Додати запис

Політика справа кого?

Цікаво спостерігати, як олігархічні клани Коломойського і Порошенка змагаються між собою, хто ефективніше перекупить виборців у Чернігові:

Впевнений, що це реаліті-шоу є генеральною репетицією місцевих виборів в Україні, тому вирішив запитати знайомих громадських активістів, волонтерів, людей, яких поважаю, чи планують вони балотуватись на виборах? На жаль, переважно чув лише відмовки типу: політика це бруд, у мене бізнес, можливо, пізніше, хочу дружити з усіма і т.п.
От і думаю собі, як політика може стати чистою, якщо порядні люди радше витрачатимуть час на нарікання «все пропало», на фейсбучні баталії, критику, але при цьому боячись спробувати змінити щось на краще.
Скільки ще потрібно Небесних Сотень і Небесних Батальйонів, щоб порядні люди не сиділи за моніторами, а йшли в політику?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
випустити всіх зеків і порядок буде!
Відповісти
"як політика може стати чистою??? "Коли поводишся правильно, то за тобою підуть і без наказу; коли ж поводишся неправильно, то не послухають, хоч і накажеш." Проста істина для наших керманичів України.
Відповісти
В заголовку помилка. Після "політика" треба поставити дві крапки.
Відповісти
хоть один грамотний найшовся. а то через всячеські кримінальні виробництва і прочу крейду гібсон доводиться дитині забороняти читати більшість новинних сцайтів
Відповісти
пару таких громадських діячів як Климчук і ворогів не потрібно, КЛОВУН !!!
Відповісти
Чую йде Бодя на вибори.
Відповісти
Його вибиратимуть хіба що такі самі потороча,як і він. Вертайся назад в село,корів пасти і буряки сапати,нещастя гуроховське
Відповісти
По ділам судимо про людину. А його справи позитивні і говорить він діло. Видно, що передвзята критика на його адресу.
Відповісти
він тільки і говорить, піднімаючи пустий галас.
Відповісти
не говорить а мичить хто зна що
Відповісти
Хм....Доволі непогане питання. От наприклад Я, не будучи активістом, але маючи активну життєву позицію дуже хочу балотуватися на місцевих виборах, але відчуваю що просто "не потягну"..... Хоча ідей багато і за належного фінансування, будучи абсолютно невідомим серед кола активістів, міг би їх всіх обігнати і поставити раком =)
Відповісти
Хлопець діло каже. А якшо ще й скоротять кількість депутатів в радах, то треба максимально адекватних обирати. а де їх взяти?
Відповісти
Сундучок просто відкривається. Постав раком активісток і вони тобі профінансують кампанію.Звичайно, якщо ти - не плюгавий дід, з якого порохно сиплеться.
Відповісти
ти богданчику не піарся.ти сам гавкаєш за гроші.можу навести пару прикладів.
Відповісти