Додати запис

Де Палиця!? (Частина друга)

Після того, як я публічно поцікавився, де ж подівся Ігор Петрович Палиця і чому він не стоїть пліч-о-пліч з тими, кому влада “влаштовує репресії”, мені показали публікацію інтернет-видання “Волинські новини”. Там Палиця коментує акцію АТОвців, яка відбулася в п’ятницю, 11 серпня. “Бачиш, ти казав, Палиця зник. А він от – з заявами виступає” – казали мені колеги.



Прочитав я його коментар. І питань у мене з’явилося ЩЕ БІЛЬШЕ.

Ну, по перше, відповіді на питання “Де Палиця?” я так і не отримав. Фото використане старе, яким чином журналісти спілкувалися з Ігорем Петровичем – неясно. Було б хоча б відео, де очільник обласної ради коментує ситуацію на фоні Київського майдану, міськрайонного суду, “Директорії” чи хоча б сидячи в якомусь з безпечних луцьких ресторанів – я б зрозумів: дійсно, Палиця зі своєю командою, не ховається...

А так – просто текст, невідомо ким і коли написаний.

По-друге, якщо справді Палиця говорив те, що написали “Волинські новини”, то постає питання: а чи добре він думав, що говорить?

Він говорить про вчинення серйозного злочину. Причому вчиненого не ким небуть, а народним депутатом України.

1. Палиця назвав Лапіна «грабіжником і мародером». І озвучив факт мародерства: Лапін незаконним шляхом роздобув собі два автомобілі і мармурові унітази.

2. Палиця озвучив факт: Лапіну пропонували колосальну грошову винагороду – півмільйона доларів – за відмову балотуватися по ковельському округу.

3. Палиця натякнув навіть, що може знати причину підпалу як мінімум автомобіля Лапіна («Нехай чистосердечно зізнається, тоді, можливо, стануть зрозумілі причини підпалів та всього іншого»)

Я хочу, аби всі ще раз задумалися і зрозуміли: це говорить не просто перехожий на вулиці. Не просто політик. А посадовець високого рангу. Як зазначили самі «Волинські новини» у цій же публікації, Палиця очолює орган місцевого самоврядування, що представляє спільні інтереси територіальних громад сіл, селищ і міст у межах повноважень, визначених Конституцією України». (Певно автор публікації хотів підкреслити вагу слів Ігоря Петровича. Ну що ж – йому це вдалося)

Чому Ігор Палиця, знаючи про настільки серйозні злочини народного депутата, не звернувся з заявою в правоохоронні органи?

Чому Ігор Палиця, знаючи про настільки серйозні злочини народного депутата, не називає конкретики? Номери і марки машин, здобутих шляхом мародерства. Адреси квартир і будинків, де встановлені мармурові унітази? Чому вся конкретика, яка є у словах Палиці (про “500 тисяч доларів”) зводиться до слів покійної людини, які перевірити неможливо?

Чому, зрештою, Ігор Палиця каже про це волинянам не особисто? Не з трибуни обласної ради під час позачергової сесії? І тільки зараз! (він що – про них вчора дізнався?)

І насамкінець.... То ж все-таки: де Палиця???

P.S.
Чи, можливо, хай хтось інший заявить в правоохоронні органи щодо озвучених Ігорем Палицею фактів? Ну якщо вже в нього самого нема на це часу... Але тоді йому все ж доведеться знайти час приїхати на Волинь, аби дати свічення в якості свідка...
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли Палиця був депутатом ВР, тоді всі також цікавились де він. Один з найбільших прогульщіків ВР.
Відповісти
А що якщо голову обласної ради хтось викрав і утримує в темному підвалі? Он як Укроп ущемляють, може і нашого балагодійника десь закрили. громада мусить подбати про свого господаря і кормильця. пропоную зібрати підписи і написати заяву в прокуратуру та Сбу, поліцію про пропажу високочиновника і нашого пана. Нехай шукають. Я його вживу взагалі не бачив уже з півроку по телевізору
Відповісти
Я так розумію. Кожен злодій може стати меценатом і теоретиком МОРАЛЬНОСТІ, але з початку треба багато накрасти, щоб потім ділитися. А тим більше давати вказівки з Швейцарії, як діяти його підручним.
Відповісти
жрите друг друга.....
Відповісти
Не чіпайте його він зайнятий, схемку малює який супермаркет буде зводити на місці вигнаних підприємців на старому ринку....
Відповісти