Додати запис

Турбота про народ: волинські нардепи одностайно підняли собі зарплату до 36 тисяч

Волинські нардепи люблять у ЗМІ хвалитися своєю турботою про бідний народ. Але їх реальна діяльність у парламенті демонструє інші речі. У той час як люди ведуть боротьбу за виживання, наші волинські депутати разом з 230-ма іншими дружньо голосують за підвищення зарплати удвічі до понад 36 тисяч гривень на місяць.

20 жовтня шість волинських нардепів проявили рідкісну одностайність у питанні підвищення власних зарплат. За відповідну постанову проголосували лідер «Народного фронту» Волинської області Ігор Гузь та його побратими по партії – Ігор Лапін і Юрій Савчук. Також за підняття зарплати удвічі проголосувала недавно обрана нардепом позафракційна Ірина Констанкевич і депутати-олігархи з «Волі народу» Степан Івахів та Сергій Мартиняк.

Цікаво, чому ніхто з нинішніх народних депутатів від Волині у своїй передвиборчій програмі не сказав, що має намір отримувати таку зарплату? Не попереджав, що планує отримувати більше 36 тисяч гривень на місяць за свою роботу. Дивно, але ніхто з них не говорив виборцям, що буде так дбати про свій добробут. Натомість, всі розказували про те наскільки ж їм болить доля простого народу і що вони служитимуть на його благо. Але, потрапивши у Верховну Раду, швидко забули про свої обіцянки-цяцянки.

Я вже писав про те, що в наступному році у студентів відберуть стипендії, піднімуть на 100 грн. пенсію і майже на стільки само зарплату. А потім будуть репетувати на чергових брифінгах, як це любить наприклад робити галасливий Ігор Гузь, про те як влада ночами не досипає, а все думає, що ж ще потрібно зробити, щоб покращити життя населення.

Тому коли ви підете на ринок, в магазин, чи платити за комуналку або вам не вистачатиме коштів на ліки, то згадайте злим і нетихим словом усіх цих народних обранців, які потурбувалися за свій добробут, а про ваш давно забули.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото ж. Від кого проблеми? Від нардепів. А тепер настав час опублікувати прізвища тих нардепів від Волині, які підняли собі зарплатню. Настав час стежити за цим збродом і питати за все, що вони там під куполом виробляють.
Відповісти
Дивлячись на напівпустий ( і це ще сильно сказано !) зал ВР, дивуюсь на хрена їх там 450 ? Або встаноаіть їм ще кнопку під дупу і відповідно до цього нараховуйте зарплатню, або обмежте кількість цих горе-утриманців для початку 300...
Відповісти
450 ледарів чи 300 ледарів - яка різниця? На нардепів не поширюється трудове законодавство. Вони вище всіх законів. В цьому причина їхньої неповторності. Допоки загальноукраїнським референдумом не буде знято з них недоторканість, не прийнято референдумом закон про порядок нарахування заробітної платні нардепам, допоки їх за прогули не стануть виганяти з роботи, допоки перевибори чи довибори до ВРУ не будуть проводитись коштом округу - толку не буде.
Відповісти
Люди усе проковтнутью. То чому не робити?
Відповісти
Цікава ідея про проведення перевиборів замість звільненого за прогули. А може краще накладати штраф на округ за прогул його обранця. Запізнився на одну годину - 1% від сукупного річного доходу округу, і так далі... Прогуляв - 10%. Щоб в подальшому ледарів не обирали. А за обраних за партійними спискам має платити партія, яка засунула його чи її у ВРУ
Відповісти