Додати запис

Формула правильного бізнесу

Завжди, коли маю справу з фірмами чи людьми, від яких отримую якісь послуги, намагаюся оцінювати їх за трьома критеріями.

1. Професійність. Маю чіткий індикатор цієї якості: професійно – це коли роблять чітко все, що пообіцяли на етапі укладання угоди. Без усяких «ми цього не могли знати» і «чому ви не казали спочатку?»

2. Готовність пропонувати особливі умови, враховуючи специфіку клієнта. Зрештою, ми ж не в Радянському Союзі живемо, правда? Це там намагалися усе стандартизувати – від розміру наволочок на готельних подушках (які, як відомо з подушками ніколи не співпадали) до фасонів жіночих шапок. Сьогоднішня норма - це індивідуальний підхід.

3. Людяність. Так, без цього я не сприймаю бізнесу. Штучна посмішка вкупі з холодними очима і поглядом «плати гроші і відчепися» - не для мене. Я хочу розуміти, що не байдужий тому, хто видає мені якісь документи, обслуговує в кафе чи навіть ремонтує пральну машину вдома.

Точно знаю компанію, яка на всі сто відповідає цій формулі. Страхова компанія AXA.

Якби серед вас були ті, кого можна назвати «постійними читачами моєї колонки на ВолиньPost», вони зараз би вигукнули: «Агов, Пащенко! То ж вже писав про неї!»

Точно. Ось тут.

І ще раз напишу. Бо мав ще одну нагоду переконатися у її стовідсотковій якості послуг. Судіть самі.

Куплений для робочих потреб старенький «Мерседес» у AXA погодилися застрахувати на повне КАСКО. Хоча мали повне право не робити цього – машина давня. (У дії – пункт 2 Формули правильного бізнесу).

Коли мій працівник потрапив у серйозну ДТП, страховики оперативно зреагували, швидко і без затягувань оформили страховий випадок і всього через два тижні нам виплатили компенсацію. Усе було в межах строків і зобов’язань, взятих на себе компанією під час укладання угоди. (Ось вам і пункт 1 моєї Формули).

Особливо приємно мене вразило ставлення спеціалістів АХА до водія, який потрапив у ДТП. У людини був шок: аварія виявилася справді серйозною, і травм вдалося уникнути дивом. Але страховики поставилися до цього з розумінням і навіть запропонували послуги психолога…

І за цю людяність я компанії AXA та очільнику її філії в Луцьку Ларисі Кудрявцевій вдячний особливо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А мене моя страхова надурила(((
Відповісти
Користуюся послугами АХА більше двох років, мене все влаштовує.
Відповісти
Що за страхова?
Відповісти
Страхова компанія АХА.Я теж дуже задоволений.В Луцьку, на проспект Волі,43
Йдіть - будете задоволені
Відповісти