Додати запис

Підпал «Patio di Fiori» - сигнал кожному лучанину

Я щиро збентежений дискусією, що виникла довкола флешмобу #я_з_патіо. Цілком природнє і щире бажання окремих людей проявити співчуття і солідарність наштовхнулось на хвилю бруду та негативу.

Хочу уточнити свою позицію. Не йдеться ні про особу Володимира Пащенка, ні про питання грошей як таких.

Йдеться про інше. Маю жорстку переконаність в тому, що ми не повинні залишатися осторонь, адже цей підпал дуже знаковий. Цей злочин - цинічна спроба залякати не лише конкретного медіавласника чи бізнесмена. Це своєрідний сигнал кожному лучанину, кожному, хто має власну думку і позицію, кожному, хто не збирається коритися кримінально-політичним колам, котрі прагнуть монопольного впливу на наше суспільне життя.

Зрештою, замислимось над найсуттєвішим у цій історії - МОГЛИ ЗАГИНУТИ ЛЮДИ. Чи обговорювали б ми після того рівень чи частоту зарплат на підприємствах Пащенка? Впевнений - ні.

Сьогодні ми можемо тільки здогадуватись, хто і з якою метою знищив готельно-ресторанний комплекс "Patio di fiori". Знайти і покарати злочинців - справа честі для правоохоронних органів.
А замовники і палії повинні отримати зворотній ефект від очікуваного. Одним із способів досягти цього є наша реальна згуртованість та небайдужість у протидії кримінальному свавіллю.

Саме тому #Я_з_Патіо
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щиро дякую за підтримку. Дякую Богу за таких щирих друзів.
Відповісти