Додати запис

Транспортна біда Луцька

Сьогодні мав нагоду познайомитися із начальником управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Анатолієм Миронюком. Я, як лучанин, очікував почути від цього поважного чоловіка з великим життєвим досвідом, стратегію розвитку транспортної галузі міста.

Сподівався, що чиновник, який місяць тому обіцяв створити офіційну сторінку управління в соц. мережі Фейсбук, проявить ознаки здорового глузду і розуміння необхідності бути прозорим перед громадою. Тим більше, що у сфері пасажирських перевезень у Луцьку існує безліч проблем, які постійно накопичуються. Натомість зіткнувся з cуб’єктом, який кидає слова на вітер, проявляє елементи ретроградного світогляду та не зацікавлений у модернізації транспортної інфраструктури Луцька.

Анатолій Миронюком заявив, що не бачить потреби у функціонуванні окремої сторінки, де б кожен лучанин міг би висловити свої зауваження та претензії до роботи громадського транспорту. Натомість, всі проблеми, які існують у пасажирських перевезеннях у місті цей типовий бюрократ пов’язав з проблемами в Україні. Та ще й погодився з тим, що скоро нам варто чекати занепаду транспорту до рівня індійського.

Я не розумію, що дана особа робить на цій посаді? Чи може цей чиновник похвалитися своїми досягненнями за рік роботи? Як він взагалі опинився на цій посаді? Може йому пора відправитися у Бангладеш, якщо його рівень менеджменту наближається до нуля, і там розповідати про систему, закони і визначення, принагідно катаючись переповненими брудними старими маршрутками та нарікаючи, яка погана держава і цей Всесвіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
маршрутки чудові - вальцманівські! Живемо по-новому...
Відповісти
Не варто так придератись. Просто він на законних підставах представляє не луцьку громаду, а перевізників.
Відповісти
Молодець, Андрій. В усьому розбирається. І швець, і жнець, і на дуді грець. І в своєму прізвищі помилки вже не робить.
Відповісти
Як же добре говорити і когось принижувати. А ти такий мудрий, спробуй сам модернізувати систему, десь взяти на це кошти. Почни з себе і з свого прикладу. У твої роки напевно хороший досвід за спиною.... Перш, ніж ображати когось, добре подумай.
Відповісти
Правдою неправду завжди образиш.
Відповісти
Системна помилка в мозгах. Перевезення пасажирів-складний і чутливий вид бізнесу, який діє по економічним законам. Втручання популістів(в т.ч. автора А.Білана) угробить будь який бізнес. Років 15 тому я переїхав з Луцка в Сімферополь. Громадський транспорт в столиці АРК був у жахливому стані. В десятки разів гірше ніх на Волині. Але вартість проїзду значно дорожча і пільговиків в рази менше. За 5-8 років повністю змінився рухомий склад. Все просто -автоперевізник повинен мати рівень рентабільності не нижче 12%. Все, крапка. Тоді оновлюється техніка, у водіїв біль-менш гідна зарплатня. Тоді можна вимагати культуру і комфорт обслуговування. Ляпайте язиками про "соціально незахищені" верстви населення скільки завгодно. Від цого металобрухту на вулицях Луцька меньше не буде. Зачекайте, вони незабаром ще горіти почнуть. Дай Бог, щоб люди не постраждали.
Відповісти