Додати запис

До Маневицької ВК-42 завітали слухачі навчально-наукового центру післядипломної освіти СНУ ім. Лесі Українки

До Маневицької виправної колонії №42 управління ДПтС України у Волинській області завітали слухачі 3-го курсу навчально-наукового центру післядипломної освіти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Метою даного візиту було проведення практичного заняття з навчальної дисципліни Кримінологія на тему: «Умови утримання засуджених в установах виконання покарань».

Керівництво управління надало дозвіл на відвідування підпорядкованої установи. Також були вжиті додаткові заходи щодо дотримання встановленого нормативними документами ДПтС України порядку пропуску в установу та забезпечено безпеку відвідувачів.

Працівники установи провели для гостей екскурсію. Показали адмінбудинок, приміщення навчального центру, кімнату психоемоційного розвантаження, бібліотеку, клуб, їдальню, молитовну кімнату, дільницю соціальної реабілітації, а також відділення соціально-психологічної служби, де проживають засуджені до позбавлення волі.

Присутнім випала хороша нагода на власні очі побачити умови відбування покарання засуджених та добре засвоїти матеріал практичного заняття.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.