Додати запис

Не вішайте ярлики зради. «Учітє матчасть»

Декілька слів про "зраду", чи піар на темі. Отже по порядку:

Всі чули? Збитки заподіяні від терористичних актів відшкодовує держава (згідно ст.19 закону України про боротьбу з тероризмом). Я проти цього, а ви?

1. У Проекті Закону про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях (7163, або більш відомому як проект про деокупацію) "лнр" і "днр" автоматично визнаються як структурні підрозділи окупаційного режиму РФ, ЯКІ ДІЮТЬ В ІНТЕРЕСАХ ДЕРЖАВИ-АГРЕСОРА. І це СТВОРЮЄ ДЛЯ НИХ І ДЛЯ РОСІЇ ЗОВСІМ ІНШІ, ЗНАЧНО СЕРЙОЗНІШІ, ПРАВОВІ НАСЛІДКИ. І це головне. Це означає, що ми позиватимемось до держави-агресора = до росії, і не дамо їй спригнути на сказане вище.

2. Не треба пропонувати мені в цьому законі згадувати про мінськ (я проти легітимізації в національному законодавстві підписів захарченка та плотніцького).

3. І не треба заставляти мене виділяти в цьому законі окремо статусність "лнр" та "днр". Я навіть проти того, щоб в змі згадувати слова лнр днр і новоросія. Щоб не придавати їм статусу якогось квазіутворення. То є шавки раші.

7163 - Це базовий закон-стратегія України.

А ось в рамкових ми можеио говорити і про "лднр", і про візи з росією (я співавтор), і про розрив дипломатичних стосунків (я співавтор).....

Не вішайте ярлики зради. "Учітє матчасть".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка убогість, а не коментар закону нардепом. Жодного аналізу, а лише тупі наїзди. І це нардеп???
Відповісти