Додати запис

Кого атакує Ігор Гузь?

Нещодавно народний депутат Ігор Гузь оголосив про створення чергового кишенькового політично-громадського проекту із собою на чолі - Всеукраїнське громадське об’єднання «Атака».
Над назвою об’єднання, напевно, ніхто довго не розмірковував, а скопіював його з болгарської націоналістичної партії «Атака».
http://www.ataka.bg
Мабуть варто нагадати, що для Ігоря Гузя створювати, розвалювати та перебігати з партії в партію – звична і буденна справа. І робить він це регулярно. Швидше рак на горі свисне, ніж Ігор Гузь припинить займатися політичною міграцією.
У статті «Вчасна зрада – головне політичне кредо Ігоря Гузя» Сергій Шаповал детально проаналізував усі політичні перебіжки Ігоря Гузя.
http://www.volynpost.com/blogs/1348-vchasna-zrada--golovne-politychne-kredo-igoria-guzia
В кінці 90-х років Ігор Гузь вступив до лав ВО «Тризуб». 2001 року очолив «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» та того ж року вступив до лав «Нашої України». Гузь швидко розвалив осередок «МНК», а на його основі створив кишенькову організацію «Національний Альянс».
У 2008 році подався до партії Віктора Балоги «Єдиний Центр», згодом, опинив в лавах «Батьківщини». У 2010 році Ігор затесався у члени партії В'ячеслава Кириленка «За Україну», а вже наступного, 2011 року Гузь змінює своє партійне обличчя і стає «фронтовиком» у партії Арсенія Яценюка «Фронт Змін». З 2013 року Ігор став партійцем ВО «Батьківщина».
У 2014 рік притесався до «Народного Фронту» і нині очолює обласну організацію цієї уже не популярної політичної сили. Мабуть, розумію, що корабель партії Яценюка дав глибоку тріщину, Ігор почав всіляко загравати з очільником волинського «Укропу» Ігорем Палицею.
І ось нарешті пішов в атаку… Але хай народ не вводить в оману атакуючий гучнослівний Гузь. Бо його атака спрямована зовсім не проти бариг-олігархів, корупції, бідності і економічної кризи. Атакуватиме Гузь крісло нардепа, яке для нього стало метою і самоціллю діяльності. Перетворилося у рідне. Тому нове громадське об’єднання Гузя доцільніше було б назвати «В атаці за тепле крісло».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець Ярослава,інфа своєчасна і доцільна.Потрібно буде ще перед виборами її опублікувати.
Відповісти
Це та сама Ярослава яка на виборах взяла 12 голосів?
Відповісти
Яка разніца скільки голосів. Зате аналізувати вміє, нічого лишнього, а факти вперта річ.
Відповісти
Ще один володар перехідної будьоновки! Як же швидко вони знаходять одне одного. Попри Майдани та ідеологічні ніби розбіжності :)
Відповісти