Додати запис

Відкликання луцьких депутатів-«тушок» триває

Шановні лучани!

Сьогодні проУКРОПівська більшість в міській виборчій комісії фактично «протиснула» свій проект рішення – про припинення ініціативи за відкликання депутатів.

Як тільки ми розпочали збір підписів за відкликання депутатів-«тушок» ми одразу помітили дивні зміни в складі міської виборчої комісії. В терміновому порядку Народний фронт, Батьківщина та ОППОблок замінили своїх людей в ТВК.

Нам стало зрозуміло, що таким чином власники «тушок» будуть робити все для того, аби не дати лучанам відкликати депутатів-запроданців. Таким чином УКРОП створив у ТВК свою більшість, до якої увійшли представники УКРОПу, ОППОблоку, Народного фронту, Батьківщини та Європейської партії. Дуже красномовна коаліція, яка ще отримає оцінку волинських виборців на майбутніх виборах.

Проти нас працювали не лише проУКРОПівські члени ТВК, а й Луцьке міське відділення реєстру виборців, які відмовилися перевіряти списки підписантів та пересвідчитись, що всі вони є виборцями Луцьку.

Але ми були морально до цього готові. На жаль, норми закону, які дозволяють відкликати депутатів, написані таким чином, що в «тушок» є широке поле для маніпуляцій. І майже в кожному випадку в Україні, коли відкликалися «тушки», вони намагалися поховати право виборців на відкликання депутатів своїми апеляціями до недосконалого законодавства та відсутністю чітко прописаної процедури. Але жодна процедура, відповідно до Конституції, не може скасувати право, яке гарантовано Законом України!

Саме тому ми неодмінно будемо направляти позов до суду, щоб скасувати рішення міської виборчої комісії та зобов’язати її звернутися до керівних органів «Солідарності» та «Радикальної партії Олега Ляшка» з вимогою про відкликання «тушок». Продажним депутатам не місце в Луцькій міській раді! Ми впевнені в своїй правоті та в перемозі. Зарано радієте, панове «тушки».

А народному депутатові Ігорю Гузю радимо підготувати якесь неймовірне пояснення для своїх виборців, чому його дві помічниці, яких він зробив членами міської виборчої комісії від Народного фронту, робили все для того, щоб саботувати роботу ТВК, щоб його побратими по Самообороні, представники "Народного фронту" Моклиця та Ніколайчук не стали депутатами міської ради замість продажних Козлюка та Ткачука. Ну і хай пояснить виборцям коаліцію Нарфронту з ОППОблоком в ТВК.

Про всі новини ми будемо повідомляти вас на цій сторінці: https://www.facebook.com/DeputatyGoodBye/
Разом переможемо!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.