Додати запис

21 листопада — день нашої Свободи

21 листопада — це день, коли ми відзначаємо становлення в Україні громадянського суспільства та вшановуємо пам’ять тих хто присвятив себе боротьбі за гідність і свободу українського народу та загинув, відстоюючи ці загальнолюдські цінності.

Бог створив людину вільною, і саме тому вона завжди прагне свободи. Немає більшого щастя ніж жити в своїй державі вільною людиною, коли поруч з тобою знаходяться не байдужі обивателі, а свідомі громадяни, які своєю працею, своїми вчинками будують своє майбутнє, та майбутнє дітей, які будуть жити в демократичній країні, де права і свободи кожної людини будуть непорушними.

Схиляю голову перед громадянським подвигом, патріотизмом й мужністю героїв Небесної сотні і воїнами АТО, які виступили на захист демократичних цінностей та не пошкодували навіть власного життя задля оновлення Української держави. Саме ці українські народні герої відстояли національні інтереси та європейський вибір України, визначили цивілізаційний шлях для майбутніх поколінь.

Гідність і свобода – це питання кожного громадянина. Я вітаю земляків - волинян та всіх українців з святом гідності та свободи і вірю, що незважаючи на спротив бюрократично-клептократичної системи, яка намагається взяти реванш і нав’язати нам олігархічну диктатуру українці здолають і її. Україна постане сильним, рівноправним партнером інших європейських країн.

Слава Україні!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.