Додати запис

Книжкові покупки жовтня, або Я Аня, і я - Книгоголік

Історично склалось, що я страшенно люблю книги, я б навіть сказала, що це фанатська любов.

Я виросла у родині, де й бабуся з дідусем і мої батьки збирали величезну бібліотеку, тож не дивно, що ставши дорослою почала купувати сучасну літературу.

До того ж, я страшенно люблю стояти перед поличками і вибирати, що ж почитати сьогодні. Коли в тебе в запасі 1-2 нечитані книги, то це якось доволі сумно, якийсь вибір без вибору.

Зараз намагаюсь якомога більше купувати новинок від українських видавництв, адже вони дійсно почали активно працювати й продукувати якісну літературу.

Пропоную подивитись відео блог про придбання жовтня. Можливо, якась книга зацікавить і вас й ви побіжите в книгарню за нею ;)

І, якщо вам цікаві огляди книг - обов'язково підпишіться на канал.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець! Чим більше але трохи коротших за часом, із залученням інших книголюбів, роликів. І з того є надія, що молодь почне цікавитися і читати книги.
Відповісти
Аня, а який це книжковий магазин? Ні в першому, ні в цьому блозі чомусь не згадано. Чи десь на крижині, серед моржів на Командорських островах?
Відповісти
Авторка підписалась Анна, звідки тут Аня, чи ви є російськомислячим? І до чого тут магазин? Чи ви з племені торгуючих але не читаючих?
Відповісти