Додати запис

Так і будете мовчати, пан Зеленський?



Гіршим за диктатора може бути тільки президент-боягуз. У той час, коли наші хлопці усіма силами намагаються допомогти білорусам протистояти російському тиску та відвоювати можливість жити у самостійній державі. У той час, коли депутати Ради створюють міжфракційне об'єднання "За демократичну Білорусь", намагаючись таким чином привернути увагу світової спільноти до свавілля, яке чиниться в братерській республіці. Зеленський відмовчується, вважаючи за краще не помічати те, що відбувається під боком у України.

Куди ж подівся ваш натиск та понти, пан Верховний Головнокомандувач? Чи вони закінчилися ще у Золотому? Якщо Ви не здатні прийняти вольове рішення, народ України прийме його за Вас! Тільки дайте нам таку можливість! Не заважайте!

Із таким проханням ми не раз письмово зверталися до Вашого офісу. Із таким проханням ми надсилали петицію на Ваш сайт. Який кримінал Ви та ваші лакузи знайшли в її тексті, якщо відмовилися її оприлюднювати?! Чи ви просто злякалися, що вона набере необхідну кількість голосів (а це б неодмінно сталося) і треба буде щось робити, ворушитися?

Допомога громадянам республіки Білорусь в їхній боротьбі із злочинною владою та російською окупацією

У 2014 році ми боролися за право жити в самостійній європейській державі, і весь цивілізований світ підтримував нас у нашому прагненні. Чому тоді, маючи десятирічний досвід ефективного опору тиранії, ми відвертаємося від Білорусі? Поставити українсько-білоруські стосунки на паузу, заморозити контракти - це все, що змогли придумати представники влади? Наша бездіяльність не тільки негативно позначиться на самій білоруській республіці, яка із поліцейської держави перетвориться на концтабір, який курирує Росія, але й на нашій країні та зокрема на її економіці.

Тому я пропоную:

- Створити державний фонд для допомоги білоруському народові, куди кожен громадянин нашої країни зможе перераховувати посильну фінансову допомогу братській республіці.

- Сформувати резерв із співробітників правоохоронних органів, а також із представників патріотичних організацій, які мають досвід протистояння російській агресії.

- Залучити ЗМІ до висвітлення подій у Білорусі, не допустити спотворення інформації.

Варто пам'ятати, що білоруси у числі перших простягнули нам свою руку допомоги. Вони словом та ділом підтримували нас під час Революції Гідності, билися з окупантом на сході України. Давайте ж відповімо добром на добро: проявимо співчуття до проблеми братського народу.

Оскільки Ви не хочете прислухатися до громадян, текст петиції ми розмістимо на всіх можливих ресурсах. І кожен, хто це побачить, хай висловиться з цього приводу, а в ідеалі - допоможе поширити інформацію про наші ініціативи. І тоді, мабуть, той, хто назвався слугою народу, хоча-б якось відреагує.

Ми пам'ятаємо про те, що білоруси підтримали нас на Майдані, як вони допомагали у війні з окупантами на сході України. Прийшов і наш час надати їм дружню підтримку. І якщо Ви, пан Зеленський, не поділяєте наших поглядів, то Ви не наш президент!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто, свою власну країну на майдані на друзкі рознесли, а тепер це саме і білорусам пропонуєте? Явно, явно проявляються наслідки скорочення місць у психлікарнях....
Відповісти
Пан Головнопердячий
Відповісти