Додати запис

Частина 2. Політтехнолог та майже син.

Пробуємо і далі розібратися над тим хто є головним «регіоналом» Володимира. Частина 1 тут:

http://www.volynpost.com/articles/1743-hto-vin--golovnyj-regional-volodymyra

Якщо говорити про Сергія Ковальчука, що не один раз марно намагався пройти до парламенту, не можна не пригадати теплі почуття, які міський голова Саганюк плекав до головного політтехнолога та керівника виборчого штабу прихильника Януковича – директора місцевого педколеджу Миколи Савельєва. Саме Савельєв керував міським штабом Віктора Януковича у 2004 році, саме він був змушений «каятися» на міському Майдані, саме він керував штабом Сергія Ковальчука, коли той востаннє спробував стати народним депутатом на позачергових виборах у 2014 році, і саме його всіляко захищав Петро Саганюк, який зумів кулуарними перемовинами зберегти Миколі Григоровичу не лише посаду, а й включити у списки партії, спочатку «Солідарність», а потім Блоку Петра Порошенка.

https://ar.volyn.ua/2015/09/23/solidarnist-minus-odyn-kandydat/

Правда, на заваді став Валерій Діброва, давній опонент Саганюка. Тому, щоб втішити керівника освітньої установи, його взяли у список БПП на місцеві вибори у 2015 році, де першим номером списку був вічний мер Петро Саганюк.

https://www.cvk.gov.ua/pls/vm2015/pvm056pid102=879pf7691=879pt001f01=100rej=0pt00_t001f01=100.html#65

А щоб повністю підсолодити та вгамувати біль свого постійного політтехнолога Петро Саганюк вирішив порушити клопотання про присвоєння йому звання заслуженого працівника освіти, але забув про його причетність до штабу клятих регіоналів.

Хоча не забував він клопотати про своїх вірних друзів і в часи Президента, якого так паплюжить сьогодні… Та й орден «За заслуги» І ступеня з його рук не соромився отримувати. А можливо відмовився?

https://www.volynnews.com/news/society/khto-z-komandy-volynskoho-mera-maye-nahorody-vid-yanukovycha/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.