Додати запис

МІСІЯ УКРАЇНИ


Чому ми так живемо?
Чому, маючи так багато природних ресурсів, ми опинилися на грані виживання?
Читаючи Джека Лондона, розумієш як багато вартують моральні чесноти в умовах суворої Півночі. Тільки завдяки благородству, праведності, взаємодопомозі – можна вижити у смертельному двобої із силами стихій.

Погляньмо на сучасну Північ Європи: Швеція, Норвегія, Данія, Фінляндія. Країни з високим рівнем життя, рівнем культури та ціннісних орієнтирів. Сувора природа виковує із людської душі досконалий смарагд.
В Україні ж природа – одна із найщедріших у світі. Невже виходить так, що ближній ближньому не потрібен в Україні? Невже не потрібно допомагати одне одному, якщо природа завжди давала все? Все для тваринництва та рільництва. Все, щоб не думати за виживання.

Дивно, але сьогодні люди мруть з голоду. В Україні – житниці усього континенту. Людям не вистачає коштів, щоб купити їсти тут, де молоко та меди можуть литися ріками.
Хороше зерно, посіяне в поганий ґрунт не дасть очікуваного плоду, так само як і кволе зерно, покладене в благодатну землю. Уявімо ж на хвильку що відбувається, коли в родючу ріллю покласти відбірне насіння? Які чудові плоди може дати рослина, що виросте?

Україно, у тебе місія – створити найдосконаліше суспільство на планеті. Адже все в тебе для цього є. Не вистачає тільки морального здоров’я і доброї волі.
Підвищення рівня життя розпочнеться, коли в суспільстві буде більше дієвих людей, що об’єднуватимуться у громадські організації. Людей, які віритимуть, що САМІ зможуть досягти потрібного. А ті, хто сподіваються, що за їх голос на виборах хтось інший зобов’язаний прибирати за ними і служити їм – все ж таки повірять у себе.
Думка матеріальна. Давайте мислити правильно. Діймо впевнено!!!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заради такого опусу і дійсно треба було зареєструватися на Волиньпості. Дуже цікаві думки, особливо щодо місії України. Автору ще б бандуру освоїти...
Відповісти
Спасибі за теплі слова. Бандура - чудовий інстумент.
Відповісти
"Думка матеріальна". Щось схоже на "науковий комунізм". Памятаю, що всі мої студенти-однокурсники тримались від викладача цього "предмету" якомога далі. З якої епохи цей молодий пан, що викопав такі рудименти?
Відповісти
Гарні звороти. Професійно. І все-ж впевнений, що ви зі мною згідні стосовно важливості гігієни мислення.
Відповісти
Думка таки матеріальна. Щоб це розуміти достатньо мати здоровий глузд і бути спостережливим. Хто цього не знає той і є жертвою Наукового комунізму.
Відповісти
закоханий в слово "давайте"!
Відповісти
Дякую, друзі.
Прийму до уваги =)
Відповісти
Приймають в піонери, а до уваги беруть.
Відповісти
"...маючи так багато природних ресурсів! Афффтор явно не в ладах з географієй.
Відповісти
"В Україні, площа якої в загальній світовій земельній території займає менше 0,5%, видобувається, переробляється і залучається до виробництва приблизно 5% світового обсягу мінерально-сировинних ресурсів, що перебувають у господарському обігу." - http://geoknigi.com/book_view.php?id=1127

Успіху!
Відповісти
Цікава думка автора. Підтримую його в тому, що люди є рушієм прогресу в будь-якій країні, особливо в Богом даній Україні. З приводу коментарів, люди, запропонуйте щось краще, до слів можна чіплятися може будь-хто. Тим паче, що у автора з цим усе а порядку! Кожному варто задати питання: а Що я зробив заради того, що у нас жилося краще? Чому влада повинна дати усім усе нахаляву? Чому кожен 10-й (якщо не гірше) українець хоче втекти з країни у пошуках кращого життя?
Відповісти