Додати запис

Як я «чорну ікру» ложкою їв

Інколи хочеться себе побалувати і з'їсти чогось "едакого"… Наприклад червоної ікри. Та ще й НЕ на Новий рік! Уявляєте?

Розмороженої на прилавку не виявилося, а брати кота в банці не хотілося.

Аж тут погляд впав на 100-грамові коробочки "ікри" з ціною 12,90 грн. При чому однакову ціни мали як червона, так і чорна. Склад: желатин, барвники, ароматизатори, консервати.

Зазвичай, харчуюся правильно: намагаюся надавати перевагу шматкові м'яса перед ковбасою. Ніколи жодних проблем з травленням не мав. Вирішив: ризикну, спробую, яка ж вона, чорна ікра.

Так ось, це повне лайно! (Звісно, якщо наслідувати героя анекдота про "Мойша напел…"). Я з'їв зо три чайні ложечки і відклав в сторону. На смак – второсортна пластмаса, приправлена глутаматом натрію.

Через дві години першими здалися вуха. Вони почали горіти, немов їх хтось намазав перцем. Груди, спина, плечі пішли слідом і покрилися бордовими плямами. Було стійке бажання зняти із себе шкіру, щоб її було зручніше чухати. Прохолодний душ і таблетка "Лоротадину" зняли найнеприємніші симптоми алергії.

Але вона повернулася через добу після того, як випив безневинну склянку томатного соку. Довелося в страшних муках тікати з роботи. Ось і зараз, коли пишу ці рядки, стоїть дилема їсти чи не їсти мого улюбленого помідора?

П.С. Ніколи, ніколи не купуйте штучну ікру. Ні собі, ні дітям.

Джерело: Конкурент
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чревоугодие это грех.
Відповісти
Чревоугодие – победа тела над духом.
Это ервое звено цепи, которой диавол оковывает людей и влечет за собой как победитель пленников.
Чревоугодие уродует человека.
Відповісти
Чревоугодіє - це півкабана за один присід зїсти, а це прото іноді справді хочеться "чогось такого", і Андрій правий. А що, блядь, тоді їсти? В кефір ллють бензойну кислоту, щоб він "зберігався" 6 місяців, масло тваринне зберегло тільки свою назву, сири тверді (????)... Я змовчу. В копчені ковбаси сиплять фарбу, щоб красиві були, не цвіли і "збуджували" апетит. Власне, й ковбас немає. Є суміш шерсті, ріг, копит, ратиць, сіськи, піськи і хвоста, яка називається "ковбасою". Таку "сировину" отримують наші виробники з польських мясокомбінатів. Сучасні техноголоіх виробництва ковбас дозволяють виготовити це мясне "іздєліє" зі змивів мяса. Є багато сортів сардельок і сосисок, в яких таке зовсім не присутнє. Відсутні ГОСТи, ніхто ні за що не відповідає. До 1991 року ковбаса "Московська" складалась з 80% високоякісної жилованої телятини, 15% шпигу, решта - харчові барвники, спеції і натуральні смакові добавки. Чому хочеться ікри? Тому що вона недоступна. Це - як дівчина, яка довго "ламається" і на другу зустріч ще не дає. Дуже хочеться. Ікра корисна. Натуральна ікра - це 100% білок і 100% засвоюваності організмом. А те, що купив мій колега - це синтетика. Така ж, як пиво в мягкій упаковці, яким наповнює свої телембухи в барах сучасна молодь (по 2-3 кружки). Так можна пройтись по усіх "товарах". Той, хто виготовляє ковбаси, сам їх не вживає. Патологічна відраза.
Відповісти
Андрію, чого ви так повелися? Бо дешева?
Хороша річ дешевою не буває.
Дякуйте Богові, що живі
Відповісти