Додати запис

З керівниками лікувально-профілактичних закладів УВП та СІЗО Волинської області проведено оперативну нараду

14 липня 2016 року в управлінні Державної пенітенціарної служби України у Волинській області з керівниками лікувально-профілактичних закладів установ виконання покарань та СІЗО проведено нараду з питань медико-санітарного забезпечення засуджених та ув’язнених.
Участь у нараді прийняли: начальник сектору охорони здоров'я управління ДПтС України у Волинській області Сергій Гембік, спеціаліст лікар-епідеміолог сектору охорони здоров'я управління Роман Гоцик, начальники медичних частин УВП та СІЗО області, медичні працівники установ області, відповідальні за роботу з ВІЛ-інфікованими, завідуюча лабораторією КЗ «ВОЦПБ-СНІДом» Алла Кінах.
Під час наради було заслухано начальників медичних частин щодо покращення медико-санітарного забезпечення, покращення стану виконавчої дисципліни та якості ведення медичної документації.
В рамках наради завідуюча лабораторією КЗ «ВОЦПБ-СНІДом» Алла Кінах провела тренінг для медичних працівників установ області, які проводять тестування на ВІЛ швидкими тестами.
Таким чином присутні набули практичних навичок з виконання швидких тестів та закріпили свої знання щодо порядку виконання тестування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.