Додати запис

Патрульний, що застрілив пасажира БМВ – саджав ''Автомайдан''

Виявляється, що патрульний поліції Олійник, котрий застрілив 17-річного пасажира злощасного БМВ, був раніше саме тим слідчим Оболонського райвідділку міліції, що сфальсифікував кримінальне провадження, незаконно затримав і відправив до СІЗО активістів Автомайдану, побитих Беркутом у Кріпосному провулку 23 січня 2014 року.

На пропозицію колеги Мустафи Наєма я особисто як депутат збирався брати поліцейського на поруки – оновлення органів правопорядку, як-не-як, є для мене глибоким особистим пріоритетом, і мені зрозуміло, що треба захищати нове від старого. Учора, після судового рішення про арешт поліцейського Олійника, я вирішив ретельніше вивчити справу, щоб розуміти, як треба діяти в апеляційному суді.

Коли поглянув на період роботи підозрюваного Олійника С.В. до того, як той потрапив у патрульні, то помітив там досвід роботи слідчим. Перше запитання, яке постало – чи був він причетний до терору проти Майдану. Я звернувся до своїх колег по "Автомайдану", котрі системно працюють з цим питання. І вони підтвердили – дійсно, слідчий Оболонського РУВС Олійник С.В. допитував мінімум одного затриманого Беркутом автомайданівця Дениса Сергієнка, сфабрикував проти нього справу за статтею 296, частина 3 (хуліганство, опір представникам влади), і на підставі тих фальсифікацій вніс до суду клопотання про тримання Дениса Сергієнка під вартою протягом 2 місяців. Це клопотання, звісно, ручний суддя суддя Оболонського райсуду міста Києва Оробець Ю.П задовольнив.

Отак Автомайданівця Сергієнка "закривали" на 2 місяці. Звісно, Денис пізнав у "копі" свого старого знайомого, він писав про це Геращенку та Авакову у соцмережах, але без реакції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це запитання до Авакова і Яценюка, то хто сидить в конкурсних комісій, що чи то за хабарі, або через тупість не спромоглись перевірити службові і не тільки біографії кандидатів в поліцейські? Бізнесмен Аваков про що і чим думає? Міг би поцікавитись досвідом спецслужб. А де були несамовито "активні" нардепи? Особливо волинського виробництва - Лапін та його брат по розуму Гузь?
Відповісти
тепер посадять "буйного" копа...
Відповісти
А мажору нічого не буде... все,як і раніше. ви цього хотіли
Відповісти
І що, тепер всіх міліціонерів, які під час "майдану" служили в міліції, розстріляти? А Ви не думаєте, що буде третій "майдан", депутатів будуть не в сміттєвих баках катати, а на ліхтарях вішати, але поліція пальцем об палець не вдарить, щоб вас і захистити?
Відповісти