Додати запис

Мєндєлєєв плаче

У 2004 році і у нас зявився маргінальний лідер регіонального масштабу.

В наше життя стрімко увірвався свій герой, який зайняв почесне третє місце поруч з Вєркою Сердючкою та Поплавським.

Чому третє? Тому що, якщо помножити на два – завжди вийде шість. А про це завжди писав великий український поет Антон Павлович Чехів після брифінгів з Анною Ахмєтовою.

Цей дядя всіма правдами й неправдами вдерся в густі непрохідні ліси – хащі української політики. Вимостив собі добрячу барлогу в Межигір’ї. Пустив два корені, і очевидно зробить все для того, щоб стан перманентної чісто чєловєчєскої нірвани був всігда, - спасібо жителям Донбаса.

Колись він любив поїзда. Но досі Данбас порожняк нє гоніт – тепер він граєцця самольотиками і вертольотиками. Цей макіївський Конфуцій в печінках сидить зі своїми перлами великому і прекрасному українському народу.

Народ сміється до сліз. Але макіївському цього мало. Широка натура прагне безмежжя – високого і глибокого. Саме тому він вирішив доконати ще й великий і прекрасний американський народ.

В Нью-Йорку він гордо і скромно заявив: «вчєра била процедура фотографірованія с прєзідєнтом Обамой, і во врємя етой короткой встрєчі – короткій такой обмєн інформації… прєзідєнт Обама поінтєрісовался как ідут поставкі оборудованія для лабораторіі, которую ми строім в Харьковє, которая будєт работать на нізко абагащоном Іранє. Я сказал, што оборудованіє поступаєт по графіку».

Судячи з усього іранський президент про наміри українського - не здогадується, і навіть не знає, що таке «пакращєння життя вже сьогодні». А ми, звичайно, нетерпляче чекаємо виборів, щоб відгадати цю загадку – кого ж він так «нізко абагащаєт», «абагащал» і головне – «будєт абагащать»?

Українці народ терплячий, - до пори, до часу. Може саме тому на «скромной квартірє» ґаранта його гості і другіє домашніє житєлі досі ходять в американських валянках голосно та смачно хрумкаючи наколотими американськими апельсинами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Федосюк - нормальний чоловік, хороший видавець (видає, головним чином, інтелектуальну літературу і рятує наше суспільство від тотальної темряви), а от як "пісатєль" -ніякий. Не кожному це дано. Я б тут поставив заголовок: "Менделєєв відпочиває". Але буду голосувати за Федосюка.
Відповісти
Вуса в нього класні. Краще в наш драмтеатр в масовку пішов, бо як лідер він заслабкий. В парламентів книжок не читають, то там його не надто будуть чествувати
Відповісти
Та ну. Якби опозиція висунула цього кандидата, то не було б питань, хто переможе. Він має особистий рейтинг + рейтинг опозиції. І Луцьк має достойного кандидата.
Відповісти
Что хотели сказать? Честно, не могу уловить основной мысли.
Відповісти
як мінімум - у Федосюка біографія не пов*язана з кримінальним минулим, або гешефтними оборудками, на відміну від інших кандидатів. + переконаний націоналіст, тоді як інші - мислію растікашися по древу...А хто з них щось робив для лучан за СВОЇ гроші?
І найголовніше - Федосюк - українець!
Відповісти