Додати запис

Про ситуацію на ветсанзаводі

Будь-яка влада ставиться до своїх громадян або по-людськи, або як до бидла. Голова ОДА Володимир Гунчик та його братія обирає останній варіант.

Вчора на запрошення ковельчан вчергове відвідав горезвісний УкрВетСанЗавод, де як запевняв нас нещодавно «той хто ляже в гроб з Порошенком» все чудово і прекрасно. Маєте час гляньте відео (людям з слабкою психікою не дуже рекомендую), але трохи опишу.

1. На території заводу, під відкритим небом при температурі +30 продовжує знаходитися тисячі тонн тваринних решток. Різна зараза, черв’яки, щурі, нестерпний сморід. За весь час вивезли може десяту частину і то певно лише на початку червня.

2. Жодної копійки на вирішення цих проблем з обіцяних 17 мільйонів ніхто не отримав. Ніхто не знає про існування цих коштів так як і про конкретні статті видатків. На моє звернення поки відповіді не має. Гробова тиша.

3. Славнозвісна піч придбана одним з народних депутатів попрацювала десять днів і вже більше двох місяців стоїть без діла. Немає світла, працівники яким боргують зарплатню за шість місяців відмовляються виходити на роботу, потрібна перекваліфікація цих же працівників, а над цим тільки почали працювати.

4. Замість обіцяного під’єднання цього мікрорайону Ковеля до міського водопроводу, мешканцям пропонують викопати скважини і щоб вони пили отруєну воду, тільки тепер не з колодязів, а з цих скважин.

Фактично наобіцявши вирішити питання, голова ОДА скористався моментом припинення протестів і засунув проблему до шухляди. А люди страждають і помирають далі. Але тепер ще більше розчаровані та готові не просто взяти за горло, а підвісити декого за це горло на березі.

А все тому, що замість створення оперативного штабу на місці, виїзду на територію голова ОДА Гунчик ні разу там не з’явився (тому що боягуз) і віртуально «вирішує» проблему з свого комфортного кабінету у Луцьку. Його ж заступник Кошарук приїжджає на акцію протесту і бреше людям у вічі обіцяючи за тиждень прибрати рештки, які знаходяться на землі. У випадку невиконання зобов’язань пише заяву на звільнення. Прошло майже три місяці, рештки ніхто не прибрав і заступник як ні в чому не бувало на роботі.

Короче, це яскравий приклад ставлення до людей як до бидла і худоби. Навішали на вуха обіцянок, а Ви і далі собі живіть в умовах екологічної катастрофи.

З понеділка відновлюємо роботу протестного штабу. Перекриття доріг це пройденний етап, далі будуть дії більш жорсткі та наступальні. В іншому випадку нічого не зміниться.

І якщо хтось знову буде патякати про політичний піар то саме Вас запрошую з зручних фейсбучиків спочатку на саму територію заводу, а далі допомогти людям. Без піару.

І я серйозно, підтримайте цих людей у будь-який можливий для Вас спосіб. Можна почати з репосту цього відео.

p.s. За ненормативну лексику вибачаюся. На жаль, часом буває…
p.p.s. Відео з території заводу зняте у березні: goo.gl/W834Gc
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пишуть, знімають, показують, коментують і т.п.Знайшли тему для піару.
А чому не напишите про ситуацію, що склалася з музеєм-скансеном у Рокинях. Уже 2-й рік облрада не підтримує музей і пресує своїми перевірками, замовними статтями. І всім добре, крім директора, який з останніх сухожилій утримує музей-скансен. міжнародні волонтери приїхали допомагати, а нашим депутатам поцимбалам!
Відповісти