Додати запис

Луцькі міліціонери не заходять у притони, адже бояться, що наркомани подадуть на них в суд

Про кожен наркопритон у Луцьку дільничні інспектори в курсі, але вдіяти нічого не можуть.

Під час громадської ради при УМВС Волині активіст Сергій Поха завив, що на вулиці Володимирській купа наркопритонів, а міліціонери замість того, щоб боротися з наркоманами поїхали на Світязь, де ходять і чіпляються до бізнесменів.

Голова громадської ради Антон Цісарук зазначив, що про ситуацію на Володимирській давно відомо, а з наркоманами там взагалі біда, адже саме через цю неблагополучну категорію громадян там складна кримінногена ситуація: «В минулому році було 100 крадіжок і не одна не розкрита. В цьому році 50 і не одна не розкрита. В жіночки вкрали калітку. Ті ж самі наркомани вкрали. Вона сама на пункті прийому металобрухту знайшла і змушена була її ж купити», – зазначив він і сказав, що звертався з цього приводу до начальника луцької міліції.

Начальник міліції громадської безпеки Володимир Солоненко існування у Луцьку наркопритонів не заперечив, не заперечив і те, що про місце «сходки» наркоманів міліції відомо, але з приводу вирішення проблеми «розвів руками». Сказав, що нічого не можуть зробити. Навіть зайти у наркопритон не можуть, адже перевірки ініціюють лише в рамках кримінального провадження, а власник квартири чи будинку, де є пристанище наркоманів, може навіть до суду подати на те, що міліціонери до них ходять.

Самооборонівець Cергій Рижков запропонував міліції допомогу, сказав, що можуть по таких «злачних» місцях ходити з ними, хоча закон і самообороні не дозволяє вриватися у чужі квартири просто так, навіть, якщо там і наркопритон. Ось такий цікавий парадокс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба ж які "законники"! Коли їм,ментам,що треба, вони будь-який закон повернуть так, що невинна людина виявиться рецидивістом, а махровий злодюга - плюшевим ведмедиком. А тут нібито нічого придумати не можуть, щоб прикрити розсадники наркоманії та іншого бруду, який завжди супроводжує цих "марсіан". "Кришують" їх менти на всіх рівнях - це ж їх постійне джерело доходу. Так само, як вони "не в силах" впоратися з мафією валютників в центрі міста, прямо під носом у ментів і прокурорських. А Самооборона вже здулася. Тільки хлопці-активісти ганяють педофілів в місті і за то їм велике дякую.
Відповісти
як брагу по селах шукати,ніяких законів не потрібно,не тільки в хаті все поперевертають,а всю господарку з ніг на голову поставлять,але ж дядько не має чим задобрити,а в наркоманів бобла мішками.
Відповісти
В минулому році було (задокументовано чи зафіксовано)100 крадіжок і (жодна з них) не одна не розкрита. В цьому (нинішньому) році - 50, і не одна (жодна) не розкрита. В жіночки вкрали (фіртку) калітку. Ті ж самі наркомани вкрали. Вона сама на пункті прийому металобрухту (її) знайшла і змушена була її ж (ви)купити». І так увесь текст, нацарапаний на блатній "фені".
Відповісти
Це ти "умнік-по-фЕні" пряму мову Цісарука вирішив поправити? Почитай краще правила перш, аніж фігню казати...
Відповісти
По-перш. Що це таке фігня? Це наркопритон чи закон?
Відповісти
"Фігня"у цьому випадку - беззмістовна претензія.
Відповісти
Бо наркомани мусорам башляють,і можуть при потребі їм люлєй дати
Відповісти