Додати запис

Прокурорський «привіт» митникам



Усі митники – хабарники. Цей популярний стереотип спробували нещодавно довести працівники прокуратури, затримавши начальника Волинської митниці Віктора Кривіцького. Його звинуватили в отриманні хабара в розмірі… 50 євро та 50 доларів. Чуваки, ви серйозно? Вам самим не смішно?

З того, як розвивається "справа Кривіцького", можна з впевненістю сказати, що його хтось "замовив". Хто саме? Головний волинський митник обіцяв, що невдовзі сам "розкриє лаштунки брудного спектаклю"…

Я не схильний вважати, що Кривіцький святий і живе на одну зарплату. Але є один визначальний факт: Волинська митниця постійно перевиконує поставленні їй плани зі збору платежів.

Що це означає? Очевидно, що кількість "чорних" та "сірих" схем на Волинській митниці зменшується. А "біле" декларування і призводить до зростання доходів митниці. Напевно, що частина схем досі залишилася, але тенденція до детінізації дуже показова.

Половина від перевиконання планів митниці йде на будівництво та ремонт доріг. Цього року вже повністю завершили дорогу Луцьк-Львів. На черзі дорога Луцьк-Володимир-Волинський.

Особисто мені більше до вподоби рівненькі дороги, аніж набиті кишені контрабандистів.

Джерело: Конкурент
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Джинса.
Відповісти
Чесний митник, правдивий прокурор - оксиморони
Відповісти