Додати запис

Про що «говорить» Закарпатський інцидент?

«Спостерігаючи за останніми подіями в Україні, хочу викласти свій коментар, свої «роздуми на тему».

Звичайно ситуація у Мукачеві підтверджує бездіяльність влади на найвищому рівні – Президента і Прем'єр-міністра.

Народ України довірив Їм усю повноту влади надіючись, що вони дійсно будуть працювати. І не на корупційні схеми, а на розвиток країни в цілому. Ми усі сподівалися, що ЦІ ЛЮДИ здатні відображати реальний Європейський вектор. А насправді вони не змогли ні передбачити, ні ефективно та жорстко вирішити конфлікт на Закарпатті.

І що ми отримали за рік роботи Президента та Уряду?!

Пройшло зміцнення усіх незаконних схем, що породжують величезну корупцію.

Перепрошую, але Ви порозставляли на посади бездарних людей, які тільки дбають про власну кишеню. І напевно Вашу, панове, на самих верхах.

Високопосадовці чітко знають про усі корупційні схеми, які самі ж підтримують. Або як у більшості випадків – просто нічого не роблять, «закриваючи очі». Чиновники не виносять цю інформацію вище – до Президента та Прем'єра. Я невпевнений, що це робиться безкоштовно, без будь-якого інтересу.

Так, люди, керівники, які би мали знищити контрабанду, насправді взялися її контролювати. Митниці у Західному регіоні країни не отримали звільнення від корупціонерів, а навпаки. Перестрілка в Мукачеві може говорити тільки про те, що рівень контрабанди досяг свого апогею. Коли востаннє в Україні якісь збройні формування могли застосувати стрілецьке озброєння, кулемети і гранатомети, аби переділити фінансові потоки і канали контрабанди?

Дуже шкода, що після революції Гідності, під час війни, українці довірили долю своєї держави можновладцям, готовим плювати в душі жінкам та матерям, що втратили на фронті своїх рідних. Ці можновладці безсовісно грабують свій народ, імітуючи патріотизм та турботу про людей.

Сьогодні Президент з Прем'єр-міністром ще мають шанс зупинити свавілля влади на місцях, влади, яка немов «вужі» пов'язла в корупційних схемах.

Як Уряд може це зробити?

В першу чергу – почати думати ширше і на крок вперед.

Звільнити усіх без виключення митників, від керівників до рядових інспекторів, як це було зроблено в свій час в Грузії.

Змінити керівництво СБУ, міліції і губернаторів. Звільнити усіх керівників, які об'єднавшись «патріотично ведуть Україну в Євросоюз і піднімають рівень економіки країни».

Тільки тоді подібна ситуація як у Закарпатті не повториться ні у Волинському, ні в інших регіонах нашої країни.

І це буде перший реальний крок до справжніх реформ, які усі чекають.

Взагалі все митне законодавство України необхідно докорінно змінити. Митні правила мають бути прості, чіткі і ясні. Мито і акцизні збори потрібно знизити на усі види товарів. Європейська продукція має стати доступною для громадян. Якісь окремі люди не мають права штучно завищувати ціни на імпорт, щоб отримати надприбутки.

До прикладу, у Грузії німецькі авто дешевші, чим у самій Німеччині. А що ж у нас? З нашими митними зборами авто у нас – найдорожчі. І це стосується усіх товарів. Від одягу і до продуктів харчування.

Провівши таку реформу сучасна Українська Влада має можливість увійти героєм в історію своєї країни. Але чи вистачить у неї бажання..?»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ти гупало не корупціонер, не контрабандист, не хабарник. Та тебе пів області знають як облуплегого, всі твої схеми і оборудки на митниці, що 10 років тому, що зараз.... і всі твої походеньки по версалям з лярвами.... кому ти трусиш і що ти мелеш? Тебе першого садити треба
Відповісти
Да хай. Гупало розкаже як він тягав контрабанду чілий рік поки його не накрили , а тоді говорить про якісь коментарі в. Мукачево
Відповісти
Хлопці!Схаменіться.Юра був розвідником в рядах контрабандистів,вивчав схеми з середини,ну прийшлося трохи грошей заробити.Але це все він робив для нас для людей,щоб нам про все розказати.Вірите?
Відповісти