Додати запис

Про силовий блок Палиці

Не хотів сьогодні коментувати інцидент із моєю колегою, з якою ми довго працювали, Василиною Боруцькою, поки сам не поїхав на сесію та не "розвідав" ситуацію. Отож, кілька спостережень із засідань обласної ради:

1) Під час засідань в залі та у суміжних приміщеннях знаходяться до 10 охоронців, які там саме для того, щоб охороняти Ігоря Палицю та Олександра Товстенюка, хоча останній мені колись сказав, що вони там, щоб мене "не вкрали". Дуже смішно... Особливо коли один із охоронців сидить біля Товстенюка:

2) Респект журналістам видання Район.Луцьк, які помітили людину, що сьогодні дала вказівку блокувати вхід представникам Ковельської лікарні, Василині Боруцькій та Галині Федоренко. Це досить непублічний чоловік, якому приписують прізвище "Зиза". Фактично він виконує функції тіньового керівника "Варти порядку", тобто організовує молодих хлопців для різних завдань, де потрібна фізична сила. А взагалі "еліту" "Варти порядку" можна роздивитися на оцьому фото (Зиза - лисий з бородою).Зокрема він був на місці конфлікту із Рижковим, він був під час загострення на Волинській митниці та ще кількох цікавих епізодів, про які я колись напишу.
http://lutsk.rayon.in.ua/news/10452-aktivist-iakii-ne-puskav-zhurnalistiv-ta-pobiv-rizhkova-odna-i-ta-zh-osoba

3) Якщо ви вирішите побродити коридорами облради на початку сесії, ви можете помітити підтягнутих чоловіків із невеликими сумками через плече. Не буду робити припущення, що в тих сумках. Але свого часу під час Революції кабінет Бориса Клімсука охороняли альфівці із такими сумками. І в тих сумках, ймовірно, була зброя.

4) Кілька разів я бачив, як Ігор Палиця та Олександр Товстенюк їздили містом. Як правило, за ними їздять автомобілі із дуже цікавими антенами на даху. Детально при призначення такої апаратури ви можете запитатив спеціалістів. Але це точно не для того, щоб ловити ФМ-хвилі.

5) Смішно читати, що Палиця не знає тих, кому платить гроші:
http://ar.volyn.ua/20160714-palytsya-kazhe-scho-ne-znaje-hto-zavazhav-medijnykam-potrapyty-na-sesiyu/

Висновки робіть самі...

P.S. Попри те, що на виборах представники групи Палиці можуть за рахунок грошей отримувати досить високі результати і домінувати в області, це не привід для нас забивати болт і плакатися ,що "Палиця все купив і все тримає". Успіх цих "діячів" залежить виключно від грошового ресурсу, яким керує нинішній голова облради та його більш багаті друзі. Коли в нас в країні будуть результативніші правоохоронні органи, цій команді житиметься не так "весело".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оця червива гнида - Товстенюк - яку до виборів ніхто не знав, ще тягає за собою охоронців!? І не соромиться тримати їх в сесійній залі?! Від кого він охороняється? Тим паче, що "святий"? Від колег-депутатів? Яка ганьба!!!
Відповісти
Антон - ти кращий! Щоб хто не казав, а твої статті геніальні. Пропоную вручити тобі Пулітцерівську премію за цей матеріал. Вчи інших проводити такі грунтовні журналістські дослідження, щоби твій талант, де не помер разом з тобою.
Відповісти
То все понти і залякування простого люду, захочуть ліквідувати - жодна охорона і машина з антенками не допоможе.
Відповісти
дурисвіти!!!
Відповісти
погомоніть хлопчаки помашіть пальчиком нуну
Відповісти
Понти ще нікому життя не врятували)))Якщо людині вже не треба бути на цьму світі .......ну то вже всьо...точно всьо.Просто ці понтовики тут ще мабуть мають трохи за триматись)))


:-$

Відповісти
Ці тітушки і справді вірять,що вони можуть зберегти тіло свого чинуши,якому навіть сняться вороги...Дещеві понти.Як прийшов палиця нізвідки,так і піде в нікуди.Всьому свій час.Респект Антону Бугайчуку....
Відповісти
Нагадую Антон це великий член атестаційної комісії імені Лапіна Шпиги . Всіх нормальних атестувати а тепер караул де правоохоронні органи. Смішно маленький зраднику!!!!!
Відповісти
Годі вже виставляти своє мєнтовське нутро. Кого ним здивуєш? Просто Антон взявся за тему, яка аж ніяк не цікавить відвідувачів ВП і не є актуальною. А чому б йому не помоніторити скільки днів на тиждень, на місяць Палиця перебуває в Луцьку та ще на робочому місці. Від зарплатні голови голова відмовився - за це респект, але він немає ніякого права відмовлятись від виконання своїх службових обов'язків. Навіть, якщо має двох заступників, не особливо клепкастих, має щодня, окрім відряджень по області та до столиці, бути у себе в кабінеті.
Відповісти
Самі ви тітушки
Відповісти
Маленька армія - маленьких (за людськими якостями) людей!!! Голова Ради - держслужбовець, живе за кордоном і Волинь йому .... Якщо будуєш Україну для людей, живи серед них, "УКРОП" - штучний тимчасовий проект, гроші важливі в житті, але є й інші цінності, яких такі, як Товстенюк і К, або голова ніколи в житті не зрозуміють. Від кого армія тітушек має Вас захищати, чи є чому.... Ну нехай в підворотнях та дворах (каву не випити із-за чорного транспорту в певні години), а в сесійній залі ... Самодовольні клоуни, а не обранці!
Відповісти