Додати запис

Як в одній книзі поєднати традиційну єврейську родину та одностатеве кохання?

«Лінія зусилля» - дебютний роман Таіс Золотковської, письменниці з Харкова, організаторки Клубу Анонімних Авторів.

Книгу можна читати, як звичайну, а можна «стрибати» по розділах, ознайомлюючись з історіями кожного героя окремо. Усього тут три дійові особи – підліток з нападами агресії – Герман, його мати, «домашня» єврейська жінка Ханна та молода дівчина. Яка тікає від проблем – Віра.
Якщо ви читатимете книгу послідовно, то отримаєте такий собі психологічний детектив.

Загалом дуже цікаво поєднані теми класичної єврейської родини та одностатевого кохання.

Книга читається на одному диханні!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В книгарні «Є» вже другий місяць стоїть цікава книга Еріка Райтнера «Як багаті країни стали багатими і чому бідні залишаються бідними».
Ведучий норвезький економіст в передмові до українського видання своєї чергової праці розповідає, що багаті держави стали багатими не завдяки вільному ринку, а завдяки поєднанню державного втручання, протекціонізму і стратегічних інвестицій. Приклади такої економічної політики - починаючи з італійської епохи Відродження до сьогоднішніх країн (тигрів) Південно-Східної Азії.Книга про економіку, а не політику. Червоною ниткою через працю економіста проходить теза, що глобалізація, зняття обмежувальних бар’єрів роблять багатих багатшими, а бідних - ще біднішими. В книзі можна можна зустріти безліч таких цікавих речей, про яких автор цих слів (за фахом -економіст), ніде й не чув. Про книгарню: мережа магазинів «Є» дуже динамічно розвивається (такі магазини я відвідав у Львові, Тернополі, Харкові і Києві), поповнення літератури – щосереди і п’ятниці, в мережі працюють розумні люди, які тримають руку на пульсі інтересів книголюбів найрізноманітнішого смаку. А запропонована журналісткою книга?.. Вона, явно,пожартувала, порадивши читачу "стрибати" по розділах книги з сюжетами "одностатевого кохання".


Відповісти