Додати запис

Неоголошена війна проти України

Зараз є багато людей, які стверджують, що Україні потрібно стати членом Євросоюзу, і при цьому, як аргумент «за», вони ставлять у приклад сите життя на Заході. Як правило, такі люди мають комплекс меншовартості перед Заходом. Але більшість із них свідомо замовчують темну сторону західного «добробуту». Деякі недалекі люди, і в Луцьку зокрема, називають Європу просвітленою та постійно говорять про необхідність переймати так звані «європейські цінності». Давайте ближче розглянемо в деталях це «просвітлення», і що це за такі європейські «цінності», за які так завзято воюють наші українські ліберали.

В Євросоюзі та США реалізується ліберальна антихристиянська політика, згідно з якою на державному рівні впроваджується пропаганда і підтримка всього того, що є протиприродним, руйнує сім’ю та традиційну мораль, суперечить біології, знищує людину фізично, психічно та духовно. Зокрема в ЄС та США держава сприяє поширенню серед людей такого небезпечного явища, як гомосексуалізм, який по своїй суті є тяжким психічним недугом, та поряд із наркоманією є основним шляхом поширення СНІДу, крім того, серед геїв є дуже велика частка педофілів.

Замість того, щоб закликати геїв до покаяння та лікувати цю тяжку психічну хворбу, на Заході держава, навпаки, сприяє подальшому закорінненню людей у Содомському гріху, та цинічно й підло подає це як норму та турботу про людей, замовчуючи той факт, що від такої «турботи», люди рано чи пізно гинуть як фізично, так і духовно. Це все-одно, що казати алкоголіку «пий далі, це твоя свобода і твоє право», замість того, щоб закликати його до здорового способу життя та лікувати. Наслідком цієї злочинної політики є те, що в багатьох країнах ЄС дозволили одностатеві шлюби, це зокрема: Бельгія, Ісландія, Нідерланди, Норвегія, Португалія, Іспанія, Швеція.

Нижче наведемо декілька прикладів, які більш детально ілюструють ступінь занепаду західного суспільства, і Європи зокрема.

У Британії заборонили носити натільні хрестики:

http://tsn.ua/svit/u-britaniyi-likaryam-zaboronili-nositi-natilni-hrestiki.html

У Швейцарії надійшли у продаж презервативи для дітей:

http://life.pravda.com.ua/travel/2010/03/5/42107/

У Британії священики Англіканської церкви закликають легалізувати одностатеві шлюби:

http://newsukraine.com.ua/news/315523-v-britanii-svyaschenniki-prizyvayut-legalizovat-odnopolye-braki/

У тій же Великобританії, а саме в Шотландії, заборонили слова «мама» і «тато», щоб не образити гомосексуалістів. Також рекомендується виключити з вжитку слова «шлюб», «чоловік» і «дружина», оскільки тамтешні чиновники вважають, що вищезгадані слова не відносяться до гомосексуальних «сімей» та дискримінують їх:

http://gazeta.ua/post/156083

У багатьох країнах Європи дозволена евтаназія (законодавчо дозволене вбивство і самовбивство), найбільшого поширення, ця страшна практика отримала в Нідерландах:

http://tsn.ua/tags/евтаназія

Барак Обама офіційно виступив із підтримкою одностатевих шлюбів:

http://www.unn.com.ua/news/710571-b.obama-ofitsiyno-vistupiv-z-pidtrimkoyu-odnostatevih-shlyubiv

Сенат штату Нью-Йорк легалізував одностатеві шлюби. На даний момент подібні шлюби дозволені у штатах Коннектикут, Айова, Нью-Гемпшир, Вермонт та округ Колумбія, а також у Массачусетсі, де у 2004 році був укладений перший в історії США легальний одностатевий шлюб:

http://novynar.com.ua/world/174779

Губернатор американського штату Меріленд подписав закон про легалізацію одностатевих шлюбів, затверджений в кінці 2011 року:

http://newsukraine.com.ua/news/321849-esche-odin-amerikanskij-shtat-legalizoval-odnopolye-braki/

На догоду гомосексуалістам, в США в офіційних документах відтепер писатимуть не «мама» і «тато», а «батько №1» і «батько №2»:

http://tsn.ua/svit/derzhdep-ssha-zaboroniv-nazivati-batkiv-mamoyu-i-tatom.html

В США легально діє церква сатани.

Сполучені Штати вважатимуть захист прав сексуальних меншин, тобто геїв, лесбіянок, бісексуалів і трансгендерів, пріоритетом своєї зовнішньої політики. Таку ініціативу оприлюднив у Вашингтоні президент Барак Обама:

http://zik.ua/ua/news/2011/12/08/323139

Цей перелік можна продовжувати до безкінечності.

Вершиною дурості та ідіотизму Європи, на мій погляд, стало прийняття ПАРЄ в 2010 році резолюції №1728. Ця резолюція стверджує, що поняття «гендерна рівність» означає, що людина не народжується ні чоловіком ні жінкою, а сама може вибрати собі стать. Як бачимо, цей маразм законодавчо затверджено на міжнародному рівні, і зараз термін гендер виділяє як мінімумо 5 статей. Це – жіноча, чоловіча, гетероексуальна, гомосексуальна і транссексуальна. Але найбільш прикметно, що подібний дебілізм (бо інакше це назвати неможливо) на Заході захищається державою.

Окремої уваги потребує тема ювенальної юстиції (так звана кримінальна юстиція для неповнолітніх), яка впроваджена в багатьох країнах Європи. Суть її зводиться до того, що за надуманими, необґрунтованими причинами, у цілком нормальних батьків відбирають дітей і віддають їх на усиновлення іншим. Дуже часто такі діти потрапляють на «виховання» до одностатевих пар.

Неважко здогадатися, що таке «виховання» нічого доброго дитині не дасть. Система ювенальної юстиції може забрати дитину в батьків, якщо, скажімо, дитина пожаліється на свою маму, яка зробила їй зауваження, – скажімо, за те, що та занадто довго, сидить за комп’ютерними іграми тощо. У 2009 році в Німеччині через систему ювенальної юстиції в батьків відібрали 70 000 дітей.

Подібні речі на Заході влада цинічно й підло подає людям як взірець свободи, турботи про дітей, демократії тощо. Як бачимо, західне суспільство на цьому часі неправду видає за правду і навпаки, – це вже вершина лицемірства, якому немає меж.

Але слід зауважити, що й на Заході є нормальні тверезомислячі люди, які не поділяють політики тамтешньої влади і відкрито проти неї виступають. І там на таких людей чіпляють ярлики гомофобів чи то фашистів. Прикладом подібного ставлення євробюрократії до нормальних людей є висловлювання голови Єврокомісії Жозе Мануеля Баррозу, що «в Угорщині не поважають Європейських принципів та цінностей».

Справа в тому, що в Угорщині до влади прийшли націоналісти, які стали керуватись інтересами своєї нації, наслідком чого стало прийняття нової Конституції, де є пряма згадка про Бога. Християнство оголошується державною релігією Угорщини, сім’я оголошується основою існування країни, захищається шлюб між чоловіком та жінкою тощо. Отже, антихристиянське ліберальне керівництво Євросоюзу дуже дратує, що десь ще є люди, які хочуть зберегти своє християнське коріння, відстоюють національні інтереси та не хочуть бути маріонетками в руках космополітів із ЄС.

Як бачимо, Євросоюз є космополітично-ліберальним утворенням, яке розмиває національну самобутність європейських націй, пропагує культ байдужості і споживацтва, руйнує мораль та традиційні сімейні християнські цінності. Усі здорові сили в Європі прагнуть вийти з Євросоюзу, тому що розуміють всю небезпеку, яка від нього виходить.

Підтвердженням тому є зростання популярності націоналістичних сил у Європі. Так, у Франції подібно до Угорщини націоналісти здобувають чисельну підтримку на президентських виборах. За Марін Ле Пен, кандидатку в президенти від Національного фронту Франції – партії, яка виступає за вихід Франції з ЄС та НАТО, віддали свої голоси 18% французів. Національний фронт Франції є націоналістичною партією, яка багато в чому поділяє політику, котру свого часу проводив великий син французького народу генерал Шарль де Голль.

Так само росте популярність націоналістичних ідей і в інших країнах Європи. Зокрема в Болгарії стрімко зростає підтримка партії «Атака», яка теж виступає за вихід своєї країни з ЄС та НАТО і за позаблоковий статус.

Що стосується економічної сторони життя ЄС, то бачимо, що Євросоюз на грані розпаду, оскільки економіка більшості європейських країн залежить від біржових спекулянтів у сфері фіктивного капіталу та міжнародних позикодавців.

Варто зважити на те, що міжнародна фінансово-промислова олігархія, котрій підконтрольні банки, а в деяких країнах і центральні банки (як ФРС у США), намагається скоротити сферу готівкового оббігу. При цьому людям вішають на вуха локшину про начебто перевагу та зручність пластикових карток, боротьбу з відмиванням коштів, тіньовою економікою, тощо. Насправді все це робиться для того, щоб можна було поставити людей під тотальний контроль, бо якщо людина отримує готівку – вона незалежна. А якщо в державі знаходяться люди, які, наприклад, виступають проти політики знищення сімейних цінностей, то на таких людей зможуть чинити тиск, блокуючи кошти на картковому рахунку, а саму людину оголосити екстремістом, чи ще вчепити якийсь подібний ярлик.
Подібна тенденція прослідковується у Швеції, де готівкові розрахунки в загальногосподарському обороті країни становлять близько 3%. І треба сказати, що й там є люди, які не задоволені тим, що банк буде бачити і може контролювати їхні поточні розрахунки. А мова йде про звичайних людей, які працюють робітниками на тих чи інших підприємствах, або ж є дрібними підприємцями.

Наведені вище факти очевидно свідчать, що так звані європейські «цінності» є по своїй суті ніщо інше, як спосіб повної деморалізації та розкладу націй і європейських зокрема, що перетворює Європу в космополітичний казан, який переварює залишки національної самобутності. Це свідчить про загальну кризу лібералізму як ідеології та кризу капіталізму як продовження лібералізму в економіці. Тому той, хто закликає переймати європейські «цінності», вважає західний світ взірцем свободи та демократії і називає Європу просвітленою, та прагне членства в Євросоюзі, як на мене, є не зовсім нормальною людиною із затуманенням здорового глузду. Якщо не ворогом України.

Часто доводиться чути, як у нас в Україні говорять про необхідність членства України в НАТО та укладання якихось військових угод зі США та Великобританією. Серед аргументів «за» вони зазвичай наводять необхідність створення противаги Росії та стверджують, що мовляв, можна перебувати в НАТО і начебто не грати в інтересах США. Така аргументація, як на мене, виглядає непереконливою і є хибною.

Противагу Росії створювати потрібно але, Україна за жодних умов не повинна бути членом будь яких військових блоків і НАТО зокрема, і ми не повинні укладати якихось військових угод із США чи Великобританією тому, що нам доцільно керуватись одним із принципів, яким керувалася ОУН, а саме принципом опертя на власні сили

По друге: НАТО є бойовим авангардом глобалізації, яка реалізується під проводом міжнародної фінансово-промислової олігархії і є частиною американської стратегії знищення національної свідомості в країнах та перетворення націй в задурманену масу космополітів, позбавлених національної самобутності.

По третє: небезпеку НАТО побачив іще Шарль де Голль, котрий не захотів перебувати у структурі, де командують американські генерали. Але то був де Голль, і в нього не було жодних ілюзій чи комплексу меншовартості перед США, на відміну від деяких наших діячів, він наскрізь бачив підлу суть англосаксонської політики.

По четверте: не треба укладати військових угод зі США та Великобританією тому, що з ними хоч і сила, та сила ця – не від Бога. НАТО є інструментом глобальної геополітики США, а вступивши в НАТО, Україна перетвориться на об’єкт американської геополітики.

Ще одна причина, через яку не треба співпрацювати у військовій царині з Об’єднаним королівством і США та НАТО, полягає в тому, що Сполучені Штати та їх сателіти є найбільш агресивними ворогами націоналізму, традиціоналізму та просувають лібералізм, який по своїй суті є тоталітарною ідеологією, бо він тотально пронизує всі ланки суспільного життя на Заході, та через підконтрольні ЗМІ нав’язує людям хворобливий світогляд як єдино правильний. А людей, які протистоять цьому злу і мають здорові націоналістичні та традиціоналістичні погляди, піддають обструкції, оголошують фашистами та екстремістами.

Наївно думати, що США та Великобританію можна використати в своїх цілях чи інтересах. Такої думки свого часу дотримувався Саддам Хусейн, який намагався використати американців проти Ірану, хоча використали американці самого Хусейна, і навіть не згадали його минулих заслуг перед ними. Подібна доля спіткала й полковника Каддафі, який у 90-х роках XX століття загравав із Заходом, видавав американцям членів «Аль-Каїди» та всіляко співпрацював із англійцями та американцями. Однак і це його не врятувало від агресії зі сторони Заходу.

Як бачимо, будь які угоди зі США нічого не варті, тому що вони діють лише доти, доки уряд США вважає за потрібне дотримуватися тих чи інших угод. Вище наведені приклади характеризують політику США як політику брехні та «кидалова» по відношенню до своїх партнерів.

Також не варто здійснювати військову співпрацю зі США, Великобританією та НАТО, бо вони самі винні у багатьох військових злочинах проти людства. США без будь-якої військової необхідності бомбардували мирне населення Дрездена та піддали атомному бомбардуванню Хіросіму та Нагасакі. В’єтнамський народ до цих пір не може оговтатися від американських «демократизаторів». США, Великобританія та НАТО вчинили військову агресію у Югославії, Іраку, Лівії. А щоб прибрати до своїх рук фінансові потоки від продажу героїну, ці злочинці вдерлися в Афганістан.

Зараз є країни, на чолі яких стоїть патріотичне керівництво, які протистоять глобалізації і не хочуть підлаштовуватися під умови, які диктує США, Ізраїль, міжнародні позикодавці тощо. До числа таких країн належать: Іран, Сирія, Болівія, Венесуела та інші. Вони хочуть зруйнувати однополярний світ із переважанням США та їх союзників, і тому зазнають шаленого тиску з боку Заходу. Те, чим займається міжнародна фінансово-промислова олігархія, яка знаходиться при владі в США, Ізраїлі та союзних їм країнах, є неоголошеною війною проти людства.

Тому, якщо ми хочемо бути суб’єктом, а не об’єктом геополітики, та створити противагу Росії та Заходу, ми повинні формувати навколо себе об’єднання держав, які не задоволені і Росією, і Заходом. Але для цього ми повинні рішуче відкинути комплекс неповноцінності не лише перед Росією, але й перед Європою, США та Ізраїлем.

Світова фінансово-промислова олігархія веде неоголошену війну і проти України та її нації. В нашій державі теж є «п’ята колона» Євросоюзу та США Нам під маркою так званих європейських «цінностей» через різноманітну мережу неурядових організацій та партій ліберального спрямування (які на словах дуже люблять Україну) нав’язується весь той вищезгаданий непотріб, яким хворіє Європа та західний світ. І все це подають нам як прогрес та передові досягнення людства.

Так, у 2005 році Україна прийняла закон щодо гендерної рівності чоловіків та жінок (№ 2866-IV). Хоча насправді цей закон має на меті просування в нашій країні гомо-диктатури, тому, що ми чудово знаємо, що ховається за терміном «гендер». Так само в нашій державі поступово впроваджується ювенальна юстиція. Так, у Полтавській області у Лохвицькому районі ввели експериментальну ювенальну юстицію. Наслідком стало те, що 15 вересня 2010 року покінчила життя самогубством пані Юлія – мати двох дітей. Працівники ювенальної юстиції силоміць і без доказів відібрали в неї двох її дітей.

Нижче наведено далеко не повний список міжнародних та українських так званих неурядових організацій, які є інструментом інформаційно-психологічної війни Заходу проти України і здійснюють тут свою підривну діяльність, втілюючи злочинну політику міжнародної фінансово-промислової олігархії з перетворення нації в бездумне всеїдне стадо космополітів-загальнолюдей. Частина цих організацій фінансово, а частина організаційно та інформаційно підтримують й реалізують у нас поширення ідеології гендеру або ювенальної юстиції або безпосередньо гомосексуалізму. За моїми підрахунками подібного роду організацій – не менше 7-8 десятків.

Отже, лише деякі з таких організацій:

1. «Global Fund for Women». (Глобальний Фонд для жінок).
2. Представництво німецького Фонду ім. Генріха Бьолля в Україні.
3. Фонд сприяння демократії Посольства США в Україні.
4. Міжнародний правозахисний центр «Ла Страда-Україна».
5. Фонд Розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.
6. Міжнародна громадська організація – Школа Рівних Можливостей.
7. Гей-лесбійські організації.
8. Асоціація молодих науковців «ILYSA».
9. Міжнародний фонд Дж. Сороса «Відродження».
10. Український Жіночий Фонд.
11. Український Освітній Центр Реформ.
12. Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї ».
13. Фонд Народонаселення ООН вУкраїні.
14. Об’єднана програма ООН щодо ВІЛ/СНІД (ЮНЕЙДС).
15. Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД вУкраїні.
16. Жіночий Фонд розвитку ООН (UNIFEM).
17. «Інформаційно-консультативний жіночий центр».
18. Обласні гендерні школи та організації.
19. Творче об’єднання «Технології оптимального розвитку особистості» (ТО «ТОРО»).
20. МБФ «МАМА CASH» (Нідерланди).
21. Інформаційно аналітичний центр «Крона».
22. Корпус Миру США в Україні.
23 Агенція США з міжнародного розвитку USAID в Україні.
24. Центр інформації і документації НАТО в Україні та інші.

Якщо ви звернули увагу, то у зазначеному вище списку серед тих, хто веде інформаційно-психологічну війну проти української нації, є Центр інформації і документації НАТО в Україні. Тепер, я гадаю, впала полуда з очей у тих, хто дивився на НАТО в «рожевих окулярах» і наївно вважав Північно-атлантичний альянс другом України.

Мені нерідко доводиться чути дивакуваті судження деяких людей, що, мовляв, «якщо ти за позаблоковий статус України, то ти граєш на стороні Росії». Це хибне судження можна порівняти з наївною логікою добрих і недалеких бабусь, які вважають, що «якщо ти в другому турі президентських виборів у 2010 році не підтримав нікого, то значить, ти підтримав Януковича». Абсурдність та хибність подібного судження очевидна.

Ми справедливо обурюємось, коли росіяни нас називають молодшими братами, проте чомусь дехто дивиться на Європу та Захід як на старших братів. Нерідко доводиться чути, як багато людей свідомо виправдовують усе, що відбувається на Заході, навіть, якщо це щось свідомо злочинне, чи безглузде. Все це є проявом комплексу меншовартості перед Заходом, і цей комплекс багато хто чомусь уперто не помічає (чи не хоче помічати?).

Щоб Україна стала сильною державою і була суб’єктом, а не об’єктом світової політики, потрібно, щоб наша українська нація позбулася комплексу меншовартості – перед Росією, США, Європою, Ізраїлем та всіма, хто спробує нам, українцям, вказувати, що нам робити, та дивитиметься на нас зверхньо. Лише тоді, коли ми будемо керуватися власними національними інтересами, оберігатимемо свої традиційні християнські цінності, в нас буде велике майбутнє.

Крім того, ми не повинні вступати в будь-які наднаціональні структури, які ініційовані чи то Москвою, чи Вашингтоном, чи Брюсселем. Але разом із тим, ми повинні об’єднувати навколо себе країни, які поділяють націоналізм, традиціоналізм, та готові протистояти шкідливим ліберальним впливам. Для цього потрібна докорінна зміна влади, потрібно, щоб на зміну комуно-комсомольцям і космополітично-споживацьким лібералам прийшли сили, які сповідують принципи соціальної та національної справедливості і є україноцентристськими.

Димитріан Давидовський
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стаття латентного гомосексуаліста. і до Фрейда не ходи
Відповісти
Это- Да!
Прочитал на одном дыхании.
Есть некоторые дисскусионные моменты, но в целом...
Відповісти
закусывать надо )))
Відповісти
Згодна з Прокопом. Димитріану варто добряче у собі розібратись, бо всі симптоми як на долоні)))
Відповісти
Мабуть, це якийсь депутатишко з партії Вітренко, що намагається організувати у 21 віці нову ідеологічну "залізну завісу" тепер уже для християнської України. А приклад Венесуели, Болівії, Сирії чи Ірану -- то це вже діагноз. Ну й Дімітріан.
Відповісти
Я є член Луцької міської організації Всеукраїнського об'єднання "СВОБОДА".
Відповісти
Аз есмь царь!!!
Відповісти
Мда, такого понаписувати... геї, церква сатани, ювенальна юстиція, НАТО, бідна-нещасна загниваюча Європа (хоча з усього видно що пан Димітріан ніколи там не був, а знає про тамошній побут з жовтої преси), жахи безготівкового обліку... таки статті - це зазвичай або внутрішня гомофобія латентного гея, або людина таким чином заробляє гроші, що дуже поширене останнім часом. Найсумніше, що дехто ведеться на такі маразми...
Відповісти
Автор - рідкісний неук. Скажіть мені, будь-ласка, як може людина з технічною освітою, що працювала "в банку, на підприємстві та на будівництві" говорити про "тяжку психічну хворбу". Автор, Ви психолог, андролог чи сексолог??? Якого біса Ви лізете у речі, в яких ні бельмеса не тямите?!

Далі йде цілий потік брехні і перекручувань.
1) Українським хірургам також необхідно перед операцією ЗНІМАТИ всі прикраси, в т.ч. і хрестики, т.я. це дійсно негігієнічно.

2) У Великобританії НЕ забороняли слів "мама" й "тато". Маразм автор пише. Був виступ колись від депутатки Європарламенту (вона гетеросексуалка, але феміністка), яка запропонувала нумерувати батьків, аби не закріпляти за жінкою роль матері. Пропозицію не підтримали, однак всі російські, а за ними і українські ЗМІ поширили новину, що в Європі тепер не буде мам і тат, причому чомусь звинуватили у цьому гомосексуалів. Що стосується країн, де гомосексуали мають право всиновлення дітей, то для таких дітей окремо діють освітні програми, в яких говориться про двох тат, або двох мам. До речі, Україні теж варто переймати цей досвід, бо у наших дитсадках діткам кажуть, що щастя - це коли є мама і тато, а як бути з дітьми матерів-одиначок (рідше батків-одинаків), які вже змалку починають вірити у свою неповноцінність у порівнянні з іншими дітьми?!

3) Автор, підіть у гості до когось із безнадійних онкохворих, подивіться, як вони місяцями кричать від нестерпного болю, а потім будете тут базікати про евтаназію.

4) В документах США вказується:
Parent 1: _father XXXX_ (той, хто народив 1: _ХХХХ (батько )_);
Parent 2: _mother XXXX_ (той, хто народив 2: _ХХХХ (мати)_).
Це дозволяє нормально себе почувати і гомосексуальним батькам, і неповним сім’ям, адже не зрозуміло, чому жінка, що сама виховує дитину повинна постійно бути в графі №2, тоді як перша графа буде вічно порожньою.

5) Барак Обама хоче миру в суспільстві, бо розуміє, що ні геї, ні лезбійки, ні бісексуали, ні трансґендери не зникнуть по вказівці згори (як комусь хотілося думати в СРСР), тому потрібно зробити так, аби всім жилося добре, інакше добре не буде жити ніхто, бо злагода в такому суспільстві неможлива (що ми, власне, й маємо в Україні).

Ґендер – це не видумка політиків, а результат роботи вчених, тому політики просто імплементують у законодавство ті норми, на яких вже давно наполягають вчені. Автору необхідно ознайомитися із науковими роботами з ґендерної ідентифікації.

Автор поняття не має, що таке ювенальна юстиція! Йдіть в школу й вчіться, бо це жах якийсь. Вчора показували по ТБ, як українські батьки 4-річну напоїли дитину пивом (0,5л), дитину встигли врятувати. Коли її випишуть із стаціонару, то вона повернеться до батьків-алкоголіків, які її все ж доб’ють. Батькам виписали штраф у 200грн. При дії ювенальної юстиції, такий вчинок батьків класифікувався би як замах на життя і здоров’я людини. Але ж діти у нас – то не люди!

Далі пішов вже взагалі жах. Усе змішано докупи, жодної аргументації, тільки накидання всякої маячні. Таке враження, що автор просто вирішив скомпілювати докупи все, що бачив останніми тижнями по телевізору, навіть і не намагаючись розібратися у цьому потоці інформації. Питання: як автор закінчив технічних виш, де одною з найнеобхідніших рис особи є аналітичні здібності?

А далі параноя: «Захід» (цікаво, це Європа чи США, а може разом) веде війну проти України! Ось воно як… І виявляється, що всі організації, що ведуть боротьбу з беззаконням, поширенням хвороб та просто людською тупістю тут в Україні – це інструменти війни цього «демонічного заходу»!

Ну і останнє, про меншовартість. Іспанці не скопіювали стиль життя шведів, а німці не скопіювали англійців, хоча всі вони в Євросоюзі. Так може це у автора проблема з самооцінкою і комплексом меншовартості, якщо він вважає, що будь-яка особливість будь-якої країни Європи має бути скопійована Україною автоматично після вступу до ЄС?
Автор, краще знайдіть собі роботу і не лізьте Ви в ті царини, де Ви нічого не тямите, а то це все мені нагадує совковий принцип: «нє чітал, но осуждаю!». Стане легше. ;)
Відповісти
"Если мы действительно хотим восстановить семью в ее прежней значимости, есть способы, которыми можно это сделать. Вот некоторые из них:" і самі способи - на http://www.litmir.net/br/?b=141575&p=65 , [Тоффлер Элвин - Книга: "ТРЕТЬЯ ВОЛНА" - Страница 65]
Відповісти
Охринеть, какой бред! Дядя, больше не бери чужие таблетки...
Відповісти
Шановний модераторе! А чому ви не поставили мого коментаря? Може, тому, що він був без грубощів, та без матюків, чи через вашу особливу нелюбов до аргументованих відповідей навіть отаким, як цей ваш автор?
Відповісти
Краще жити в антихристиянскій, але цивілізованій Європі, ніж у середньовічній Україні.
Відповісти
Ну, тоді їдьте туди, Сергію!!!
Чого ви ще тут, в середньовічній Україні?
Мені довелося побувати в декількох країнах європи, включно з високорозвинутою Німеччиною і т.д. так от, приїхавши звідти, була вдячна БОГУ, що не живу там. Бо за штучною вилизаністю та красою стільки "бруду"!!! Що аж гидко!!!
Цікаво, щоб ви робили у цивілізованій Європі, якби до вас прийшли люди з соцслужб, сказали, що ви не маєте права просити дитину помити посуд або підвищити голос на неї і забрали її? А потім ще й віддали на всиновлення геям?
Відповісти
Як не сумно, але тут усе частіше зявляються як не людиноненависницькі концепції жидомасонських "антиукрів", викормлених українським салом і бульбою, то прямі гендерно-гомосексуально-гейські заклики до молоді збоченців типу димитріанів і ярошів. Ціль одна: щедро фінансована усілякими західними грантами українська падаль має відробити ці гроші - відволікти від реального життя і реальних справ молодь, відірвати її від громадянського суспільства, що лише народжується, і претворити в сексуально-компютерне бидло. Якщо прямо, щоб зрозуміли димитріяни, то залишити українську державу без майбутнього, перетворити її в ідеологічну, політичну і культурну пустелю. Фрейд відпочиває.
Відповісти
В "Свободі" всі такі. "Свобода" - це жертва аборту гнідої кобили від сивого мула.
Відповісти
Іншалла!
Тільки іслам врятуе світ.
Відповісти
Хороша стаття.
Відповісти
Дивіться, як переполошилися біси, коли на них направили світло.
Відповісти