Додати запис

Хто ви, містер Поліщук?

Факт перший: один з радників луцького міського голови Ігор Поліщук (прямо скажемо – займач далеко не найавторитетнішої посади) їздив до Лісабону на кошт Ради Європи і представляв там наше місто.

Факт другий: на сайті Ради Європи його чомусь назвали «виконувачем обов’язків мера» (що може пояснити, чому Поліщука прийняли за того, хто має право представляти Луцьк на міжнародній арені).

Факт третій: разом з Поліщуком до Європи за кошт міського бюджету їздив заступник міського голови Олександр Рачков. (При цьому у скільки лучанам обійшовся його вояж – чиновник не зізнається).



* * *

Як на мене, по кожному з цих трьох фактів лучани в праві вимагати у цих осіб пояснень. При тому пояснень чітких, спокійних і переконливих.

Що, натомість, робить Ігор Поліщук? Пише у Фейсбуці зверхній та істеричний текст. У ньому журналістів, які виявили ці факти, обзиває «поціновувачами гаряченьких та жовтих новин». А видання, які ці факти опублікували «інтернет-помийними ямами».



Не буду багато говорити про те, що спосіб вести діалог з журналістами у стилі «ви продажні, а я білий і пухнастий» ні одного чиновника ще до добра не довели (доведено Януковичем і ко).

Натомість давайте глянемо на ЄДИНИЙ ДОКАЗ, який, на думку Ігоря Поліщука, мусить заткнути рота усім, хто бачить щось підозріле у цій ситуації.



Поліщук коментує: «У документі Ради Європи з переліком учасників заходу чітко зазначено: Mr. Ihor Polishchuk, Advisor to the Mayor, що в перекладі означає радник міського голови. Так що придумана "титанами журналістики" історія про мера-"самозванця" не пройшла і не має нічого спільного з дійсними обставинами».

Складається враження, що оприлюднений Поліщуком документ – це, як казав булгаківський професор Преображенский «окончательная бумажка! Фактическая! Настоящая! БРОНЯ!»

Чи це справді так? Сумніваюся. Бо у цьому авторитетному документі, яким Поліщук намагається заткнути рота журналістам, біля прізвища Олександра Рачкова стоїть скорочення «Mrs».

Так в англійській мові позначають статус одруженої жінки.

ЖІНКИ!!!

* * *

Рачкова в авторитетному документі обізвали жінкою.

Хтось уже побачив тут привід для масних жартів про «європейські цінності». Але я запитаю серйозно:

Чи можуть лучани вірити документу, у якому допущений такий ляп?

Чи можуть лучани вірити, що цей документ дійсно оформляли у Раді Європи?

Чи можуть лучани вірити Ігореві Поліщуку?..
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як може на даний момент бути посада-радник міського голови,якщо мер міста давно помер,а ці радники що?кому вони радять,і за це получають зарплату-нема МЕРА-нема радників,ви що там у мерії маку наїлись,таку пургу несуть-ЖО..
Відповісти
Цю пісеньку про гранти ми вже десь чули, здається зі Швейцарії лунала, пісня є, а грантів досі немає.
А так як яблучко від хазяїна не далеко котиться, то і співає воно ту саму пісеньку.
Місто занепадає. Грошей на добудову школи №27 немає, а на ялинку та інсталяцію якоїсь іграшки є аж БІЛЬШЕ МІЛЬЙОНА!!!
То не радник "мера", часом, нарадив недалекому пустоцвіту таку забавку зробити? В Лісабоні, мабуть, побачив?
Відповісти
пан, котрий манданіст, взявся за суддівство?
Відповісти
Кому вірити??? Закінчений шахрай і злодій розказує як нам буде добре хити!!!
Відповісти
То мабуть містера запрошували з дружиною поїхати, ну він і поїхав, європа толерантна, зрозуміє.
Відповісти
Страх бере як подумаю хто дорвався до влади у Луцьку
Відповісти