Додати запис

Про Мукачево

Декілька тез щодо подій на Закарпатті
1. В України сьогодні найбільші проблеми - зовнішня агресія і корупція. Те, що сталося в Мукачево почалося не 11 липня, а багато років тому, коли бандити і корумповані політики-чиновники підм'яли під себе контрабанду.

2. Хлопців з ДУКу використали для розборок між кланам. Якщо вони хочуть побороти контрабанду, то є законні методи, якими можна це зробити. Я знаю як це робила "Самооборона" в Одесі, на Волині. Це робилося з правоохоронцями, проводилися спільні операції.
Їхати самим на якісь розборки це неприпустимо. Сьогодні використали дуківців, завтра інші підрозділи.

3. Неприпустима присутність зброї в тилу. Я не розумію, що робили волонтерські машини та важке озброєння в тилу. Я знаю, що хлопці воюють і зброю їм дають або військові, або здобувають її в бою. Везти важке та стрілецьке озброєння за тисячу кілометрів від фронту - неприпустимо.

4. Закликаю всі добровольчі підрозділи провести перевірку людей в своїх лавах. У батальйони прийшли й такі люди, котрі хочуть вирішувати свої меркантильні питання. або захищати інтереси олігархів. Ретельна перевірка унемунеможливить такі ситуації як в Мукачево.

5. І насамкінець. Чому вимоги закарпатських дуківців озвучує Балога, який є людиною Медведчука? Чому хлопці стали учасниками розбірок екс-регіонала Ланьо і екс-члена СДПУ(о) Балоги?

Всіх, кому хочеться повоювати добровольцем треба йти в міліцейський "Азов" або армійський "Айдар" чи будь які інші підрозділи. Там тисячі чоловіків відкинули свої політичні та ідейні погляди і пліч-о-пліч захищають Україну.

Якщо ж не хочуть, щоб ними керували, нехай ідуть партизанити в тил ворога під Донецьк чи Луганськ. Там вони зможуть самостійно вирішувати, коли і куди повертати з зброєю, та що робити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боже від "захисників" ляпкіних, а з ворогами сам розберусь...
Відповісти