Додати запис

Що новий 2018 рік нам готує за арійським гороскопом?

Україна – Богом дана країна, де родюча земля, лірична музика, духовні пісні, весела вдача і мудрість людей. Трудолюбиві люди з розвиненими творчими здібностями, прагненням споруджувати, а не руйнувати, тяжінням до порядку. Народ терплячий, але довго роздумує, обережний, часом нерішучий, надзвичайно довірливий. Наділений практичним розумом, в господарських справах завжди намагається бути самостійним, у відповідальних справах покладається на колективну думку. Незадоволений владою. Диктаторський режим в українців непопулярний. Завжди підпорядковувався військовій демократії, обираючи собі отамана (князя, гетьмана) одного з кращих, сильніших, розумних і найсміливіших.

Кожен з нас, хто нині живе і працює, творить і воює, з нетерпінням хотів би знати про завтрашній день, заглянути в майбутнє: а що буде завтра, через місяць, чи рік? Давайте і ми звернемося до древніх астрологів і заглянемо в арійський гороскоп.

Цикл давньоарійського гороскопа землеробів¬-аріїв перевищує китайський практично втричі. Тридцять два роки циклу відібрані аріями у відповідності з часовою тривалістю обертання планети Сатурн навколо Сонця. Цей гороскоп більш близький і зрозумілий для нашого народу, ніж спрощена, розрекламована й популяризована, як нині все східне, все китайське, її наступниця – східна система.

Кожен з 32 років має певний символ, пов'язаний з однією із тварин – тотемом. В ньому уособлюється особлива символіка і властивості, які людині, що народилася у даний рік, потрібно в собі виховати. Кожному тотему протистоїть свій антитотем, який попереджає про спокуси, вготовані людям даного року народження. Тотем року народження підказує, що і як потрібно робити, аби стати достойним харизми. Потурання своїм недолікам призводить до того, що й у зовнішності людини проявляються риси антитотему – це початок деградації особистості.

Цікава відміна арійського гороскопу від інших гороскопів – це дуальність. Передбачається, що людина народжується в цей світ, володіючи добром і злом у рівних пропорціях. В його власних силах самостійно виховувати в собі всі гідні риси тотема-покровителя, або ж піддатися спокусам і впритул наблизитися до антитотему. Також існують і особистості з нейтральним характером. Втім, рівновага в такому випадку дуже хитка, щоб можна було зберігати його у всіх ситуаціях.

Чим ви ближче до образу свого тотему, тим більше шансів знайти вищий захист від проявів зла, тим більше і сильніше вас захищає родовий Егрегор, духи наших предків. В арійському календарі рік починається в березні, коли Сонце входить в Овен. Початок року за арійським гороскопом настає в день весняного рівнодення, 21-22 березня. Народжені в лютому-березні (до 20 числа першого місяця весни) потрапляють під вплив обох тотемів. Люди, які народилися у лютому¬-березні (до 20 березня), потрапляють під вплив тотемів минулого і наступного років.

Згідно гороскопу древніх Аріїв 2018 рік це - рік Їжака - 1922, 1954, 1986, 2018рр.

Символ відображає відданість, вірність і надійність. Дане тварина хоч і колюче, але досить господарське. Люди, народжені в рік цього символу, мають завзятий характер, стійкість, вміння відстояти своє.


Це - рік благодаті, непередбачуваності та свободи. В цьому році можна зіштовхнутися з несподіваним. Їжак колючками проштрикує світ Пітьми і, або перемагає, або його добре струшує. Їжак нагадує домовика із народних казок – такий же непередбачуваний, зовні трохи метушливий. У нього, як правило, велика голова, скуйовджене волосся, загострений ніс та досить нудний голос. Такі люди володіють чудовою пам’яттю, особливо зоровою, дуже прискіпливі, полюбляють чіплятися до деталей, ≪проколювати≫ на дрібничках. У дружбі вірні. Однак в позитивних рисах присутні нейтральні і негативні нюанси – непередбачуваність, метушливість і педантичність.

Антитотем проявляється, коли людина стає нерозбірливою у зв’язках та контактах, зовні прилизана, залюбки мириться з брехнею та зраджує друзів. Ляклива, капосна, любить усіх журити і при цьому відчуває повну безкарність.

Підготував Олександр Середюк,
історик і етнограф,
член Національної спілки краєзнавців України
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Україна - пласка територія, що укладена на трьох китах. Все в ній саме най, най, найкраще і все із себе. Сонце встає із заходу і прямує на схід. По молодих Карпатах бігав маленький Ісусик, але його вкрали кляті жиди, а москалі викрали все решту. Отак плачемо і заздримо ...
Відповісти
На городі бузина, а на кухні - дідько!
Відповісти
І я хотіла б знати про завтрашній день. Чи відновите Скансен? І як, без фінансування?
Відповісти