевидно, куриш? Бо палити можна стіжок соломи чи сільраду. А так, в цілому, ти права: це зборища алкашів, педерастів, охочих гульнути на чужі гроші і потрахатися.
Відповісти
Тютюнопалíння (або куріння) — набута шкідлива звичка вдихання диму тліючого висушеного листя тютюну. Найважливішим компонентом тютюнового диму є нікотин. Регулярне вживання нікотину викликає тютюнову залежність. Тривале і часте паління тютюну завдає значної шкоди здоров'ю курців[1], та оточуючих їх людей, що не палять[2] i тварин[3].
Відповісти
Шановна панi авторка, то Ви вiдвiдували цi заклади тiльки через "журналiстськi розслiдування" i бiльше в цi заклади розпусти нi ногою, так? Чи все ж таки будете ще збирати матерiал задля нових полуничних лiтературних творiв?
Відповісти
Шановний пане, Холоп, я ходила і ходжу куди мені заманеться. І це не розслідування. Взагалі не зрозуміла суті коменту, це типу докір? Чи на вашу благочистиву думку по клубах ходити не можна?) Відносно того, що, твір "полуничний" - ви, напевне, полуничних творів не читали, почитайте і зрозумієте - ніякий він не полуничний. І ще, пане Холоп, якщо хочете мені щось сказати - будь ласка під своїм прізвищем. Я ж не анонімно зробила публікацію... Якщо ви якусь фігню ляпаєте - майте сміливість не ховатися під різними ніками, навіть якщо ці ніки більше кажуть про вашу особу, аніж ім"я та прізвище.
Відповісти
По клубах ходити можна, бо де ж Ви , Полна Ната, будете брати матерiал щодо нездоровоi дорослостi iнших та здорового дитинства себе любоi. Шкода, що Ваша, Полна Ната, агресiя через те, що пан Пащенко, напевно, не зацiнив та Вам не сплатив 1500 грн. за "неполуничний" твiр, безумовно вартий лаврiв Золя та Мопасана((. Не оминайте Патiо дi Фiоре, заклад здоровоi успiшноi дорослостi, i Ви влучите в цiль!
Відповісти
Що за брєд??? Ви, шановний холоп хоч самі зрозуміли, у цьому безглуздому наборі слів, що мали на увазі? І сарказм на рахунок Золя та Мопасана (сумніваюся, що читали) якийїсь не в тему.Не потрібно заздрити, якщо хтось може складніше написати речення, аніж ви?
Відповісти
Полна Ната, я навiть прошу Вас написати для ВП статью " Методика роботи над складними реченнями на уроках украiнськоi мови в початкових класах загальноосвiтнiх шкiл".
Відповісти
Якщо вам треба у початкові класи, то йдіть собі, поважаю жагу до знань)))
Відповісти
Ваша повага помiтна, бо iнакше навiщо Вам Опера з Шайбою)))
Відповісти
Пані,я бачу Ви не вмієте толерантно вислуховувати слушну критику та нормально спілкуватися то сидіть вдома і пишіть свої мемуари персонально для себе. P.S Для більшості чоловіків жінка яка курить прирівнюється до тих,що виходять на чужих плечах з Опери та шукають папіків.Але для Вас це видно показник аристократії.
Відповісти
Так, почекайте, це ви зараз обпаклюжили всіх жінок, які курять. Що ви взагалі цим хочете сказати і до кого ви цих жінок прирівнюєте? Тобто, якщо чоловік курить - це нормально, а якщо жінка - виходить вона якась погана???
Відповісти
Таки так. Ви правильно зрозуміли))
Відповісти
Що за слово "брєд"? Таке є в українськiй мовi?
Відповісти
Дебоші на вулиці ,це вина міліції, а не ригаловки.Якби пепси виконували свою роботу, то у нічний час на вулицях було б тихо.
Відповісти
Це не полуничний, а реаістичний твір. І справа не в тому що це Опера чи інститут благородних дівиць, все залежить від самих людей: ні власники клубів ні міліція не примушують "хлопчика-зайчика" гладити по спинці такого ж як і цей зайчик іншого хлочика з нагельованою чуприною і в вузеньких куценьких штанцях)))) так як і ніхто не змушує "нереальономегагламурних" дівуль їхати після дискотеки з тими вже епічними "пузатими дядьками" в сауну))). Панове! проблема в людях (о це вже питання рівня моралі нашого молодіжного суспільства), а не в тих місцях куди вони ходять))))
Відповісти
А хто пані Січевська по роду занять? Журналістка, філолог? В передостанньому її коментарі 23 граматичні і стилістичні помилки. І відповідає дуже грубо, зухвало. Бувала жінка. Очевидно, в багатьох руках побувала. Має досвід. Таку товстим хреном не злякаєш...
Відповісти
Ахаха... Посміялася від душі)) Взагалі, груба тут не я а ви, але ваша грубість мені до лампочки... І часто ви думаєте про товстий хрєн?)))))))
Відповісти
стаття.Поліно,розкажіть ще про ті сауни куди возять пузаті дядьки молоденьких нетверезих дівчат.Напишіть про популярність тих саун і якщо зможете відео того що там відбувається. Дякую.
Відповісти
Нахабна і брутальна жінка. І замість того, щоб змовчати і не викликати на себе буру тих "оцінок", яких заслуговує, вона після кожного коментаря банально демонструє це і лає, як щеня, якому випадково наступили на хвіст. Навіть такий елементарний штрих багато каже про людину, про її внутрішню культуру (про її повну відсутність). Печалька.
Відповісти
"ПСИХ-ЛОХ" - отак і підписуйся придурок.
Відповісти
Ви вважаєте, що маєте право мене ображати і обливати анонімно брудом, а я на ваашу думку ще й маю промовчати? Та хто ви такий (така) і чого до мене вчепилися? Ваші коменти до матеріалу не мають жодного відношення.
Відповісти
Тут як бачимо не обговорення тексту, а обливання брудом автора. Коментарі злобні і особисті. причому, що коментатори, але це скоріше один коментатор, а не кілька, повний гімнюк, бо думає, що в інтернеті все дозволено. Таке чмо в житті відкрито не витступить...
Відповісти
А це чмо болотяне, що за останнім коментарем, відкрито виступить?
Відповісти
Ви знайшли новий, дуже цiкавий шлях розвитку! Як Вам поталанило з новим колективом!
Відповісти
Чиста правда!
Автору респект!
Відповісти
Матеріал дуже класний, мені було цікаво читати: одночасно злободенний і подекуди веселий! Молодець! Жду наступних матеріалів.
Відповісти
незважаючи на зовнішні данні та мову селючки, в тебе є потенціал у блоггінгу
але волинь-твоя доля
швидкої декретної відпустки
Відповісти
Гарна ідея та файне втілення.
А всім людям не догодиш, обов'язково знайдуться "знавці", які будуть тикати пальцем в придумані недоліки.
А Поліна - молодець, луцький ревізор)
Відповісти
Автору респект, давно потрібно було показати справжнє обличчя луцьких "закладів" відпочинку. Люди давно втратили відчуття моралі. Як хлопці з педерастичними зачісками, так і молоденькі дівчата, що їдуть із дядьками в сауну за коктейль. Затятим "коментаторам", про яких очевидно ішла мова в матеріалі, що і викликало бурю емоцій, побажаю міцного здоров*я і товстих гаманців, деградуйте далі у луцьких гадюшниках.
Відповісти

Поліна Січевська, не судіть і не судимі будете.
Ви почали оцінювати розваги і відпочинок нормальних, сучасних людей. То чому така реакція на оцінки Вас, як журналіста і жінки?
Відповісти
Ви ніяк не можете заспокоїтися. Нічого не маю проти об"єктивних оцінок. Здорова критика це дуже добре, вона мені неодноразово допомагала і стимулювала. Але, даруйте, хто ви такий, щоб оцінювати мене як жінку, пане Олександре? Якщо ви навіть знаєте мене особисто, я впевнена, що не настільки близько, щоб робити якісь висновки, тим паче такі брудні, як ви собі дозволяєте. Люди, які мене добре знають, в житті б такого не написали, бо вони, може вам це здасться дивним, люблять мене і поважають.
Відповісти
Я Вам оцінок не давав) просто - не сподобалась стаття
Відповісти
Ви не лише мені давали оцінку, а й всім жінкам, які курять
Відповісти
)))) Володимир Пащенко я в просто в шоці від ваших журналістів... А Ви дама ще, як би це гарно сказати, трохи обмежена...
Відповісти
Не обмежена....
Відповісти
вибачте! не помітив, що там теж Олександр.
це якийсь інший Олександр) їх в інтернетах багато
Відповісти
як на мене, стаття таки викриває недоліки сучасного суспільства. ніхто ж не каже сидіти вдома і не виходити нікуди, мова не про це. справа не у тому, хто куди ходить, а що відбувається у самому закладі, як люди себе поводять там. я так розумію, саме це мала автор на увазі. тому що коли приходиш туди і бачиш навкруги себе людей, які ледь стоять на ногах чи 14-16-річних дівчат, які невідомо що витворяють, намагаючись якомога вище піднятися чи стати у сам центр, дригаючи всім чим можна, це не те що вважається нормальним, але й навпаки: ти, який прийшов начебто адекватним, виглядаєш повним ідіотом! оглядаєшся навкруги - і нудить від того, що бачиш. тому підтримую: має бути елементарна КУЛЬТУРА проведення вільного часу.
Відповісти
а може автор статті просто заздрить тим відвідувачам нічних клубів? Може автор статті хоче так само, в міні - юбках і лосинах по опері ходити? Може авотру подобаються папікі у віці, але вони на тебе не ведуться?

П.С.,
Ти куриш? - роблю висновок що ти дівчина легкої поведінки.
Відповісти
а ти тут постійно сидиш і строчиш??? роблю висновок -задрот, який ще пише напівсуржиком напівазіровською. Ще роблю висновок - тупий ,неосвітчений задрот)))) запишись в 1 клас, щоб навчили писати нормально
Відповісти
Так Я задрот, так пишу напівазірівською, так неосвіТчений задрот. Далі що?
Відповісти
а те, що мислите плоско і стереотипно. Розвивайтесь духовно, а не як моральноубогий "мужчина" - принижуєте жінку
Відповісти
Міні-спідницю можу і зараз вдягти, заздрити нема чому, від браку уваги ніколи не страждала і не страждаю. І справа не у зовнішності, а в самій людині...
Відповісти
А чо всі завелись-то? По-моєму, авторка ще доволі обережно висловилась
Відповісти
Поліно! Не переживайте через коментарі! Стаття актуальна не тільки для даного часу. Просто задроти, які пишуть коментарі про Вас, переводять думки читачів від теми статті до самого журналіста. І про що писалась стаття мало хто пам`ятає, а те що журналістка - погана, то вже всі знають.
Відповісти
Це типу ще один Пєтька Верзун. Стаття цікава,і одночас хочеться сказати :-"А що ви хотіли у теперешній час".Якщо вся влада влаштовує собі всякі гулянки ,коли в країні війна ,то чому б і нам молоді міста Луцька не відвідувати ці заклади.Поліно я Вас не критикую,але колись при Радянському Союзі і мобільних телефонів не було.Але так само і бились,і напивались,і була"золота молодь". Часи змінились і все по іншому сприймається))))
Відповісти
стаття написана посуті з пліток.. хтось десь почув, розказав і тд.. суть в тому шо автор на плітках побудував безтолкову статтю, підписавши під "бидлом" і нормальних людей, які відвідують дискотеку щоб просто відпочити. А авторка певно там просто стояла або сиділа і не розважалася. далі, а до чого тут приплітати заклад над Оперою - це взагалі суцільний маразм. з таким успіхом я можу сказати що я чув, як авторка статті розважалася там з дівчиною, лізла їй під спідницю і тд.. бо вона почула там. В нас певно менталітет такий аби щось "сер#ути"... певно в авторки нема грошей вже на відвідування таких закладів, то хоч на гнилих статтях назбрає...
Відповісти
ахахахах, ви зайдіть на сторінку авторки в соцмережі і подивіться там її фото розваг вдома на новий рік)) це жееееесть))
http://vk.com/id57207627
Відповісти
І що тут дивного коли люди святкують Новий рік дома у колі близьких друзів та родичів?
Відповісти
ага, дуже естетичні фото))) перш ніж щось осуджувати, потрібно бути самій ідеальною, або показувати естетичний приклад як правильно потрібно себе поводити.. а то написала "шонібудь" а толку? Проте в чорному списку кількох закладів ти вже є) якщо писати такого роду статті то потрібно підкріплювати їх реальними фактами, а не "з уст в уста". З таким успіхом я можу твердити, що бачив як ти біля Опери під руку з мажорним дядьком сідала в його лексус. А тепер ти докажи що це не так..
Відповісти
автор, питання вам, а звідки ви знаєте саме цих двох близняшок-дівчат які є на фото у вас в профілю вк?
Відповісти
ааааа, да да, я чув шо вони ведуться на гроші... ну якщо в авторки таке оточення то можна про неї багато чого судити..
Відповісти
У мене дуже широке коло друзів і знайомих, тому багато чого можу написати не з пліток. З "блізняшками" знайома, але це не мої подруги, просто були разом у компанії...
Відповісти
ой, ну просто поморозилась)))
"широке коло" кажеш?)) то виходить ти описала і своїх друзів, які ходять в Техас, Оперу, Шайбу, Наталку.. щось ти дівчино заговорилась...
Відповісти
Слухай ти Анрій-"мороз", ніколи від своїх друзів не морожуся, і нема значення куди вони ходять, в Наталку, в Техас чи в Оперу, скрізь людиною можна бути у буд-якому бидламі. А що до "блізняшок", які ведуться на гроші - не знаю, не бачила... А якщо ти в курсі, то це в тебе коло знайоми таких, що ведуться на гроші, або таких, що купують проституток....
Відповісти
"у будь якому бидламі"? то вот де твої друзі "тусять")) а те про що я знаю, не означає, шо це залежить від кола моїх друзів) ахаха, омг, твої перли і обмеження розуму просто вражає...
Відповісти
В кого тут обмеження розуму видно неозброєним оком. Нема до чого вчепитися, то чіпляєшся до друзів, або до людей, яких ти не знаєш, перекручуєш слова і так далі... Какай в коментах скільки влізе... Ні краплі не шкодую за цей допис, а вся ця срань і те, що ти заходиш щодня на давню публікацію мені як автору комплімент. Значить в точку попала!
Відповісти
Не звертайте увагу на людей які не читають матеріал, а переходять на особистості. Можливо більшість з таких коментаторів і є та частина контингенту з низьким моралним показником,бо є й така частина відвідувачів які прийшли потанцювали, послухали музику, поспілквались, і випили алкоголь, але вели себе як Люди, а не як бидло якого кругом і всюди. Ви підняли досить актуальну тему, молодець і не звертайте уваги на заздрісників
Відповісти