Додати запис

Питання не в тому, що було вчора, а в тому, що буде завтра

Ви помітили як систематично та цілеспрямовано укропиши почали виправдовуватись за вкрадену землю? Поміточка «sponcored» (за бабло) біля тематичного посту Поліщука у FB – це вже знак, що вони дійсно перенялись цим питанням. І таки правильно. Бо якщо розібратись – причини виправдовуватись є.

«У всьому винні папєрєднікі! Вони розікрали землю», – коротко про зміст виправдовувань.

Абсолютно погоджуюсь. А тепер давайте розберемось, не з цифрами, намальованими в уяві Поліщука, а з прізвищами папєпєрдніків. Та-дам, а тут знайомі обличчя! Ткачук Євген, знаний земельний рішальщик. Він же голова земельної (!) комісії. Ой. Андрій Козюра? Так він же голова «архітектурної» комісії! А хто тут ще у нас? Пустовіт? Сам великий і могутній Пустовіт? Чекайте, не може бути! Сам Ігор Ігорович Поліщук з Дендіберіном в прикуску?

Я перепрошую, ви мали на увазі папєрєдніків, чи паслідовніків? Врешті, яка різниця, це ж все одні і ті ж люди!

З протестувальників 28-го лютого тільки Павло Данильчук до цього був депутатом міської ради. Але на зло всім вам він прославився саме своїм опозиційним ставленням до більшості.

А може ви мали на увазі мене? Типу я вам «експерт» якийсь не такий. Так ви ж самі ходили по закутках і хіхікали: «заступник міського голови з повноваженнями начальника відділу». А тут раптом виходить, що в мене були повноваження тирити землю гектарами? Депутати і тільки депутати приймають рішення про виділення землі. Тому перш ніж звинувачувати когось, подивіться на себе в дзеркало.

Ви хочете сказати «так завжди було в минулому!». Ок. Погоджуюсь. Але мені важливо, щоб такого більше не було в майбутньому. «Чому не лобіював…», «Чому не виступав…», «Чому не протестував…», бла-бла-бла. Беріг сили на вас! Задовольняє така відповідь?

Мені немає чого виправдовуватись. І вам, лучани, також немає чого виправдовуватись. Вчора ми обговорювали проблеми на кухні, сьогодні – в сесійній залі. Що не так? Не подобається? Питання ж насправді не в тому, як все відбувалось вчора, а в тому, що буде завтра.

Лучани, ті, що ніколи не крали землю, звертаюсь до вас. Вас більше. Ви сильні. Не будьте байдужими і не дайте укропишній плісняві заполонити ваш мозок. Їм треба, щоб ви мовчали...

А що треба вам?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нам треба, щоб було порушено кримінальну справу за дерибан землі, щоб 23 покидька на чолі з пустоцвітом і полішуком пішли на нари, щоб розігнали цю укропівську дерибанду і палиця перестав бути поміщиком, лучани - це вільні люди, а не крєпостні.
Підстав для того більше ніж треба, але очевидно, що комусь платять, і той, хто мав би стати на захист інтересів громади, відсиджується в теплому кабінеті, щоб потім мати високу пенсію і пільги.
Майдан був занадто лояльним. Нечість повернулась.
Відповісти