Додати запис

Останні новини по відкликанню «тушок»

Перша фаза відкликання успішно завершена – підписи зібрані та передані в ТВК.

Почалася друга фаза – робота ТВК зі списками лучан, які підписалися за відкликання «тушок».

Як ми і очікували, «тушки» прийшли на перше ж засідання ТВК та почали заважати роботі комісії. Робота ТВК є відкритою і присутність поки що депутатів на засіданні законом не заборонена. Проте втручатися в роботу комісії та перешкоджати її членам працювати суворо заборонено українським законодавством.

Частина 1 статті 157 Кримінального кодексу України визначає, що перешкоджання діяльності членам виборчої комісії при виконанні ними своїх повноважень карається обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від одного до трьох років.

Але «тушки» вже неодноразово довели, що плювати вони хотіли на українське законодавство, і тому вони намагалися перетворити засідання комісії на балаган. Коли їм це не вдалося, «тушки» перейшли на погрози.

Враховуючи повне незнання «тушками» українських законів спеціально для них пояснимо – відповідно до чинного законодавства ТВК ЗОБОВ’ЯЗАНА прийняти підписні листи, перевірити їхню справжність із залученням відповідних служб, та в разі, якщо кількість та справжність підписів буде відповідати нормам закону, ТВК ЗОБОВ’ЯЗАНА звернутися до керівних органів партії "Солідарність" та Радикальної партії Олега Ляшка та повідомити їх, що всі необхідні підписі зібрані. Після цього партії на своїх з’їздах мають прийняти остаточне рішення про відкликання своїх колишніх депутатів.

Тому всі спроби «тушок» тиснути на комісію не дадуть жодного результату окрім кримінальної справи по 157-й статті, яку обов’язково порушать проти «тушок», якщо вони не припинять порушувати закон.

Але серед всіх відкликанців головним антигероєм вчорашнього засідання ТВК став «тушка» Ткачук. Свою емоційну промову до членів ТВК з тремором в руках та налитими сльозами очима Євген Ткачук закінчив фразою: «А чого ви Запотоцького слухаєте? Він постійно каже, що приймає сильні ліки. То, може, ці підписи так само збирались і передавались «під ліками»…

Так, пане Ткачук, Артем Запотоцький змушений приймати ліки, бо поки ви захаращували Луцьк своїми МАФами «Смакота» та за копійки переписували на себе та всю свою рідню землю луцької громади, Запотоцький боровся за нашу країну на Євромайдані, за що і отримав кулю від снайпера.

Тому дай вам Боже ніколи не знати того болю, через який пройшов і проходить Артем Запотоцький! Щоб ви були здорові та кудряві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.