Додати запис

Ну що, вже всі зрозуміли, що Волинський укроп нічим не солодший за редьку з хріном

Це тільки недавно Волинський укроп став виглядати шушерою з підворотні і гопотою. На самому початку їхньої кар’єри було не так. На початку вони були такі бубочки, гарні, вгодовані, всі у вишиванках. Тільки і чути було від них – всіх догоним, перегоним, всіх збудуєм, перебудуєм, беріть з нас приклад і тому подібна лапша, яку щедро вішає на вуха довірливим виборцям новий політичний проект, який ставить собі за мету вкрасти все те, що не вспіли вкрасти до них.

Не можна сказати, що всі, хто голосував за Волинський укроп продались, ні, були такі, які щиро вірили цим вгодованим, гарним бубочкам у вишиванках. І після того, як віддали за них свій голос, отримали відчуття повного і глибокого задоволення – ну на кінець то заживем, і на нашу вулицю прийшов празднік. Не так сталось, як гадалось.

Про всі художества Волинського укропу писати не буду, там СБУ непогано так пише, куди мені з цією конторою тягатись. В СБУ, правда стиль такий сухий, без гумору і іронії, але укропська шушера так начудила, що навіть в СБУшників дуже гарно виходить писати і розповідати, бо є про що.

Тут варто написати інше – по області ціла купа шушери, яка не змогла на минулих виборах прорватись в депутати, побачила в Волинському укропі своїх ідейних колег і товаришів, з якими можна розвернутись на всю катушку. От до кого треба йти, от з кого треба брати приклад. Ця шушера почала забивати собі місця в укропських списках, і ясне діло почала давати гроші, а тепер що? Після того, як СБУ оприлюднило пару блогів, вся шурера прийшла в рух, бо укропський проект якби накривається, гроші ніхто не поверне, треба шукати інший проект, а його поки не має, і знову ж таки треба платити і платити. Одні невдачі і печальна, якщо можна так сказати загальним словом. А ще з самого укропу щурі побіжать шукати собі місця, знову ж таки конкуренція, ставки і цифри піднімаються, одне горе і нещастя.

А для самого Волинського укропу настали дійсно важкі часи, точніше для тих, хто утримує його зі свого гаманця. Треба більше платити своїм членам, аби не почали розбігатись, ще бажано зробити гарну міну при поганій грі і навернути якихось членів зі сторони до своїх членів, а це при нинішній політичній ситуації знову ж таки немалі видатки.

А, і ще одне, якщо хтось будете організовувати тимчасову слідчу комісію по діяльності Волинського укропу, то крім Луцька і власне цілої області не забудьте про Володимир – у Володимирі укроп також чудить конкретно і приробляє ноги всьому тому, що погано лежить.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у вашому "неУкропі" з виплатами все гаразд?
Відповісти