Додати запис

Опозиція панікує, їм нема з чим іти до виборців

28 жовтня ми будемо робити вибір на користь тієї чи іншої політичної сили.

Як керівник обласної організації Партії регіонів я відповідально заявляю, що ми все зробимо для того, щоб вибори відбулися чесно і прозоро. Ми поважаємо позицію та право вибору кожного громадянина.

Ми хочемо, щоб була чесна боротьба, конкуренція політичних програм, програм розвитку, зроблених справ.

Партія регіонів зацікавлена у якісному та прозорому виборчому процесі. Ми ретельно готуємо людей, які від нашої партії задіяні у виборчому процесі, проводимо навчання та семінари. Наші представники готові до цієї нелегкої роботи, налаштовані лише на конструктив, вони працюватимуть якісно, їх робота буде ефективною та чесною.

Ми, Партія регіонів, запросили велику кількість міжнародних спостерігачів, окремі уже працюють на Волині, нам потрібна об’єктивна та правдива оцінка виборів. Тоді як наші опоненти зацікавлені в іншому, вони вже говорять про фальсифікації, критикують закон про вибори, за який самі ж і голосували. Свого часу опозиція сама внесла сімнадцять поправок із двадцяти до чинного Закону України «Про вибори народних депутатів України».

Тоді опозиція з парламентської трибуни заявила: «Цей закон дає можливість провести демократичні вибори. Він є чинним, оскільки пройшов експертизу Венеціанської комісії».

Тому, питається, до кого, власне, претензії? До самих себе? Або винні експерти Венеціанської комісії, які нарадили Положення закону, що допускають фальсифікацію виборів? Все це гра з боку наших опонентів, притому нечесна.

Якщо ж відкинути вбік істеричні заяви, то суть цих звернень полягає у визнанні простого факту: об’єднана опозиція програє вибори. Вони фактично визнають поразку своєї політичної сили за місяць до голосування.

З іншої сторони, такими заявами та звинуваченнями опозиція ставить під сумнів мудрість та розсудливість українців, які робитимуть свій вибір. Це залишиться на їх совісті, тому що всі, хто брав участь в роботі дільничних комісій, знає виборчий процес, твердо можуть заявити, що у день виборів при такій кількості спостерігачів, представників у комісіях від різних партій та кандидатів, зробити щось протизаконне просто неможливо. Контроль буде дуже жорсткий.

Тому, вибори відбудуться, і українські громадяни зроблять свій вибір.

Як провідна політична сила країни – Партія регіонів йде на вибори з чіткою передвиборчою програмою. Ця програма є продовженням проголошеного плану дій Президента України, його програми «Україна для людей», з якою Віктор Федорович Янукович переміг на президентських виборах. Є лише одна стратегічна програма розвитку України, і найголовніше - ця програма є реальною. І це відрізняє сьогоднішню владу від попередньої.

Все оцінюється в порівнянні. Я думаю, що кожен з нас може оцінити все те, що зроблено за цей час. Дороги, школи, дитячі садочки, лікарні, театри, музеї, десятки об’єктів на Волині. І це лише початок масштабної розбудови краю. Ще більше нам потрібно зробити, у нас попереду ще багато справ.

Впевнений, що при підтримці Президента України Віктора Януковича та уряду ми впораємося з нашими завданнями.

Люди хочуть стабільності і добротних умов для життя і праці. Це є і буде пріоритетом нашої роботи, пріоритетом Партії регіонів.

Партія регіонів взяла політичну відповідальність як провідна політична сила за стан справ в країні. І Партія регіонів буде тримати звіт перед громадянами.

Якщо ми говоримо про цивілізовану, європейську перспективу України, то громадянам, насамперед, потрібна зрозуміла стратегія розвитку. Це не гасла і заклики. Це плани, програми, проекти, рішення та дії. А ще - конкретні результати.

Потужна, самодостатня, незалежна держава - це масштабний загальнонаціональний проект. Це національна ідея, яка усіх нас об’єднала!

Партія регіонів абсолютно відкрита для діалогу та спільних дій з іншими державницькими політичними силами. Відкрита і налаштована на ефективну і конструктивну співпрацю.

Я хочу подякувати усім вам, шановні волиняни, за розуміння та підтримку, виваженість та принциповість, які для нас дуже багато значать. Ми працювали і будемо працювати разом!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лишь бы вам было с чем удирать от избирателей.
Відповісти
Результати ПР ми маємо можливість спостерігати з кожним принятим безглуздим законом чи законопроектом у Верховній раді!
Відповісти
це ви панікуєтє , риги , бо вам точно капец після цих виборів!
Відповісти
Я вже перестав дивуватись рівнем інтелектуального розвитку цього кабардинця. Так і будемо жити, коли люди такого рівня будуть у владі.
Відповісти
Подейкують, що Башкаленко прикупив Любомльський ринок? А плакався в жилетку, що мала зарплата. Був же час, коли журналюги просили його відкрити рахунок, аби скинутись по гривні-другій. Як Україні позбавитись цієї бідоти? Проблема.
Відповісти
Не опозиція панікує, а башкаленки. Він рекомендував у Нововолинську, як треба проводити вибори. Щось нагадує передсмертні судороги.
Відповісти
У Януковича спраді є талант : зібрати все idioto sapiens в одній партії!
Тільки Україні від цього біда,....можливо потім буде легше це гавно вичищати.
Відповісти
Хто на виборах проголосує за цих джигітів, той одночасно проголосує проти своїх дітей і онуків. Памятайте це!
Відповісти
Читая этот бред Башкиленки удивляюсь как я мог за них голосовать. Это же фальсификаторы, воры и проходимцы. Нет лучше уж за коммунистов голосовать.
Відповісти