Додати запис

17 жовтня: політичний вінегрет vs гречка, хто кого?

Люди я вас люблю. Навіть тих хто каже, що 17 жовтня буде багато політичних контрацептивів на акції "Велика політична реформа". І чур мене стояти там поміж ними, бо хоч вимоги правильні, але я Д'АРТАНЬЯН.

Комусь вимоги замалі, засолодкі, задестабілізаційні, завідкриті, заобмежені і ше якісь "за", "за", "за", я вас все рівно кохаю і ні в чому не переконую.

Люблю і тих, хто як і в 14-му, поїде боронити своє майбутнє тільки тоді коли буде місиво, бо мовляв інші акції неефективні, але тільки воно починається диванно-фейсбучних героїв завжди не видно на вулиці.

Я не в захваті від політичного вінігрєту 17 жовтня, але мене лякає перспектива і далі жити в країні, де людей прикормлюють під вибори МАЖОРИтарні кандидати, де злочинці шукають прихисток в недоторканності і де немає незалежного суду.

Знаєте друзі, в українців трапляються дива, коли вони починюать забувати про гетьманські булави, а зосереджуються на меті, принаймні в 14-му я в цьому переконався і тому 17-го жовтня буду в Києві.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Абсолютно підтрумую автора, треба їхати на Київ і закінчувати з гречкосійством
Відповісти
Може треба закінчити з гречкосійством На Волині. Всі мовчать і ніхто не хоче признати,що фонд Палиці є фактичним підкупом виборця. ЦЕ КРИМІНАЛ.
Відповісти
А палиця цьому чмові не по зубам
Відповісти