Додати запис

Декілька слів про карму пані Соколовської

(навіяно вчорашнім засіданням депутатської комісії з ЖКГ)
У деяких представників луцької влади спостерігаю останнім часом дивні реакції на елементарні речі. Чи то осіннє загострення, чи то наближення виборів діє, але виникає враження, що проблеми з адекватністю поступово виходять на перший план. Якщо процес і далі буде рухатись у такому напрямку, під день голосування ми будемо насолоджуватись справді цирковими номерами у виконанні ду-у-у-уже відомих персонажів…
Маю на увазі майже істеричну реакцію деяких місцевих політиків (: на моє рішення передати в муніципальну власність гуртожиток на Привокзальній. Як і було обіцяно мешканцям кілька місяців тому, я підготувала проект рішення ради, аби люди отримали 99 квартир у власність. Знаючи апетити деяких наших «слуг народу», вписала туди пункт, згідно з яким право на приватизацію квартир мають люди, прописані там не менше 5-ти років. Бо інакше завтра «аварійний гуртожиток» обсядуть «детиПоволжья» - у вигляді сирітських родичів всіляких чиновників та посадовців (запевняю вас – у такому разі в бюджеті швидко знайдуться гроші на ремонт).
Начебто ситуація проста і прозора. Я добровільно дарую людям квартири, щоправда, за процедурою треба передати споруду на баланс міста. З мешканцями все добре – вони задоволені, навіть щасливі. Готуються об’єднатися в ОСББ і вибудовувати своє майбутнє помешкання.
А от з моїми деякими колегами по роботі в міськраді – ой, недобре…
Мешканці гуртожитку щасливі та радісні, а депутат Сівак та заступник мера Соколовська – нещасні та злі. З чого б це?
…Є люди, які нікого не слухають, окрім себе. Представник гуртожитку каже – ви тільки дайте, ми все відремонтуємо самі. Бо ми чекали моменту, коли матимемо своє, власне житло. Ні, волають Сівак і Соколовська, не дочекаєтесь! Навіщо місту ця аварійка. У міста грошей немає на ремонт. І скільки б люди не втокмачували, що все відремонтують самі, депутатсько-чиновницькі вуха не чують.
Але мозок таки ще працює потрохи, вимальовуючи химери підозр щодо Голєвої у всіх смертних гріхах. Наприклад, потужний інтелект пані Соколовської не може зрозуміти, чому я вирішила передати місту споруду тільки зараз, а не рік-два-три тому. Може, це такий укручений піар? – ворочає мізками заступник мера. Ну, це зрозуміло. Вони ж тільки так і «працюють». Чому дороги в місті не почали істерично латати рік-два-три тому, пані Соколовська? Чому цей прорив свідомості відбувся лише останніми тижнями? Не підкажете? А гарячу воду людям за пару тижнів до виборів дасте? У вигляді передвиборчого подарунку? Півроку місто немите ходить…
А щодо розумових вправ пана Сівака про те, чому воно таке неремонтоване місту дістається, скажу так –коли вам дарують гаманець, ви ображаєтесь, що в ньому немає золота?
Про це дуже влучно сказав бельгійський письменник та афорист Жюльен де Фалкенаре: «Подарите ему весь мир, и он потребует еще оберточную бумагу!»
В мене є одне прохання до вас, пане депутате та пані заступник мера. Не пробуйте зірвати прийняття рішення про передачу цього гуртожитка громаді. Ви заберете у людей мрію про власний дім. Мрію, яка вже майже здійснилась.
Я все одно доведу цю справу до кінця. Люди отримають те, що я їм пообіцяла.
А вам потім з цим жити. Не псуйте собі карму, колеги. Вона не відновлюється.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурила, дурила людей, а тепер стрілки на Сівака переводить!
Відповісти
Ви що - помічник у Всевишнього, що вже обіцяєте? Адвокатйте, в міру своїх здібностей...
Відповісти
Соколовська нещасна та зла, а Голєва щаслива та добра! Це ж вона побудувала ці 99 квартир за власний кошт, це ж вона їх ремонтувала, щоб забезпечити мешканцям гуртожитку європейське життя і зекономити кошти для проїзду в електробусі акурат перед виборами, то ж вона з барського плеча і з широким жестом дарує. Треба всім лобре пам'ятати, що з давніх часів за матеріальним достатком зверталися до ікони Святої рівноапостольної цариці Олени, яка в кінці кінців знайшла на Волині свою реінкарнацію!
Відповісти
Жильці гуртожитку на сагайдачного який вдало прикупив голєв уже щасливі. Тепер так хочуть ощасливити тих хто на привокзальній ну ну. Сімейка голєвих за копійку вдавиться. Так що з безплатною передачею щось не чисто.
Відповісти
Було б від цього царського жесту дуже приємно, якби не було так сумно. Про цей гуртожиток написано трохи менше, ніж про французький Версаль. Тому я погляну на Голєву і відразу пригадую жорстоку Салтичиху. Стає моторошно. Голєва дарує те, що їй не належить і ніколи не належало. Тим, хто там мешкає, дали по ваучеру за 50 гривень, а Голєвій "дали" гуртожитки, фабрики, заводи, банки. Ось як буває. Кривить душею пані, кривить, ненависниця. І ще й малюється перед бідолахами своєю "щедрістю". Можна поважати таку (вибачте) пані? І кудись вибирати?
Відповісти
Так цей проект рішення пані Олени повний фарс: рішення при згоду міської ради на прийняття гуртожитку на вул.Привокзальній прийнято ще 2 місяці тому, у новий проект вона тільки вписала, що на приватизацію мають право мешканці, які проживають не менше 5 років - так це в Законі "Про приватизацію" написано. Чистий передвиборчий ПІАР! Смішно читати, як вона подарувала людям
Відповісти
Ах, какая женщина! Глаз не отвести...
Відповісти
5 років Голєву просять передати гуртожиток у комунальну власність, на що вона і її прибічники відполвідали, що вони не власники гуртожитку а необхідне рішення акціонерів. З а цей час в гуртожитку не проводились жодні роботи щодо підтримання йшгш у належному стані, а тут на тобі перед виборами Голєва вже власник гуртожитку і барського плеча віддає його бідним і знедоленим людям
Відповісти
Готується матеріал про карму Голєвих. Потерпіть, почекайте. Буде цікаво і сумно.
Відповісти