Додати запис

Вибір 2019 є! Його треба робити свідомо!

Вибори 2019. Для більшості - це чергові очікування отримати краще життя тут і зараз. Але як би це смішно чи прикро не звучало, незалежно від того, хто стане 6-м Президентом України, змінити своє життя реально може лише кожен особисто. Лише від того, кого Ви бачите зранку в дзеркалі залежить, як Ви проживете свій день, місяць, рік, життя. Що будете їсти і чи взагалі будете їсти? Можливості насправді безмежні.
Поряд з тим, є так звана соціальна складова нашої поточної життєдіяльності. Від свідомої позиції і адекватної оцінки дійсності кожним українцем залежить яким курсом далі буде розвиватися наше суспільство і держава.
На моє глибоке переконання, кожен з четвірки лідерів президентських перегонів може задати серйозний імпульс до розвитку нашої країни. Кожен буде прагнути завершити війну і розвинути партнерські стосунки з сусідніми державами. Без цього ніяк. І це та функція, яку повинен виконати наступний Президент України. І я очікую, що він її виконає.
Чи зможе він швидко покращити життя кожного? Навряд. І цього навіть не варто очікувати, щоб потім не розчаровуватися. Врешті - решт, економічна і соціальна політика - це повноваження Уряду. І тут насправді маємо серйозні системні здобутки. Є перші результати, напрацьований покроковий план виходу з депресії, стимулювання економіки і підвищення соціальних стандартів. Як мінімум діючий Уряд допрацює до парламентських виборів. А формування нового Кабінету Міністрів - це буде результат домовленостей нового Президента з новообраним депутатським корпусом Верховної Ради України.
Так за кого ж голосувати? Моя позиція, варто голосувати #свідомо за того, за кого плануєте голосувати в другому турі. Бо оцих 39 кандидатів в наших реаліях - це просто маніпулятивна технологія розмити голоси сильних конкурентів: Порошенко, Тимошенко, Гриценко чи Зеленського.
Як ніколи, на цих Президентських перегонах 2019 вибір є! Його потрібно робити свідомо!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.