Додати запис

Журавський – брехун!

Як відомо, минулого тижня громадськість та всі небайдужі обурились введенням нового сталінського закону «про наклеп», який існуючим режимом розроблений для згортання свободи слова, та як інструменту, який дозволить узаконити тоталітарні принципи усунення неугодних від влади або громадської діяльності.

Працівники ЗМІ, культурні та релігійні діячі підтримали численні протести проти намагання існуючого режиму затвердити тоталітарне законодавство. Резонанс досяг апогею, коли європейські діячі та Рада Європи висловили незадоволення згортанням свободи слова в Україні.

Під таким тиском громадськості влада та автор законопроекту Віталій Журавський, вирішили заявити про нібито відкликання скандального законопроекту «про наклеп».

Однак, як виявилося, - це звичайне словоблуддя та брехня, яку завідома поширюють для заспокоєння громадськості, - до певного часу, звичайно ж…

Як пояснили експерти з «ЛігаЗакон», згідно ст.104 Регламенту ВР, депутат не має права відкликати проект після включення законопроекту до порядку денного сесії Верховної Ради.

І тільки до його прийняття в першому читанні проект може бути відкликаний за рішенням Ради і знятий з розгляду. В іншому випадку, це можливо тільки через прийняття постанови ВР про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття проекту в першому читанні.

Тобто нас, українців, знову намагаються «приспати», а тому цей «законопроект» у потрібний час буде знову легалізований і набуде юридичної сили. То ж – будьмо пильними, інакше скоро повернуться сталінські часи…
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви всі як думали? Харківські угоди, мовний закон , тепер закон пронаклеп --- галасуйте за ПАКРАЩЕННЯ!
Відповісти
пісєц підкрадається все ближче((((
То тіпа риги все собі загребуть, і будуть дрюкати усіх неугодних?
Відповісти
Не можу повірити,що наш "ГАРАНТ" про цей закон нічого не знає.Та
рука Чечета ніколи не підніметься без вказівки СПЕЦІАЛІСТА по ЛЯПАСАХ,які допускає "ГАРАНТ"! Тут,очевидно вимальовується те,що
таку вказівку Журавський отримав,а потім ВФЯ виступає і робить гарну міну при поганій грі,що,начебто,це була особиста ініціатива Віталія?! Та ніколи ПРецидивістів НЕ ЗРОБИТЬ і одного кроку без ОДОБРЄНІЯ з Межигір*я! Це,невдала потуга показати світові,що...БАЧИТЕ,ЯКИЙ У НАС ПРЕЗИДЕНТ і ЯКА У НАС ДЕМОКРАТІЯ. ЛЮДИ,НЕ ВІРТЕ ВОВКАМ В ОВЕЧІЙ ШКУРІ!!!
Відповісти